Beoordelingen Rijschool Dekker

8,5
642 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 642 beoordelingen

Bram

21-09-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Ka-Ho uit Eindhoven

21-09-2018
8,0

Ervaring: Fijne rijinstructeur > Tony van Moosdijk.
Elke les werd er netjes en duidelijk uitgelegd waar ik extra op moest letten om mijn rijbewijs te halen.
Uit eindelijk ben ik al na 13 lessen geslaagd !


Ja, ik beveel dit aan

Ankur

21-09-2018
7,7

Ervaring: It was nice. I liked Mohammed Bakkal as a instructor. He is calm and he has a very nice way of explaining things during the lesson. Because of this I was not in an doubts while giving the exam, and the exam was perfect. I enjoyed driving lessons with him as a instructor.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-09-2018
n.v.t.

Joris uit Eindhoven

19-09-2018
8,0

Ervaring: Prettig, vriendelijk en professionele instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Eindhoven

11-09-2018
8,7

Ervaring: Super fijne & leuke lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Veldhoven

04-09-2018
1,0

Ervaring: Zeer slecht service,al 6 keer mee gemaakt dat ze een half uur te laat waren.


Ron uit Veghel

04-09-2018
10

Ervaring: Na een korte rijopleiding voor de 1e keer geslaagt voor mijn D rijbewijs. Goede vakkundige instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Ertik uit Eindhoven

01-09-2018
9,3

Ervaring: Gelwelge rij instructeur. Beide dochters in 1 keer geslaagd. Theorie pakket vinden wij helaas niet voldoende voor kinderen die wat slechter in theorie zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Elisabeth uit Best

30-08-2018
8,0

Ervaring: Het was een lange rit, niet altijd even makkelijk, maar ik weet nu wel zeker dat ik veilig de weg op kan. Richard, bedankt voor alle gezellige rijlessen, je geduld en vertrouwen. Ik kom je (hopelijk) nog wel eens tegen op de weg en zal dan tegen de regels in naar je claxoneren.


Ja, ik beveel dit aan