Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
729 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 729 beoordelingen

Kolja uit Eindhoven

22-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Eindhoven

21-03-2019
8,3

Ervaring: Prima ervaring, deskundige instructeurs (rijbewijs D) zowel telefonisch als via de mail prima bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nuenen

21-03-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Eindhoven

20-03-2019
9,0

Ervaring: Zeer goede begeleiding, instructies en coaching. In één keer geslaagd voor alle onderdelen van het motorrijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Ehv

19-03-2019
8,7

Ervaring: Ik heb mijn scooter praktijk examen hier behaald in 1 keer ik vond dat ik goede uitleg kreeg van de heer johan en een vriendelijk ontvangs van de dames achter de telefoon top rijschool wel een beetje prijzig maar wel hele goeie les


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-03-2019
7,7

Ervaring: Onze dochter is de eerste keer geslaagd voor haar rij-examen, het theorie-examen was lastiger te halen voor haar maar hiervoor heeft ze een uitstekende individuele training van 1 uur gehad dat resulteerde in het halen van het theorie-examen. Tijdens de wisseling van rij-instructeur bleek er geen match te zijn, dit werd snel verholpen, ik denk dat ze hierdoor wel 3 rijblokken niets heeft geleerd behalve veel frustratie heeft opgedaan en daarvoor moet je dan wel betalen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Eindhoven

16-03-2019
9,0

Ervaring: Erg flexibel met betrekking tot het inplannen van lessen. Rap er doorheen gegaan en alle communicatie verliep soepel.


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Eindhoven

14-03-2019
9,0

Ervaring: Ik vond het een erg fijne rijschool. Kwam je altijd optijd ophalen. En er was een goede communicatie tussen leerling en rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Eindhoven

06-03-2019
9,0

Ervaring: Super ervaring om bij Dekker mijn D rijbewijs te halen. Fijne instructeurs, theorieles goed geregeld en aandacht voor de mens!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Eindhoven

06-03-2019
6,0

Ervaring: De start met Rijschool Dekker was op zijn minst lastig te noemen, veel gedoe gehad met de planning bij Dekker.

Zodra dit probleem opgelost was en ik voor elkaar had dat ik al mijn lessen met 1 instructeur mocht doen was voor mij de ervaring met Rijschool Dekker een stuk prettiger.

Ik had de grote eer dat ik met André Toelen mocht rijden, deze man is makkelijk te beschrijven met 1 woord: GEWELDIG.

Levert top maatwerk. Duidelijke instructies. Vriendelijk. Brengt veel rust. Kunt er ongelofelijk veel plezier mee hebben. Is heel erg gepassioneerd in wat hij doet. En zo kan ik nog wel even door gaan...

Man, wat kan die instucteur lesgeven!!


Ja, ik beveel dit aan