Beoordelingen Rijschool 2thePoint

9,2
82 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Robert uit Zoetermeer

14-03-2019
9,0

Ervaring: Goede persoonlijke lessen die op de leerling aangepast worden. De lespaketten die worden aangeboden zijn zeer overzichtelijk en volledig. De verschillende onderdelen worden duidelijk en rustig uitgelegd, en worden direct in de practijk gebracht. Tijdens het rijden is de docent kalm, vriendelijk en geeft duidelijke instructies.


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Den Haag

27-02-2019
9,7

Ervaring: Top ervaring!! Hele gezellige en leerzame lessen gehad. Je word echt op je gemak gesteld en als het even wat minder gaat weet Francies je altijd weer op te vrolijker!
Al om al heel erg blij dat ik 2thePoint als rijschool heb gekozen!


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Zoetermeer

24-01-2019
8,0

Ervaring: Een rijschool die er alles aan doet om je eerlijk en op tijd te laten slagen. Duidelijkheid en eerlijkheid staat centraal. Daarnaast altijd rustig.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Voorburg

19-11-2018
8,0

Ervaring: De rijlessen waren erg prettig, ik was erg op mijn gemak! Naast de gezellige lessen, heb ik ook erg veel geleerd tijdens de lessen. Francies, erg bedankt voor je geduld en de gezellige lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zoetermeer

02-11-2018
9,0

Ervaring: Rijschool 2 the point geeft duidelijke, goed gestructueerde en gezellige rijlessen. Je voortgang wordt bijgehouden zodat je zo goed mogelijk je rijbewijs haalt.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Zoetermeer

02-11-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Zoetermeer

31-10-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Zoetermeer

22-10-2018
10

Ervaring: Een hele leuke rijschool. Ik heb hier in een korte tijd veel geleerd en een leuke tijd gehad. Het was een fijne ervaring om hier te lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Jaydee uit Zoetermeer

28-09-2018
10

Ervaring: Hartstikke fijne lessen waarbij goed word meegedacht, zodat je als leerling weet waar je aan toe bent. Ook nog eens gezellig waardoor het leuk is om te lessen, maar bovenal deskundig en een focus op veilig rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Den Haag

20-07-2018
10

Ervaring: Superleuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Met veel plezier lessen gevolgd!


Ja, ik beveel dit aan