Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
567 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 567 beoordelingen

Terri Ann uit Nuenen

25-05-2018
9,7

Ervaring: The experience and the teaching way of the instructors worked out really well for me.

Being able to speak in Dutch a little bit made it very easy for me to communicate with my instructor, but I imagine that for someone who does not know Dutch pretty well - it will be more difficult.

The time for lessons and the flexibility was very good. I work in Geldermalsen, and because of the flexibility of my teacher, I have no problems setting up driving lessons schedules.

The car used for lessons was also kept in good quality. It was always clean - inside and outside.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Eindhoven

24-05-2018
8,7

Ervaring: Super fijne rijschool erg flexibel in het plannen. Deskundige mensen en goede begeleiding van start tot slagen! Zeker een volledig pakket is een aanrader erg volledig waardoor ik het gevoel heb goed voorbereid de weg op te kunnen! Super bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

C K uit Eindhoven

19-05-2018
7,7

Ervaring: Both Chris Scheepers and Mohammad Bakkal were very good instructors and helped me a lot in my learning.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Eindhoven

19-05-2018
6,3

Ervaring: Kwaliteit is goed, echter de voorlichting m.b.t. pakketkeuze en voortgang van de cursus is beneden de maat, liever direct eerlijk horen dat het ontzettend duur gaat worden dan pas na het basispakket horen wat er dan nog aan kosten (pakket) bijkomt, ik voel me toch enigszins voor de gek gehouden!


Ja, ik beveel dit aan

Mareine uit Eindhoven

18-05-2018
7,7

Ervaring: Ik heb een hele fijne rijinstructeur gehad (Joey) die me heel erg heeft geholpen en gepushed. Een betere rijinstructeur had ik niet kunenen wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Veldhoven

15-05-2018
10

Ervaring: Hele positieve insteek en goed opbouwende kritiek. Begeleiding op de juiste punten (in mijn geval E achter B) en besteden voldoende aandacht aan de examenonderdelen. De instructeur stelt je gerust en is in voor een "dolletje" maar houdt wel de aandachtspunten en veiligheid scherp in de gaten. Kortom: Zeer prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Oirschot

09-05-2018
9,7

Ervaring: Enorm goede ervaring met rijschool Dekker. Zelf gelest bij Richard en altijd met enorm veel plezier. Er werd echt een persoonlijk plan met je gemaakt en ook echt rekening met je gehouden. Als het even niet goed ging, ging Richard hier heel fijn mee om waardoor het snel weer beter ging. De lessen zijn altijd positief gebleven en er werd duidelijk aangegeven en geƫvalueerd wat er wel, maar ook wat er niet goed ging. Hier werd dan ook gelijk aan gewerkt. Kortom, ik beveel iedereen Dekker aan, persoonlijk Richard!


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Nuenen

07-05-2018
7,7

Ervaring: Goede ervaring met Rijschool Dekker! Fijne eerste dag met uitleg en proefles, gevolgd door goede lessen met een zeer ervaren en rustige rijlesinstructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Helmond

02-05-2018
9,7

Ervaring: Heb hier op een geel fijne en deskundige manier mijn C rijbewijs gehaald. Erg aardige instructeurs die ieder op zijn manier deskundig zijn in het vrachtwagen rijden. Ook het contact met het kantoor kan ik als erg prettig omschrijven.


Ja, ik beveel dit aan

Anwar uit Eindhoven

01-05-2018
9,3

Ervaring: I am glad I took the course with Roland as my driving instructor. He was able to give me clear suggestions for improvement which I believe made me a better driver, even though I had some prior driving experience. Overall I am happy with the way the lessons are organized and carried out. Happy to recommend this place!


Ja, ik beveel dit aan