Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
471 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 471 beoordelingen

Mahree uit Eindhoven

16-11-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Eindhoven

10-11-2017
10

Ervaring: Ik ben heel tevreden over rijschool Dekker. Ondanks mijn autisme heb ik in 7 maanden mijn rijbewijs gehaald. En ik ben meteen de eerste keer geslaagd. Mijn instructeur heeft heel fijn en gezellig les gegeven.


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Eindhoven

09-11-2017
8,7

Ervaring: Positief, in begin vond ik dat er te lang (teveel tijd/dagen) tussen de lessen zat. Maar uiteindelijk op eigen verzoek een aantal keer per week kunnen lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Kimberly uit Eindhoven

06-11-2017
8,7

Ervaring: Ik heb bij rijschool Dekker mijn autorijbewijs en A2 motorrijbewijs behaald. Plus de theorielessen voor het theorie examen van de auto gevolgd en de slipcursussen voor de auto en motor.


Ja, ik beveel dit aan

Abdullah uit Eindhoven

01-11-2017
9,0

Ervaring: Ik ben zeer te vrede met de rijschool. 1 opmerking. Bij herexamen idee om lessen meer te spreiden.


Ja, ik beveel dit aan

Jolande uit Eindhoven

01-11-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Arjanne uit Eindhoven

31-10-2017
7,7

Ervaring: Goede rijschool waar veel mogelijk is. Wisselen tussen rijinstructeurs is mogelijk wanneer het bijvoorbeeld niet helemaal klikt. Extra slipcurcus was ook gaaf om te doen. Alles makkelijk in een keer kunnen halen


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Son en Breugel

28-10-2017
8,0

Ervaring: Goede ervaring. Afspraken altijd netjes ootijd geregeld of afgezegd. Fijne rijinstructeur gehad M. Bakkal. Goede uitleg en goeie correcties op rijgedrag


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Eindhoven

27-10-2017
9,0

Ervaring: Vriendelijke en goede persoonlijke benadering. Erg fijn om zelfs na sluitingstijd nog benaderd te worden.


Ja, ik beveel dit aan