Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
396 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 396 beoordelingen

beau uit EINDHOVEN

21-06-2017
7,0

Ervaring: de service is minder omdat Beau nog steeds op n telefoontje zit te wachten voor de slipcurcus die ze nog te goed heeft van der pakket.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Helmond

20-06-2017
8,5

Ervaring: Zeer prettige rijschool, vriendelijk en vakkundig personeel. Met vragen en veranderingen kun je er altijd terecht. Alles werd ook duidelijk uitgelegd evenals goede documentatie. Zal de rijschool aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Aramintha uit Veldhoven

16-06-2017
7,7

Ervaring: Ik had 20 weken om verder te gaan in Eindhoven met rijlessen en dat was bij Roland elke week weer gezellig. Hij is duidelijk en laat je veilig fouten maken. Ik vond hem een fijne rijinstructeur en beveel het bedrijf absoluut aan anderen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Eindhoven

13-06-2017
8,0

Ervaring: Gezellige rijinstructeur en met veel plezier gereden!


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Eindhoven

12-06-2017
9,3

Ervaring: Geweldig, omdat m'n zoon meteen geslaagd is. Duidelijke lessen met slip rem en kantelgevaar cursus erbij...alles in 1 pakket.
Wel prijzig maar dan heb je ook wat :)
Ik kan hem met een gerust hart m'n auto meegeven ;)


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Eindhoven

12-06-2017
8,7

Ervaring: Ik heb de lessen als prettig ervaren, Ronald was mijn rijinstructeur. Makkelijk in communicatie en ook positief kritisch over mijn handelen op de motor.


Ja, ik beveel dit aan

Eireen uit Aalst waalre

12-06-2017
9,0

Ervaring: Zeer goede service . Johan de rijinstructeur was geduldig en zeer ervaren . Top !


Ja, ik beveel dit aan

Yorrick uit Best

09-06-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Veldhoven

08-06-2017
8,7

Ervaring: Een goede rijschool met vriendelijke mensen die les geven.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Eindhoven

04-06-2017
9,0

Ervaring: Super goed! Ze hebben veral veel geduld


Ja, ik beveel dit aan