Beoordelingen Rijschool Blij Dat Ik Les

9,1
114 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
91 t/m 100 van 114 beoordelingen

Roel uit Tilburg

27-07-2015
9,7

Ervaring: Een ervaren instructeur die alles helder en duidelijk weet over te brengen, hanteert een scherp tarief voor het motorrijbewijs. Gaat een stapje verder voor zijn leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Tilburg

18-05-2015
7,7

Ervaring: De eerste keer geslaagd, tevreden over mijn lessen, de rijschool en de instructeur. Er wordt goed de tijd voor je genomen en duidelijk uitgelegd wat belangrijk is en waar op gelet dient te worden.


Ja, ik beveel dit aan

Roxanna uit Tilburg

17-05-2015
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Coco uit Tilburg

16-05-2015
8,7

Ervaring: Ik heb hele prettige ervaringen met Rijschool blij dat ik les. Recht door zee, straight to the point en eerlijkheid kenmerken de instructeur. Goede eigenschappen wanneer het om het behalen van je rijbewijs gaat!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Tilburg

13-05-2015
8,0

Ervaring: Fijne rijinstructeur die prima uitleg geeft op een rustige eenvoudige manier die voor iedereen te begrijpen is.


Ja, ik beveel dit aan

Mauricio uit Tilburg

23-04-2015
10

Ervaring: Super fijne ervaring! Erg professioneel in wat ze doen. Een aanrader voor iedereen die goed wilt leren rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Tilburg

19-04-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Dongen

17-03-2015
9,0

Ervaring: 100% tevreden. prima lessen. best flexibel. vaak positief. kan wat droog overkomen maar daar kan ik het wel tegen. :P


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Tilburg

04-03-2015
10

Ervaring: Top!!


Ja, ik beveel dit aan

twan uit Hilvarenbeek

28-01-2015
8,3

Ervaring: Een Hele fijne en goede rijschool, Heb er nooit problemen mee gehad. op een snelle manier naar je rijbewijs. Bedankt Maykel!


Ja, ik beveel dit aan