Beoordelingen Rijschool Actief

8,9
1616 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 1616 beoordelingen

Elisa uit Gouda

22-08-2019
8,0

Ervaring: Goed! Erg gezellig en werd op een prettige manier van les geven


Ja, ik beveel dit aan

Minakshi uit Monster

22-08-2019
9,0

Ervaring: Sandra is een hele goede instructrice, heel rustgevend en heel gezellig😃 Naast de gezelligheid in de auto geeft ze heel goed les en heb ik eindelijk goed leren rijden!😊 Dank je wel San!🤗Je bent een echte aanbeveler voor als iemand onzeker achter het stuur zit💪🏼😎


Ja, ik beveel dit aan

shainel uit ROTTERDAM

20-08-2019
9,7

Ervaring: ik heb mijn rijbewijs vandaag gehaald. ik ben heel erg blij en opgelucht. mijn instructeur was vikash soebhag. ik heb een leuke ervaring met hem beleefd en hij heeft mij alles goed kunnen uitleggen, aanleren en wist me goed te verbeteren. hij kan zich goed in mensen verplaatsen en kan goed uitleggen op welke punten je jezelf moet verbeteren. ik ben hem heel dankbaar


Ja, ik beveel dit aan

Man-Wei uit Den haag

19-08-2019
10

Ervaring: Vriendelijk personeel en altijd bereid om je te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Mahkissa uit Barendrecht

16-08-2019
9,0

Ervaring: Ik vondt dat ze echt heel goed luisterde naar jou wensen en echt jou proberen te helpen om je rijbewijs te krijgen


Ja, ik beveel dit aan

Zael uit Rotterdam

12-08-2019
9,0

Ervaring: Geweldig, op de eerste poging geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Jurmy uit Schiedam

08-08-2019
9,3

Ervaring: Ik heb de ervaring met rijschool actief als zeer positief ervaren. Altijd aardig en behulpzaam personeel aan de telefoon! Shaif is echt een topper, duidelijk in de uitleg en kan goed de benodigde informatie overbrengen. Ik kan en zal iedereen actief en Shaif aanraden!! Actief bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Arantxo uit Rotterdam

07-08-2019
9,0

Ervaring: Goede ervaringen, goede rij instructeur met veel kennis


Ja, ik beveel dit aan

sharika uit rozenburg

06-08-2019
10

Ervaring: ik heb rijles gehad bij sathy ik kwam van een andere rijschool waar ik een paar keer ben gezakt ben toen bij hem gekomen ,hij heeft me geholpen met de punten waarop ik was gezakt waardoor ik wel me rijbewijs in 1 keer bij hem heb gehaald , uitleg was duidelijk waardoor ik het beter begreep .hij heeft erg veel geduld met zijn leerlingen bedankt voor alles sathy en bedank rijschool actief


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Rotterdam

06-08-2019
8,7

Ervaring: Geweldige lessen gehad. Ik kwam van een andere rijschool en mijn zwakke punten zijn meteen herkend en verbeterd! Al met al toprijschool!


Ja, ik beveel dit aan