Beoordelingen Rijschool Expert

9,2
95 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Guus uit Leiden

16-04-2019
8,3

Ervaring: Ik vond het een hele fijne rijschool. Halim was heel relaxed en kon goed aanvoelen welke methoden het beste voor mij werkten. Daarnaast heeft hij me veel vertrouwen gegeven in het rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Adil uit Leiden

09-04-2019
8,3

Ervaring: Top bedrijf nog nooit auto gereden en in 1 keer geslaagd alles hier geleerd Bedankt Halim!;)


Ja, ik beveel dit aan

Abdi uit Leiden

19-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Moira uit Leiden

18-03-2019
10

Ervaring: I passed my practice exam the 1st time!!! Thanks to Halim who has been patient, contact, positive and most important, he knows exactly what his doing and so, I PASSED ;)
I advise Expert not only for the driving classes but also they were fast and helpful with the information, etc.
Thank you so much again Halim and colleagues.


Ja, ik beveel dit aan

Franky uit Leiden

06-03-2019
10

Ervaring: Top! Rijschool! Niet voor niets EXPERT!
30 lessen gereden bij Eazy en in 1x geslaagd.
Kundige en geduldige instructeur.
Legt alles goed uit en blijft altijd rustig .
Het is gezellig om met hem te lessen maar zeker ook op een leerzame manier.
Ik zou zeggen doen! Niet twijfelen beste rijschool. Nogmaals super bedankt en ik kom zeker terug voor mijn motor rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wolf uit Wassenaar

06-03-2019
8,7

Ervaring: Supergoede rijlessen gekregen van Eazy. Geslaagd met complimenten van de examinator, kan ook niet anders met Eazy.


Ja, ik beveel dit aan

Faris uit Leiden

06-03-2019
10

Ervaring: Een super bedrijf met een hele goeie service en top personeel zeker een aanrader!!
Heel erg bedankt eazy ik ga weer vroemmmmm🏎💨


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Leiden

11-01-2019
10

Ervaring: Rijles gevolgd


Ja, ik beveel dit aan

Bente uit Leiden

19-12-2018
10

Ervaring: In 1 keer mijn rijbewijs voor de motor gehaald door de top instructeurs waar ik les van heb gekregen. Ze waren altijd goed gestemd en gaven altijd de juiste aanwijzingen en tips waar je iets aan had. Ik kan het zeker aan raden!


Ja, ik beveel dit aan

Vladimir uit Leiden

04-12-2018
10

Ervaring: Motorlessen gevolgd bij Expert. Binnen twee maanden en voor ongeveer €1400 euro in één keer mijn motorrijbewijs gehaald! Onder begeleiding van Najib en Rachid is het een plezier om te leren motorrijden!


Ja, ik beveel dit aan