Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
502 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 502 beoordelingen

Mieke & Maik uit Veldhoven

20-01-2018
10

Ervaring:
Mijn zoon heeft er zijn praktijkexamen voor zijn bromfiets gedaan
Wij vinden het een super fijne rijschool.
Omdat hij dyslectische is vond hij het theoretische gedeelte best moeilijk. .2x is er iemand (kosteloos ) gekomen om 1 op 1 alles een keer rustig door te nemen...geweldig...
Super fijn personeel
Ik schrijf nooit geen recensies maar dit verdienen ze toch wel..kortom als mijn zoon zover is voor de auto weten wij waar wel moeten zijn....


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Veldhoven

18-01-2018
8,0

Ervaring: Hele fijne rijkinstructeurs! Goede lessen. Administratie is soms iets minder.


Ja, ik beveel dit aan

Monica uit Best

18-01-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Luke uit EINDHOVEN

17-01-2018
8,3

Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Ik had een heel aardige en goede rijinstructeur. Alles was goed geregeld, nergens problemen mee gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Bergeijk

17-01-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Eindhoven

15-01-2018
10

Ervaring: In een woord geweldig. Er wordt altijd gekeken of er een goede klik is met de instructeur die je hebt en er wordt goed met je meegedacht. Enorm bedankt voor alle goede zorgen!


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Eindhoven

11-01-2018
9,3

Ervaring: Topbedrijf, hele aardige mensen, er wordt altijd meegedacht!


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Eindhoven

10-01-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Tanya uit VORTUM-MULLEM

10-01-2018
10

Ervaring: Hele fijne, vriendelijke rijschool! Heel fijn contact, als er iets is of je hebt vragen kun je altijd bellen.
Na een hele tijd, met veel fijne lessen. Geslaagd voor mijn d-rijbewijs


Ja, ik beveel dit aan