Beoordelingen Rijschool Expert

9,2
99 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Anoniem

28-05-2019
8,3

Ervaring: Alleen maar positief. Duidelijke instructeur (Halim) die erg flexibel was en gelijk wilde meedenken hoe we het konden laten werken dat ik mijn rijbewijs snel kon halen. Hij heeft veel geduld en legt erg duidelijk uit en is een vrolijke instructeur, top als je zoveel tijd in de auto zit! Ook maakt hij je op je gemak en legt dingen goed uit zodat je zo goed mogelijk voorbereid richting het examen gaat. Wat ik top vond is dat ik met een andere instructeur kon oefenen en ook proefexamen kon doen, zodat je ook een andere visie krijgt en diversere feedback. In een keer geslaagd wat zeker door de aanpak van hen kwam! Thanks


Ja, ik beveel dit aan

Celeste uit Noordwijk

17-05-2019
8,7

Ervaring: Super blij met deze rijschool! In een keer mijn rijbewijs gehaald en super tevreden geweest met mijn instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Leiden

14-05-2019
8,0

Ervaring: Ik heb les gevolgd bij Halim. Hij legt de lat hoog, wat ik als prettig heb ervaren. Tijdens het examen stond ik daardoor niet voor onaangename verrassingen.
Daarnaast vindt hij het belangrijk dat de leerling zaken goed begrijpt. Hij doet daarom zijn best om goed uit te leggen. Dat heeft mij uiteindelijk geholpen om snel mijn rijbewijs te halen.
Dank Halim!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Leiden

13-05-2019
9,3

Ervaring: In een keer geslaagd! Dank je wel Halim voor alle leuke en leerzame lessen. Ook een les gevolgd bij Mo, heel relaxed en leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Leiden

16-04-2019
8,3

Ervaring: Ik vond het een hele fijne rijschool. Halim was heel relaxed en kon goed aanvoelen welke methoden het beste voor mij werkten. Daarnaast heeft hij me veel vertrouwen gegeven in het rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Adil uit Leiden

09-04-2019
8,3

Ervaring: Top bedrijf nog nooit auto gereden en in 1 keer geslaagd alles hier geleerd Bedankt Halim!;)


Ja, ik beveel dit aan

Abdi uit Leiden

19-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Moira uit Leiden

18-03-2019
10

Ervaring: I passed my practice exam the 1st time!!! Thanks to Halim who has been patient, contact, positive and most important, he knows exactly what his doing and so, I PASSED ;)
I advise Expert not only for the driving classes but also they were fast and helpful with the information, etc.
Thank you so much again Halim and colleagues.


Ja, ik beveel dit aan

Franky uit Leiden

06-03-2019
10

Ervaring: Top! Rijschool! Niet voor niets EXPERT!
30 lessen gereden bij Eazy en in 1x geslaagd.
Kundige en geduldige instructeur.
Legt alles goed uit en blijft altijd rustig .
Het is gezellig om met hem te lessen maar zeker ook op een leerzame manier.
Ik zou zeggen doen! Niet twijfelen beste rijschool. Nogmaals super bedankt en ik kom zeker terug voor mijn motor rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wolf uit Wassenaar

06-03-2019
8,7

Ervaring: Supergoede rijlessen gekregen van Eazy. Geslaagd met complimenten van de examinator, kan ook niet anders met Eazy.


Ja, ik beveel dit aan