Beoordelingen Rijschool 2thePoint

9,2
65 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Jimin uit Voorburg

20-02-2018
10

Ervaring: Heb inmiddels al een tijdje me rijbewijs, maar ik raad 2thepoint nog steeds aan bij iedereen! Francies is echt een topper en super lief en geduldig. Me vriendin gaat dus ook binnenkort beginnen bij 2thepoint!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Zoetermeer

13-02-2018
8,7

Ervaring: Ik heb hier heel veel ervaring opgedaan en het heel gezellig gehad. Francies pakte de dingen die nog beter konden goed aan door middel van praktische tips en goede voorbeelden. Zeker een rijschool om aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Zoetermeer

02-02-2018
10

Ervaring: Rijschool 2the point werd mij aangeraden door vriendinnen die hier ook hadden gereden. Ik kan nu wel zeggen dat het een hele goede beslissing is geweest om dit advies op te volgen. De instructrice houdt echt van het verkeer, en dat is te merken, want ze is altijd erg gezellig! Tegelijkertijd moet er natuurlijk wel goed gereden worden, en daar zorgt Francies persoonlijk voor. Duidelijke, heldere uitleg in combinatie met allerlei boekjes en tekeningen zorgen ervoor dat de leerling goed weet wat er wordt verwacht tijdens het examen. Als zij merkt dat bepaalde onderdelen wat moeilijker zijn voor de leerling, stuurt zij extra handigheidjes op en wordt er nog meer op geoefend. Dit vond ik persoonlijk erg fijn. Francies is erg begripvol, behulpzaam en goed georganiseerd. Middels een app kan zowel de leerling als Francies zelf precies zien welke rijlessen gepland staan en hoelang ze duren. In dezelfde app wordt verwerkt wat je in de les hebt gedaan, wat goed ging, en wat nog net iets beter moet.
Ik vond de lessen persoonlijk heel fijn, en ik zal het stiekem wel een beetje missen..


Ja, ik beveel dit aan

Tess uit ZOETERMEER

25-01-2018
10

Ervaring: Ik raad 2thepoint zeker aan,
Altijd hele leuke rijlessen gehad waarin ze voor mij heel veel gedult heeft gehad.
Heel erg bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Zoƫ uit Zoetermeer

22-01-2018
8,3

Ervaring: Je word goed en vakkundig begeleid tijdens de lessen. De rijschool is altijd optijd. Gezellige en vriendelijke rijinstructeur.

Het was een plezier om daar te lessen!!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Zoetermeer

12-01-2018
8,7

Ervaring: Ik vond de rijlessen die we kregen erg leuk! Het was erg leerzaam en tegelijkertijd ook gezellig. Er worden afwisselende lessen gegeven en de opbouw naar het rij-examen vond ik erg fijn. Na de les kreeg je tips mee die erg handig zijn en kon je via de app die hier gebruikt wordt je vorderingen bekijken. Ik vind dit zeker een aanrader en vond het een hele leuke ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Virgil

07-12-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Joshua uit Zoetermeer

17-10-2017
10

Ervaring: 2thePoint is een onwijs goede rijschool. Ik heb enorm veel geleerd van Francies omdat zij alles op een rustige en duidelijke manier uitlegde.

Daarnaast geeft de rijschool je ook alle middelen en informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je examen en zo snel mogelijk zelf de weg op te kunnen.

Ik kan deze rijschool aan iedereen in Zoetermeer en omstreken aanraden. Je gaat geen betere vinden ;)


Ja, ik beveel dit aan

Yorick uit Zoetermeer

06-10-2017
8,3

Ervaring: Ik had rijlessen gevolgd bij Francies, het waren erg gezellige en leerzame lessen. Ze is een goede instructrice en ook mij heeft ze in een keer laten slagen!


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Zoetermeer

04-10-2017
10

Ervaring: De rijlessen met Francies waren zeer leerzaam en gezellig. Francies legt alles duidelijk uit door middel van tekeningen en heeft veel geduld met uitleggen.


Ja, ik beveel dit aan