Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
760 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 760 beoordelingen

Rene uit Best

21-05-2019
10

Ervaring: Ik ben 26 januari begonnen met de rijopleiding van de bus. Omdat ik overdag werk en daardoor niet frequent kon lessen heb ik toch binnen 4 maanden door de deskundige begeleiding van Andre en Joey mijn rijopleiding afgesloten met een bus rijbewijs


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Eindhoven

20-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Eindhoven

16-05-2019
8,0

Ervaring: Ze bieden extra leermomenten, bv moduledag, roso-training, theorielessen, enz. Dit vind ik goede extra”s die ze bij andere rijscholen niet allemaal aanbieden. Tijdens de lessen worden er extra tips gegeven die je voor je examen kan gebruiken tijdens het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. De begeleiding tijdens de lessen is goed. Alleen jammer dat ik mijn rijbewijs pas na 5 keer gehaald heb, (ondanks dat ik volgens de instructeur tijdens de lessen goed rijd,) maar dat ligt meer aan de examinators van het cbr. Dus snel en goedkoop is het niet.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Eindhoven

16-05-2019
10

Ervaring: Super, kalme en duidelijke instructies!


Ja, ik beveel dit aan

Annem uit Eindhoven

10-05-2019
7,3

Ervaring: Fijne rij instructeurs. Op de site staan prijzen voor rijlessen van 50 min maar in de praktijk zijn lessen langer. Dit vond ik onhandig.


Ja, ik beveel dit aan

Melanie uit Eindhoven

09-05-2019
4,3

Ervaring: Truggels met switchen van instructeur te lang moeten wachten, intructeur vaak te laat op locatie


Anoniem uit Eindhoven

03-05-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Reinis uit BOXTEL

29-04-2019
9,7

Ervaring: Experiences with driving school Dekker are only the best ones! Big thanks for everything!


Ja, ik beveel dit aan

ivar uit veldhoven

29-04-2019
8,0

Ervaring: De eerste keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Flore uit Eindhoven

29-04-2019
8,0

Ervaring: Super goed! Ik kon makkelijk van instructeur wisselen. En toen ik moeite had met mijn theorie examen halen, kreeg ik een extra privéles de dag voor mijn examen. Heel erg fijn!


Ja, ik beveel dit aan