Beoordelingen Rijschool Actief

8,8
1451 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 1451 beoordelingen

Robin uit Rotterdam

17-12-2018
8,7

Ervaring: Erg fijne, gezellige maar vooral leerzame lessen. Ook op vlak van mentale steun heb ik na een ongelukkige tussentijdse toets veel aan Wendy gehad. Dank je!


Ja, ik beveel dit aan

Lucy uit Berkel & Rodenrijs

14-12-2018
9,7

Ervaring: Ik voelde mij tijdens de rijlessen heel erg op mijn gemak door de rustige manier van lesgeven. Hierdoor durfde ik fouten te maken zonder dat ik bang hoefde zijn dat de instructeur boos werd.
Alle onderdelen worden duidelijk behandeld en er is altijd genoeg tijd om te oefenen en je dus goed voor te bereiden op het examen.
Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Brady uit Rotterdam

12-12-2018
8,3

Ervaring: De lessen met meneer Sathy vond ik naar mijn gevoel zeer helder. Mijn rij instructeur lichte alles heel goed toe en kwam ook altijd weer transparant over. Een zeer goede rij instructeur die jou alles goed en duidelijk uitlegt. Zeker een aanrader, waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb behaald!


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Rotterdam

12-12-2018
10

Ervaring: Perfecte rijibstructeur. Legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt, cijfer 10, sathy bedankt voor alles perfect joguuuuh


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Rotterdam

11-12-2018
9,3

Ervaring: Ik heb positieve ervaringen met ‘actief’. Ik heb gezellige en leerzame lessen gehad en ben in 1 keer geslaagd. Bedankt!
Groetjes,
Tessa


Ja, ik beveel dit aan

Kelvin uit Hoogvliet

11-12-2018
8,3

Ervaring: Vanaf het begin al een goede band met rijinstructeur sathy, hele fijne rijlessen gehad. Als ik ergens moeite mee had werd ik er goed mee begeleid. En daardoor heb ik mij autorijbewijs in 1keer gehaad 🎉. Top bedankt safthy, rijschool actief.


Ja, ik beveel dit aan

Awang Wibowo uit Den Haag

11-12-2018
8,7

Ervaring: Thanks to Vikash and Rijschoolactief i managed to pass the exam in one go, it was hard to adjust with the traffic regulations at first but Vikash was very passionate so that i managed to pass


Ja, ik beveel dit aan

Mostapha uit Den haag

10-12-2018
10

Ervaring: Was goed goeie aanpak van leren topi.


Ja, ik beveel dit aan

Shevaughn uit Voorschoten

10-12-2018
10

Ervaring: Heel goed!! Vikash is de beste instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Rotterdam

08-12-2018
10

Ervaring: Fijne rijschool. Vakkundige instructeurs


Ja, ik beveel dit aan