Beoordelingen Rijschool Expert

9,2
88 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Wim uit Leiden

11-01-2019
10

Ervaring: Rijles gevolgd


Ja, ik beveel dit aan

Bente uit Leiden

19-12-2018
10

Ervaring: In 1 keer mijn rijbewijs voor de motor gehaald door de top instructeurs waar ik les van heb gekregen. Ze waren altijd goed gestemd en gaven altijd de juiste aanwijzingen en tips waar je iets aan had. Ik kan het zeker aan raden!


Ja, ik beveel dit aan

Vladimir uit Leiden

04-12-2018
10

Ervaring: Motorlessen gevolgd bij Expert. Binnen twee maanden en voor ongeveer €1400 euro in één keer mijn motorrijbewijs gehaald! Onder begeleiding van Najib en Rachid is het een plezier om te leren motorrijden!


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Oegstgeest

27-09-2018
10

Ervaring: Alle onderdelen van het motorrijbewijs in 1x gehaald! Najib is een relaxte en gezellige instructeur met een oog voor detail! Ook 2x les gehad van Rashid, ook hij is een fijne instructeur is direct ziet wat je wel en niet goed doet! Kortom, een zeer fijne rijschool!!


Ja, ik beveel dit aan

Jaimy uit Leiderdorp

07-07-2018
8,0

Ervaring: Erg fijne rijschool. Mijn instructeur was Mohammed. Ik vond het best spannend om aan mijn rijlessen te beginnen, maar na de eerste rijles viel het me heel erg mee. Onwijs leuke lessen, we hebben ook veel gelachen, dat vind ik ook belangrijk. Mohammed was wel een beetje streng (dat was soms ook nodig), maar daarom heb ik wel in 28 lessen van 1,5 uur mijn rijbewijs gehaald. Ik ging met een goed gevoel mijn examen in.


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Leiden

12-06-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Mahamed uit Leiden

26-02-2018
10

Ervaring: Fijne en goede rij-instructeur (ik had Najib), erg ervaren en probeert je echt de kunst van het motorrijden te leren. Ben in 1X geslaagd voor beide examens en zou het echt iedereen aanraden. Zijn andere collega's zijn ook erg behulpzaam en vriendelijk. Voorts zijn de motoren nieuw en dat maakt het lessen ook aangenaam :)!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Leiden

04-01-2018
10

Ervaring: Goede en zeer gezellige rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Said uit Den Haag

21-12-2017
9,0

Ervaring: Mijn motorrijbewijs bij expert gehaald.
Ik kom zelf uit Den Haag maar heb bij expert met veel plezier mn lessen gevolgd.
Streng maar rechtvaardig lijkt het motto hier en met succes !! In 1 keer geslaagd !!


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Oegstgeest

14-09-2017
10

Ervaring: Ervaren en geduldige instructeurs. Schatten alles goed in. In 1 keer geslaagd voor AVB en AVD. Top!


Ja, ik beveel dit aan