Beoordelingen Autorijschool Hoekstra

9,3
57 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Lammert uit Kootstertille

13-09-2018
8,0

Ervaring: Super fijne autorijschool, altijd bereikbaar en goed geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Lammert uit Kootstertille

10-09-2018
8,0

Ervaring: Super fijne autorijschool, altijd bereikbaar en goed geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Drogeham

12-07-2018
8,7

Ervaring: Goeie ervaring gehad in de omgang van de lessen, altijd optijd en zeer leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Alexandra uit Leeuwarden

17-05-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Leeuwarden

14-05-2018
10

Ervaring: Een super vriendelijke en rustige instructeur! Geeft je alle tijd van de wereld om het te leren, en waar je tegelijkertijd ook nog een gezellig gesprek mee kan voeren!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Minnertsga

09-01-2018
9,0

Ervaring: Ik heb in ongeveer 33 lessen mijn examen gehaald. Dit zijn 33 altijd leuke en zeer leerzame lessen geweest. Ik raad zeker aan om bij rijschool Hoekstra te gaan les rijden


Ja, ik beveel dit aan

Hille uit Kootstertille

09-01-2018
9,0

Ervaring: Leuke samenwerking


Ja, ik beveel dit aan

Haider uit Leeuwarden

08-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Haider uit Leeuwarden

08-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Inez uit Eatermar

27-11-2017
8,7

Ervaring: Voor ik bij rijschool Hoekstra terecht kwam, lesde ik eerst ergens anders.
Na zelf aangereden te zijn (als fietser) bouwde ik helaas een enorme angst op om deel te nemen in het verkeer.
De conclusie van die rijschoolhouder was....verder lessen in een automaat.
Zo kwam ik bij Hoekstra terecht.
Onzeker als ik was stapte ik bij hem in de auto. Al gauw had hij 'mijn kunnen' door en na drie lessen zei hij dat hij mij toch nog eens in een schakelauto wilde laten rijden.
En zo gebeurde!

Door het vele geduld, de rust en de goede uitleg maar vooral het opbouwende kritiek kreeg ik weer meer (zelf-) vertrouwen.

De gedachte die iemand kan hebben van "zou ik ooit mijn rijbewijs wel halen" weet hij gauw weg te werken.
En dan...slaag je ook nog in één keer!!!

Hoektra, dank voor je profesionele lessen.




Ja, ik beveel dit aan