Beoordelingen Rijschool Actief

8,9
1564 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 1564 beoordelingen

Irfan uit Rottetdam

13-06-2019
9,7

Ervaring: Goede motorrijschool,super ervaring instrecteur prakash is de beste, ik Ben in een keer geslaagd,😊


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Poeldijk

13-06-2019
9,7

Ervaring: Zeer ervaren rij instructeur Fong👍🏼Top 1 keer geslaagd echte aanrader. Hij is rustig geduldig en geeft je alle ruimte. Hij geeft je goede tips teveel om te noemen.


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Paul uit Delft

12-06-2019
8,3

Ervaring: Deze rijschool is redelijk goedkoop, zeker vergeleken Delftse bedrijven. Dat was in de eerste plaats de reden dat ik deze rijschool had uitgekozen. Maar de kwaliteit van de rijschool is zeker ook goed. Mijn instructeur was heel vakkundig en wist op alle kleine dingen te letten. Ook als het bij mij wat langzamer ging had ze daar altijd begrip voor en maakte ze mij ook duidelijk dat het prima is als je in je eigen tempo moet leren.


Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit Rotterdam

07-06-2019
9,3

Ervaring: Hele goede ervaring. Deskundige mensen met een persoonlijke benadering. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Nogmaals super bedankt Actief!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Spijkenisse

06-06-2019
10

Ervaring: Motorrijbewijs A gehaald bij Perkash.
Zelf had ik geen ervaring met scooter of motor.
In het begin angstig over het rijden maar, Perkash heeft me alles duidelijk en top uitgelegd.Inmiddels me motorrijbewijs A behaald en zit heerlijk op de motor.
Aanrader om les bij Perkash te nemen.
Nogmaals bedankt Perkash voor de top lessen! Gr Rick


Ja, ik beveel dit aan

Harun uit Schiedam

06-06-2019
10

Ervaring: ik heb mijn motorrijbewijs binnen 2 maanden behaald!! Een super rijschool voor mensen zonder ervaring! Wegens mijn werk dacht ik dat ik niet goed beschikbaar was voor lessen, maar nee hoor dat maakte niet uit sochtends, smiddags, savonds maakte niet uit kon bijna op elk tijdstip lessen! Zeker doen!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Rotterdam

06-06-2019
9,3

Ervaring: Zeer goeie ervaring een rustige rij instructeur Shaif die er voor heb gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd voor me praktijk ik kan deze man iedereen aanraden hij stelt je echt op je gemak en zodra je er klaar voor ben zeg hij dat bedankt voor deze ervaring Shaif en het halen van mijn rijbewijs gr Johan Forman


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Barendrecht

05-06-2019
10

Ervaring: Goede rijinstructeur, weet waar hij het over heeft, is gelukkig heel geduldig. De uitleg is goed, duidelijk, en legt het zo vaak uit als je nodig hebt. Sfeer is altijd gezellig, stelde me altijd op mijn gemak. Door de combinatie van dit alles heb ik mijn rijbewijs in 1 keer mogen behalen. Dankjewel voor alles Sathy


Ja, ik beveel dit aan

Nathan uit Den Haag

30-05-2019
9,7

Ervaring: Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Rijschool Actief. Streng (was ook wel nodig bij mij haha) maar ook gezellig.
Het contact met kantoor verliep ook prima.


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Zoetermeer

28-05-2019
9,3

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring met Rijschool Actief. Na aanleiding van de proefles werd goed besproken welk pakket het beste bij mij zou passen. De communicatie hierin was fijn. De Rijinstructeur was zeer deskundig, vriendelijk en rustig. Dit zorgde ervoor dat in de lessen veel geleerd, maar ook veel gelachen kon worden. De goede sfeer heeft uiteindelijk gezorgd voor goed resultaat en een fijne ervaring met de Rijschool.


Ja, ik beveel dit aan