Beoordelingen Rijschool 2thePoint

9,3
72 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Roel uit Zoetermeer

09-07-2018
10

Ervaring: Francies is een Super instructice met unlimeted patience veel kennis en altijd een goed humeur 😀😎


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Zoetermeer

27-06-2018
10

Ervaring: Bij Rijschool 2thePoint heb ik een paar opfrislessen gevolgd omdat ik door omstandigheden al langere tijd geen auto had gereden en daardoor niet zelfverzekerd genoeg was om weer lange ritten te gaan maken. Ik had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen! In tegenstelling tot van die norse oudere mannen die je uitfoeteren als je een fout maakt tijdens het lessen (en waar ik in het verleden ook bij heb gelest, helaas) is Francies geduldig, ontspannen en gezellig, en bovendien geen oude kerel.;) Daar komt bij dat ze direct op korte termijn een goed lesprogramma wist samen te stellen, en ze erg aantrekkelijke prijzen hanteert. Ik kan Rijschool 2thePoint dan ook van harte aanbevelen, in het bijzonder aan mensen die autorijden best spannend vinden of enige faalangst hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Zoetermeer

21-06-2018
8,3

Ervaring: Francis geeft super leuke rijlessen. Als je iets niet na 1 keer begrijpt legt ze het uit totdat je het begrijpt. Oftewel Francis heeft veel geduld voor je. Bedankt voor je leuke en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Zoetermeer

23-05-2018
10

Ervaring: Ontzettend tevreden met de begeleiding van rijschool 2thepoint. Eerlijk advies en daar ook keurig aan gehouden! En zoals beloofd dus ook in 1x geslaagd.
Francies neemt rustig de tijd om alles uit leggen en stelt je goed op je gemak. Je gaat echt met vertrouwen je examen in. Zou haar zeker aanraden!
De dikke 10 heeft ze zeker verdiend!


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Benrhuizen

23-05-2018
9,7

Ervaring: Goede begeleiding gehad tot aan het rijbewijs. Instructrice legt alles duidelijk uit en is zeer vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Zoetermeer

10-04-2018
10

Ervaring: Top rijschool!
2ThePoint werd mij aangeraden door vrienden die hier ook rijlessen gevolgd hebben.
De instructrice (Francies) is heel geduldig en legt alles op een duidelijke manier uit. Dit doet ze d.m.v. tekeningen en andere visuele hulpmiddelen. Als je iets nog niet helemaal onder de knie hebt is zij bereidt om dit meerdere keren met jou door te nemen. Ze zal handelingen zoals parkeren blijven herhalen zodat je dit niet na een aantal lessen alweer vergeten bent.

Ze toont interesse in jou en maakt ook een praatje met jou tijdens het rijden. Hierdoor heb ik geleerd om goed te letten op het verkeer terwijl je een praatje maakt.

Dankzij Francies heb ik veel geleerd en ben ik altijd alert tijdens het rijden. Daarnaast ben ik dankzij haar in één keer geslaagd!
Een echte aanrader voor anderen!


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Zoetermeer

22-03-2018
9,3

Ervaring: Ik heb super veel geleerd van Francies, ze bleef altijd aardig en geduldig. Het was altijd ‘n feest om te rijden want het was altijd super gezellig. Ze legt alles goed uit en als je het niet snapt doet ze het weer opnieuw tot dat je het wel snapt. Echt ‘n top rijschool!

Ik heb genoten van alle leuke en leerzame lessen, bedankt Francies :)


Ja, ik beveel dit aan

Jimin uit Voorburg

20-02-2018
10

Ervaring: Heb inmiddels al een tijdje me rijbewijs, maar ik raad 2thepoint nog steeds aan bij iedereen! Francies is echt een topper en super lief en geduldig. Me vriendin gaat dus ook binnenkort beginnen bij 2thepoint!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Zoetermeer

13-02-2018
8,7

Ervaring: Ik heb hier heel veel ervaring opgedaan en het heel gezellig gehad. Francies pakte de dingen die nog beter konden goed aan door middel van praktische tips en goede voorbeelden. Zeker een rijschool om aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Zoetermeer

02-02-2018
10

Ervaring: Rijschool 2the point werd mij aangeraden door vriendinnen die hier ook hadden gereden. Ik kan nu wel zeggen dat het een hele goede beslissing is geweest om dit advies op te volgen. De instructrice houdt echt van het verkeer, en dat is te merken, want ze is altijd erg gezellig! Tegelijkertijd moet er natuurlijk wel goed gereden worden, en daar zorgt Francies persoonlijk voor. Duidelijke, heldere uitleg in combinatie met allerlei boekjes en tekeningen zorgen ervoor dat de leerling goed weet wat er wordt verwacht tijdens het examen. Als zij merkt dat bepaalde onderdelen wat moeilijker zijn voor de leerling, stuurt zij extra handigheidjes op en wordt er nog meer op geoefend. Dit vond ik persoonlijk erg fijn. Francies is erg begripvol, behulpzaam en goed georganiseerd. Middels een app kan zowel de leerling als Francies zelf precies zien welke rijlessen gepland staan en hoelang ze duren. In dezelfde app wordt verwerkt wat je in de les hebt gedaan, wat goed ging, en wat nog net iets beter moet.
Ik vond de lessen persoonlijk heel fijn, en ik zal het stiekem wel een beetje missen..


Ja, ik beveel dit aan