Beoordelingen Rijschool de Weerd

8,6
611 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 611 beoordelingen

Valentijn uit Epe

20-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Puck uit Apeldoorn

16-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Leuke rijschool! En goeie rijinstructeurs!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel goed in 1x geslaagd dus dat zegt genoeg!!


Ja, ik beveel dit aan

Donovan uit Apeldoorn

15-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerder mijn auto rijbewijs bij de weerd gehaalt en nu ook hier gekomen voor mijn motor rijbewijs.
Ze ervaring met de rijschool is zeer prettig. Doordat ze van tevoren al vakken hebben gereserveerd bij het cbr ben je snel aan de beurt. We zijn gegaan voor een pakket van 20 lessen waarvan de de eerste 10 hebben verdeeld over 5.5 week. Na het halen van mijn avb hebben we ervoor gekozen al mijn avd lessen op 1 dag te doen. Dit was voor mij erg goed tedoen en heb alles met de hulp en begeleiding van de weerd in 1 keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Apeldoorn

15-05-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb positieve ervaringen met De Weerd. Ad van Loon heeft me met veel kunde en het nodige geduld lesgegeven. Helderheid over de gemaakte vorderingen en de leerpunten, steeds achteraf een fijn gesprekje...Prima instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2019
6,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Over het algemeen ben ik zeer positief over mijn rijopleiding bij De Weerd. Een aantal cijfers in mijn beoordeling vallen op: service en klantvriendelijkheid. Dit komt door een eenmalige ervaring die ik heb gehad bij het aanvragen van mijn praktijkexamen. Dit deed ik bij Anton, die in de eerste instantie vriendelijk overkwam, echter veranderde dit in de looo van het gesprek. Hij reageerde kortaf en benadrukte tot twee keer aan toe dat het niet afleggen van een tussentijdse toets toch echt een gemiste kans is. Ik vond dit nogal overdreven, omdat ik uiteindelijk gewoon geslaagd ben zonder TTT. Omdat het mijn eigen keus is, vind ik dat je je daar niet mee hoeft te bemoeien als je een volledig klantvriendelijk bedrijf wil zijn. Verder instructeur helemaal top en alleen maar positieve ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-05-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg fijne en leerzame rijlessen gehad bij de Weerd!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Heerde

04-05-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer professionele begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-04-2019
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Werd snel contact opgenomen na invullen contactformulier. Prettige omgang gehad met het bedrijf en de instructeur. Een fout in de factuur werd snel en zonder problemen hersteld. Enige minpuntje was dat mij niet verteld is wanneer ik door mijn lessen heen was. En hoeveel extra lessen het nog ongeveer zou kosten. Dus de definitieve factuur was een grote verrassing..


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-04-2019
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan