Beoordelingen Rijschool Aahaa

9,2
19 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Anoniem

18-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Amy uit Nieuwegein

21-01-2019
10

Ervaring: Erg leuke en leerzame ervaring geweest! Heel eerlijk en echt persoonsgericht. Fijne manier van lessen volgens het RIS boekje. Duidelijke en rustige begeleiding en uitleg.
Ten zeerste aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-12-2018
8,3

Ervaring: De rijlessen zijn ontspannen en effectief. Er wordt stap voor stap meer van de leerling verwacht in een tempo dat goed aansluit op het leerproces. Als het nodig is, wordt er een extra les ingepland. Dit is fijn, omdat dit meer zelfvertrouwen geeft. Rijschool Aahaa neemt het praktijkexamen ook erg serieus. Ze gaan er echt voor om je de eerste keer te laten slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-11-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-11-2018
10

Ervaring: Ik heb op een hele prettige manier lessen gevolgd bij AAHAA. Gerrit en Simone zijn heel aardig, ervaren stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je met genoeg rijervaring examen gaat doen. Heel erg bedankt daarvoor!


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Nieuwegein

26-11-2018
8,0

Ervaring: Goede en prettige rijschool. Met de RIS module leer je stap voor stap autorijden en ben je je heel bewust van waar de verbeterpunten liggen. Zo leer je gemakkelijker en sneller autorijden. Fijne tijd gehad bij Gerrit. Dank voor de fijne lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Nieuwegein

14-11-2018
10

Ervaring: Hele fijne rijschool. Altijd goed les met veel duidelijkheid, ook een leuke sfeer in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Nieuwegein

21-09-2018
10

Ervaring: Een zeer vriendelijke rijschool met een open communicatie en goed sfeer. Maar ook niet onbelangrijk: “Positief” kritisch. Daarnaast een goede les- en omgangsvorm waardoor jij je als leerling snel op je gemak voelt, wat het lessen weer ten goede komt.


Ja, ik beveel dit aan

Alexandra uit Utrecht

18-09-2018
10

Ervaring: Heel fijn les gehad van Simone!


Ja, ik beveel dit aan

Soumaya uit Utrecht

08-08-2018
9,7

Ervaring: Vanaf het begin veel duidelijkheid gekregen, heel fijne sfeer in de auto, ervaren en geduldige instructeurs. Doen er alles aan om je te laten slagen!


Ja, ik beveel dit aan