Beoordelingen Rijschool Actief

8,8
1522 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 1522 beoordelingen

Yasmina uit Rotterdam

16-04-2019
10

Ervaring: Shati is de beste rij instructeur. Hij is heel geduldig en erg lief. Hij heeft ke heel goed begeleid en gingen die ik niet begrip herhaalde hij duidelijk tot dat ik het snapte. Dank u voor alles Sathy


Ja, ik beveel dit aan

Akshay uit Rotterdam

16-04-2019
10

Ervaring: Zeer tevreden! In 1x mijn rijbewijs gehaald, de instructeur legde alles rustig en duidelijk uit. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Elanne uit Capelle aan den IJssel

15-04-2019
10

Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Leandro uit Rotterdam

12-04-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Ewout uit Reeuwijk-Dorp

10-04-2019
8,7

Ervaring: Goede ervaring gehad bij Remy, waardoor ik in 1 keer ben geslaagd! Tijdens de lessen was de sfeer altijd prima en dus kon ik op een prettige manier mijn rijbewijs halen. Ik raad de rijschool zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Den Haag

09-04-2019
8,3

Ervaring: Was erg fijn om bij Actief te lessen! Ik ben in 1x geslaagd! Dankjewel Vikash!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Rotterdam

09-04-2019
9,7

Ervaring: Na vele rijscholen te hebben gehad zonder succes. Toch weer zoeken en toen vond ik rijschool actief! Heel duidelijk, als ik een foutje maakte correctie geven en elke keer weer waardoor ik het sneller door kreeg! Heel fijn om zo te leren rijden. Dankjewel Sathy Ik raad autorijschool actief aan iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

Zoƫ uit Rotterdam

09-04-2019
9,0

Ervaring: Goede lessen! Veel geduld en goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Fenna uit Rotterdam

08-04-2019
8,0

Ervaring: Fijne communicatie en meedenkend. Bally is een goede instructeur, hij leert je meer dan slechts je examen halen.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Rotterdam

05-04-2019
9,3

Ervaring: De rijlessen zijn perfect en goeie uitleg die je krijgt van mijn rijinstructeur Sathy. Goeie tips, goeie uitleg, fijne rijinstructeur. Ik raad de Autorijschool actief iedereen aan. Waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald.


Ja, ik beveel dit aan