Beoordelingen Rijschool de Weerd

8,6
584 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 584 beoordelingen

Roswitha uit Epe

24-12-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede ervaring. Makkelijk in te plannen lessen, fijne instructeurs die goede instructie geven en af en toe in zijn voor een lolletje.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Apeldoorn

22-12-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn ervaring is zeer positief, leuke instructeurs die plezier in hun werk hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over De Weerd. De lessen waren altijd leerzaam en ik had altijd het gevoel dat ik in goede handen was.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Apeldoorn

19-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne rijschool goede instructies gehad alles netjes voor elkaar


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Heerde

19-12-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Correct en zeer vakbekwaam


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Eerbeek

08-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Misschien een in ear voor de porto’s dat je zelf het dopje wat in je oor gaat koopt( wat beveiligers hebben) zodat je niet zo gigantisch last van je oor hebt met die helm op


Ja, ik beveel dit aan

THJ uit Voorst

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Apeldoorn

04-12-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goedemorgen , geachte hierbij mijn ervaringen ik heb 3 instructeurs mogen ervaren , en geheel persoonlijk sprak mij Marco en Gert mij het meest aan waarschijndelijk vanwege leeftijd joviale ook kundig perfect ,maar dit is puur persoonlijk ..P.s men zou mij het teveel betaalde nog terug storten plusminus 45,-€ maar heb ik nog niet ontvangen .gr Chris


Ja, ik beveel dit aan

Desire uit Osseveldweg 21

22-11-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: vond het een fijne rijschool, alleen erg jammer dat mijn goeie instructeur ziek werd en ik daardoor veel wisseling had in de instructeurs en dus meerdere adviezen kreeg en andere werkingen.
Voor de rest vond ik het super leuk en iedereen erg aardig!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Vaassen

22-11-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan