Beoordelingen Rijschool 2thePoint

9,3
93 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

Quentin uit Zoetermeer

07-07-2019
8,7

Ervaring: Hele aardige instructrice weet veel en denkt ook erg handig mee in bepaalde situatie.
Gezellig om mee te praten tijdens de lessen altijd vrolijk en erg duidelijk over wat de bedoeling is. Verbeterd zich ook op de momenten dat dat nodig is zonder te twijfelen.

Kort gezegd erg blij dat ik hier rijles heb gehad!!!
Zeker aangeraden om hier jouw rijlessen te volgen!


Ja, ik beveel dit aan

Ron

04-07-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Zoetermeer

03-07-2019
9,0

Ervaring: Het was een goed en duidelijk leerbedrijf en de instructrice was iemand die echt goed uit wist te leggen en waar je het goed naar kon luisteren


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Zoetermeer

03-07-2019
9,7

Ervaring: Francies heeft veel geduld, is rustig en met tekeningen via de iPad verkeerssituaties en regels uit. Ik ben in december in 1x geslaagd bij deze rijschool echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Zoetermeer

02-07-2019
8,7

Ervaring: Vond de rijlessen van Francies er prettig, ze is erg geduldig en behulpzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Madhvi uit Zoetermeer

30-05-2019
10

Ervaring: Hiervoor zat ik bij een andere rijschool, daar kreeg ik bijna niks uitgelegd en werd door mijn rijinstructeur alleen maar gedemotiveerd en kreeg het gevoel dat ik nooit mijn rijbewijs zou kunnen halen. Ik besloot toen om een andere rijschool te zoeken en ben ik lessen bij Francies gaan volgen. De lessen waren altijd leerzaam, ik merkte echt dat ik veel meer begreep en het autorijden onder controle kreeg. De sfeer tijdens de lessen was ook altijd fijn en gezellig! Francies heeft veel geduld met mij gehad, heeft mij weer laten zien dat het autorijden leuk is en dat ook ik mijn rijbewijs kan halen!


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Zoetermeer

24-05-2019
10

Ervaring: Ik heb me altijd heel prettig en kalm gevoeld tijdens de rijlessen. Ik voelde mij altijd op m’n gemak en vond de rustige, gezellige en duidelijke manier van lesgeven altijd heel fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Zoetermeer

24-05-2019
10

Ervaring: Ik heb me altijd heel prettig en kalm gevoeld tijdens de rijlessen. Ik voelde mij altijd op m’n gemak en vond de rustige, gezellige en duidelijke manier van lesgeven altijd heel fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Jafeth uit Zoetermeer

24-05-2019
8,7

Ervaring: Deskundig en kwalitatief uitmuntende rijschool. Goede methodiek en praktisch leerplan. Zeer betrokken bij de cursist. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Soraya uit Zoetermeer

24-05-2019
9,7

Ervaring: Gezellig maar ook zeer leerzame rijlessen gehad. De rij-instructrice is geduldig en stelt je op je gemak. Ik raad het echt aan om rijlessen te nemen bij 2thepoint!


Ja, ik beveel dit aan