Beoordelingen Rijschool Expert

9,2
85 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Roelof uit Oegstgeest

27-09-2018
10

Ervaring: Alle onderdelen van het motorrijbewijs in 1x gehaald! Najib is een relaxte en gezellige instructeur met een oog voor detail! Ook 2x les gehad van Rashid, ook hij is een fijne instructeur is direct ziet wat je wel en niet goed doet! Kortom, een zeer fijne rijschool!!


Ja, ik beveel dit aan

Jaimy uit Leiderdorp

07-07-2018
8,0

Ervaring: Erg fijne rijschool. Mijn instructeur was Mohammed. Ik vond het best spannend om aan mijn rijlessen te beginnen, maar na de eerste rijles viel het me heel erg mee. Onwijs leuke lessen, we hebben ook veel gelachen, dat vind ik ook belangrijk. Mohammed was wel een beetje streng (dat was soms ook nodig), maar daarom heb ik wel in 28 lessen van 1,5 uur mijn rijbewijs gehaald. Ik ging met een goed gevoel mijn examen in.


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Leiden

12-06-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Mahamed uit Leiden

26-02-2018
10

Ervaring: Fijne en goede rij-instructeur (ik had Najib), erg ervaren en probeert je echt de kunst van het motorrijden te leren. Ben in 1X geslaagd voor beide examens en zou het echt iedereen aanraden. Zijn andere collega's zijn ook erg behulpzaam en vriendelijk. Voorts zijn de motoren nieuw en dat maakt het lessen ook aangenaam :)!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Leiden

04-01-2018
10

Ervaring: Goede en zeer gezellige rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Said uit Den Haag

21-12-2017
9,0

Ervaring: Mijn motorrijbewijs bij expert gehaald.
Ik kom zelf uit Den Haag maar heb bij expert met veel plezier mn lessen gevolgd.
Streng maar rechtvaardig lijkt het motto hier en met succes !! In 1 keer geslaagd !!


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Oegstgeest

14-09-2017
10

Ervaring: Ervaren en geduldige instructeurs. Schatten alles goed in. In 1 keer geslaagd voor AVB en AVD. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Katwijk

01-08-2017
8,0

Ervaring: Gezellige en leerzame lessen gehad bij expert, heel tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Leiden

15-07-2017
10

Ervaring: Hoi, na het halen van mijn theorie ben ik naar expert gegaan. Dat is bij mij om de hoek. Ik had haast dus ze vroegen meteen mijn examen aan. Toen heb ik ongeveer 2 maanden gelest met Zozik, rustige instructeur die graag wil dat iedereen in een keer slaagt. Ik ben ook in een keer geslaagd. Er werd serieus les gegeven, maar het was ook gewoon leuk om te rijden. ik deed lessen van twee uur waardoor ik het snel onder de knie had. Bedankt. Tot volgende keer als ik op de motor ga. Groeten Simon


Ja, ik beveel dit aan

Imane uit Alphen aan den rijn

20-06-2017
10

Ervaring: De beste rijschool! Top personeel, leuke en super leerzame lessen! Ik volg met plezier mijn lessen. Duimpje omhoog voor Rijschool Expert👍🏻


Ja, ik beveel dit aan