Beoordelingen Rijschool Company

9,5
63 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
21 t/m 30 van 63 beoordelingen

Isabelle uit Amsterdam

17-11-2017
10

Ervaring: Ik had bij niemand anders mijn rijbewijs willen halen dan bij Ricardo! Hij doet zijn werk met plezier en passie, denkt ten alle tijde met je mee, is streng als het moet en gezellig op de juiste momenten. Hij weet wat hij doet, is altijd flexibel in planning, is betrokken, altijd op tijd, geeft de beste tips en is daarom erg professioneel. Hij is bovenal een heel betrouwbaar persoon.


Ja, ik beveel dit aan

Vidocq uit Amsterdam

20-10-2017
10

Ervaring: Ricardo is echt een topper ! Zelfs ik heb me rijbewijs meteen in 1x bij hem gehaald
Legt alles rustig uit met een beetje humor erbij heel relaxed !


Ja, ik beveel dit aan

K uit Amsterdam

19-10-2017
10

Ervaring: Echt de beste rijschool die je je kunt voorstellen. De lessen bij Ricardo waren altijd super gezellig en tegelijk uiterst vakkundig. De uitleg over autorijden was altijd duidelijk, en als je iets niet direct door hebt, vindt Ricardo een andere manier om het je zo uit te leggen dat je het wel begrijpt. Elke les sloot aan op wat je eerder hebt geleerd en nog moest verbeteren. De instructie en feedback was altijd opbouwend en motiverend, zodat je vanaf de eerste les lol hebt in (leren) autorijden. Zo is leren niet alleen fijn, maar ook snel. En het belangrijkste: aan het einde heb je werkelijk het gevoel dat je kunt autorijden en met vol vertrouwen de weg op kan. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Thanos uit Amsterdam

13-09-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Lucien uit Amsterdam

22-08-2017
10

Ervaring: Echt top!! Goeie voorbereiding, hij weet waar ze op letten. Weet wat helemaal goed moet zijn en geeft je de tools om in 1 keer te slagen. Echt top!!


Ja, ik beveel dit aan

Shobi uit Amsterdam

15-08-2017
9,0

Ervaring: Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Rijschool Company. Rijschool Company is zeer betrouwbaar. Neem de duur van een rijles: 90 min. Precies goed! Geen lokkertjes/pakketten met kortdurende rijlessen met als gevolg dat je dubbele rijlessen moet inplannen en alsnog duurder uit bent. Daar komt nog bij dat de rij-instructeur altijd in een goed humeur is. De energie en vakkennis om je te laten slagen voor het praktijk-examen spat er vanaf. De rij-instructeur doet er echt alles aan om je te laten slagen voor het praktijk-examen. Kortom, alleen maar positieve ervaringen met Rijschool Company!


Ja, ik beveel dit aan

Milja uit Amsterdam

10-08-2017
9,0

Ervaring: Ik ben erg blij met mijn keuze voor Rijschool Company! Ricardo is een erg goede leraar en geeft je veel vertrouwen tijdens het rijden. Hij weet goed hoe hij verschillende mensen kan motiveren en tips moet geven. Elke les doet hij zijn best en is hij goed gehumeurd!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerdje uit Amsterdam

26-07-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Mees uit Amsterdam

25-07-2017
9,7

Ervaring: Heb in 1 keer mijn theorie en praktijk examen gehaald, met dank aan Ricardo die me uitstekend heeft geholpen!
Heb een erg leuke tijd gehad en vindt het toch wel jammer dat het over is.
Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Joe uit Amsterdam

23-05-2017
8,3

Ervaring: Heel erg gezellig, je krijgt goede tips en veel vertrouwen in jezelf. Echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan