Beoordelingen Rijschool de Weerd

8,6
572 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 572 beoordelingen

Zhara uit Apeldoorn

13-11-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Duidelijke instructeur gehad! En ook is het de tijd waard! Lekker gereden en beveel dit zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Apeldoorn

13-11-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Helemaal top! Kon altijd buiten werktijden lessen en ben in 1 keer voor beide motor examens geslaagd! Thanks Dennis & Gert!


Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Epe

02-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: HEEL erg goed ervaren. Ewald is een fijne geduldige instructeur! Alles mag en kan je oefenen als je er naar vraagt en word genoeg tijd voor je gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

Elise uit Emst

02-11-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik vond het een hele fijne ervaring en heb een leuke tijd gehad tijdens mijn rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-10-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Elisa uit Apeldoorn

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne sfeer binnen het bedrijf, vriendelijke en duidelijke instructeur en bereid om met je mee te denken. Zeker een aanrader om hier je rijbewijs te halen!


Ja, ik beveel dit aan

Celien uit Epe

22-10-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het is een goede rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-10-2018
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn instructeur reageerde erg onprofessioneel op mijn verzoek om een les met een andere instructeur, dit vond ik erg vervelend omdat ik verwachtte dat we dat normaal konden regelen. Uiteindelijk is het wel geregeld en ik heb erg veel baat gehad bij de les met een ander.


Ja, ik beveel dit aan

Swen uit Apeldoorn

13-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jeffry uit Kervelstraat 80

13-10-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele goede ervaringen. Mijn kinderen hebben hier goed les gehad en ook allen hin rijbewijs. Ik zelf ook goed les gehad en ook mijn rijbewijs. Goede instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan