Beoordelingen Rijschool 2thePoint

9,3
78 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Anoniem uit Zoetermeer

02-11-2018
9,0

Ervaring: Rijschool 2 the point geeft duidelijke, goed gestructueerde en gezellige rijlessen. Je voortgang wordt bijgehouden zodat je zo goed mogelijk je rijbewijs haalt.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Zoetermeer

02-11-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Zoetermeer

31-10-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Zoetermeer

22-10-2018
10

Ervaring: Een hele leuke rijschool. Ik heb hier in een korte tijd veel geleerd en een leuke tijd gehad. Het was een fijne ervaring om hier te lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Jaydee uit Zoetermeer

28-09-2018
10

Ervaring: Hartstikke fijne lessen waarbij goed word meegedacht, zodat je als leerling weet waar je aan toe bent. Ook nog eens gezellig waardoor het leuk is om te lessen, maar bovenal deskundig en een focus op veilig rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Den Haag

20-07-2018
10

Ervaring: Superleuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Met veel plezier lessen gevolgd!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Zoetermeer

09-07-2018
10

Ervaring: Francies is een Super instructice met unlimeted patience veel kennis en altijd een goed humeur 😀😎


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Zoetermeer

27-06-2018
10

Ervaring: Bij Rijschool 2thePoint heb ik een paar opfrislessen gevolgd omdat ik door omstandigheden al langere tijd geen auto had gereden en daardoor niet zelfverzekerd genoeg was om weer lange ritten te gaan maken. Ik had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen! In tegenstelling tot van die norse oudere mannen die je uitfoeteren als je een fout maakt tijdens het lessen (en waar ik in het verleden ook bij heb gelest, helaas) is Francies geduldig, ontspannen en gezellig, en bovendien geen oude kerel.;) Daar komt bij dat ze direct op korte termijn een goed lesprogramma wist samen te stellen, en ze erg aantrekkelijke prijzen hanteert. Ik kan Rijschool 2thePoint dan ook van harte aanbevelen, in het bijzonder aan mensen die autorijden best spannend vinden of enige faalangst hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Zoetermeer

21-06-2018
8,3

Ervaring: Francis geeft super leuke rijlessen. Als je iets niet na 1 keer begrijpt legt ze het uit totdat je het begrijpt. Oftewel Francis heeft veel geduld voor je. Bedankt voor je leuke en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Zoetermeer

23-05-2018
10

Ervaring: Ontzettend tevreden met de begeleiding van rijschool 2thepoint. Eerlijk advies en daar ook keurig aan gehouden! En zoals beloofd dus ook in 1x geslaagd.
Francies neemt rustig de tijd om alles uit leggen en stelt je goed op je gemak. Je gaat echt met vertrouwen je examen in. Zou haar zeker aanraden!
De dikke 10 heeft ze zeker verdiend!


Ja, ik beveel dit aan