Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
731 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 731 beoordelingen

Anoniem

25-03-2019
7,3

Ervaring: Good instructors, good lessons, but bad communication of costs and exam guarantee conditions. They are also very expensive once you look at the total amount of money spent in the end, and I think that there are other good schools who would be able to give a similar level of service for less money.


Matthijs uit Eindhoven

23-03-2019
8,0

Ervaring: De ervaringen die ik met Rijschool Dekker heb gehad zijn goed. De module dag die wordt gegeven is heel erg prettig, hierdoor voel je je toch gelijk zekerder wanneer je voor het eerst de weg opgaat waar verkeer aanwezig is. De rijinstructeur vond ik ook erg goed, zijn manier van lesgeven beviel me zeer. Enig nadeel van de rijschool zou zijn dat het erg prijzig is.


Ja, ik beveel dit aan

Kolja uit Eindhoven

22-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Eindhoven

21-03-2019
8,3

Ervaring: Prima ervaring, deskundige instructeurs (rijbewijs D) zowel telefonisch als via de mail prima bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Nuenen

21-03-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Eindhoven

20-03-2019
9,0

Ervaring: Zeer goede begeleiding, instructies en coaching. In één keer geslaagd voor alle onderdelen van het motorrijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Ehv

19-03-2019
8,7

Ervaring: Ik heb mijn scooter praktijk examen hier behaald in 1 keer ik vond dat ik goede uitleg kreeg van de heer johan en een vriendelijk ontvangs van de dames achter de telefoon top rijschool wel een beetje prijzig maar wel hele goeie les


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-03-2019
7,7

Ervaring: Onze dochter is de eerste keer geslaagd voor haar rij-examen, het theorie-examen was lastiger te halen voor haar maar hiervoor heeft ze een uitstekende individuele training van 1 uur gehad dat resulteerde in het halen van het theorie-examen. Tijdens de wisseling van rij-instructeur bleek er geen match te zijn, dit werd snel verholpen, ik denk dat ze hierdoor wel 3 rijblokken niets heeft geleerd behalve veel frustratie heeft opgedaan en daarvoor moet je dan wel betalen.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Eindhoven

16-03-2019
9,0

Ervaring: Erg flexibel met betrekking tot het inplannen van lessen. Rap er doorheen gegaan en alle communicatie verliep soepel.


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Eindhoven

14-03-2019
9,0

Ervaring: Ik vond het een erg fijne rijschool. Kwam je altijd optijd ophalen. En er was een goede communicatie tussen leerling en rijschool


Ja, ik beveel dit aan