Beoordelingen Rijschool Actief

8,8
1483 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 1483 beoordelingen

Cynthi uit Rotterdam

13-02-2019
8,0

Ervaring: Ik vond de lessen heel goed en alle aanwijzingen die ik kreeg waren altijd duidelijk. Shaif


Ja, ik beveel dit aan

Sybren uit Leiden

12-02-2019
9,3

Ervaring: Met de hulp van Vikash ben ik uiteindelijk toch geslaagd!
Naast gezelligheid in de auto was er veel aandacht voor regels en struikelblokken. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Eugenio uit Rotterdam

12-02-2019
9,0

Ervaring: Heel informatief, vriendelijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Den Haag

12-02-2019
8,3

Ervaring: Prima rijschool, leerzame lessen en goeie voorbereiding voor je examen!


Ja, ik beveel dit aan

melanie uit den haag

11-02-2019
8,0

Ervaring: ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald. ik had dit niet gehaald zonder de hulp van Linda. een hele lieve vrouw met liefde voor haar werk. ze geeft goede uitleg en verteld het meteen wanneer er iets verbeterd kan worden en hoe. heel erg bedankt voor de lessen Linda.
groetjes melanie


Ja, ik beveel dit aan

Bouwe uit Rotterdam

09-02-2019
8,7

Ervaring: Fijne rijles, flexibele instellling.


Ja, ik beveel dit aan

Hamid uit Delft

08-02-2019
10

Ervaring: I had a great instructor Sandra. She helped me alot and she has alot of experience and her English is good too


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Zoetermeer

07-02-2019
8,7

Ervaring: Mijn ervaring met rijschool Actief is uitstekend! Ik heb hele fijne,gezellige en leerzame lessen gehad van mijn rijinstructrice Linda.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Den Haag

06-02-2019
8,7

Ervaring: Fijne ervaring gehad. Enthousiaste instructrice en in één keer geslaagd, top!


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Den Haag

05-02-2019
9,0

Ervaring: Hartstikke blij met de keuze voor deze rijschool. In 1x geslaagd voor mijn praktijk, vriendelijk, deskundig personeel met een goede prijs/kwaliteitverhouding, aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan