Beoordelingen Rijschool de Weerd

8,6
657 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 657 beoordelingen

Meike uit Eerbeek

11-01-2020
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De Weerd heeft mij op een eerlijke, gezellige maar vooral veilige manier auto leren rijden. Mijn rijinstructrice was zeer prettig en gaf mij veel zelfvertrouwen. Ook de optie voor theorielessen gefaciliteerd vanuit de Weerd heeft mij erg geholpen. Ik heb alles in 1 keer gehaald en dat was niet mogelijk zonder de goede zorgen van de Weerd!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Apeldoorn

07-01-2020
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super fijne tijd gehad. Mozes mijn instructeur wist heel snel hoe hij mij het beste dingen kon leren. Echt een topper 1e klas!


Ja, ik beveel dit aan

Darren uit apeldoorn

02-01-2020
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoeska uit Apeldoorn

21-12-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had veel angst voor autorijden en een niet te genezen Zenuwbeschadiging en was bang nooit me rijbewijs te kunnen halen. Maar toen kwam ik met toeval bij Mozes terecht en dus ook bij De Weerd, door hem heb ik me angst overwonnen me rijtest gehaald en uiteindelijk ook me rijbewijs en alles in 1x! Ik werd goed ondersteund en met al men vragen geholpen.
Ik zou echt iedereen De Weerd willen aanraden en mocht hij tijd in zijn agenda hebben vraag dan naar Mozes😉


Ja, ik beveel dit aan

Gertine uit Epe

11-12-2019
3,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ben zeer teleurgesteld in de Weerd mijn zus heeft het ook bij de Weerd gedaan prima over te spreken, heb gehoord dat het is overgenomen dat is wel te merken.
de eerste 15 lessen 7 verschillende instructeurs gehad hoofdzakelijk oudere allemaal verschillende regels heel verwarrend. van te voren alles in eens betaald krijg nu steeds aanmaningen van deelfacturen aantal keren gebeld we gaan het nakijken en bellen u terug maar nee hoor laten niks van zich horen. ik heb nog een zus en broer die het moeten halen maar u begrijpt dat zij het zeker niet meer bij de Weerd zullen doen.


Sander uit Epe

07-12-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Rowengelo uit Apeldoorn

03-12-2019
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig, de Weerd met motorrijles had ik gezellig rijinstructeur, Dennis en Gerti.

BE rijbewijs had ik een super gezellig rijinstructeur Adriaan, de Weerd mag trots zijn met zulke rijinstructeurs. Blijft ontwikkeling zou zeker meer mensen adviseren om bij de weerd hun examens te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Vorden

28-11-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-11-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Ugchelen

30-10-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super snel en goed geholpen met rijlessen en examenaanvraag. Hele fijne en duidelijke les gehad waardoor ik in 1x mijn E achter B rijbewijs geslaagd ben. Top!


Ja, ik beveel dit aan