Beoordelingen Autorijschool Hoekstra

9,4
33 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Maarten uit Buitenpost

07-03-2017
10

Ervaring: Leerzame lessen en in een goed tempo uitgevoerd. Ik kan het aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Leeuwarden

28-02-2017
10

Ervaring: Het is een eenmans bedrijf waardoor je rechtstreeks en goed contact hebt met elkaar. Fokke heeft mij niet alleen leren rijden maar heeft mij ook over mijn angsten geholpen! Beveel iedereen autorijschool hoekstra aan, helemaal als je rij of faalangst hebt!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Leeuwarden

25-01-2017
10

Ervaring: Zeer duidelijke en leerzame lessen, gecaterd naar de wensen van de student. Daarnaast erg flexibel wat betreft het aanpassen van de lestijden en het ophalen van een andere locatie dan vooraf gepland. Wat mij betreft het totale pakket als je een goede rijschool zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Thirza uit Leeuwarden

21-01-2017
9,3

Ervaring: ik vond het leuke en leerzame lessen zonder fokke had ik het niet ineenkeer gehaald


Ja, ik beveel dit aan

Siebren uit Leeuwarden

10-01-2017
10

Ervaring: Met elk huwelijk is het even wennen maar uit eindelijk komt het goed


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Twijzel

23-12-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Hannie uit Surhuisterveen

06-12-2016
8,7

Ervaring: Ik ben vrijdag geslaagd voor mijn praktijk examen en mag nu gaan rijden. Dit zal ik in alle vertrouwen en met een veilig gevoel doen, door de goede en gezellige lessen van deze rijschool. De rijschool is erg flexibel wanneer ik een keer een uur eerder vrij was van school, was het vragen of het mogelijk was dat de rijles ook eerder kon. Wanneer er nog plek was, was dit geen probeem. Ik kan met 100% zeggen dat het een geweldige rijschool is. Flexibel, gezellig, leerzaam en zonder twijfel betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Surhuisterveen

21-11-2016
8,7

Ervaring: Een bijzonder goede rijinstructie. Geeft rustig uitleg en laat je alleen examen doen als je kunt slagen.

In een keer geslaagd binnen 30 lessen


Ja, ik beveel dit aan

Sietske uit Kootstertille

01-11-2016
10

Ervaring: Duidelijke en goede lessen gehad. Op een geweldige manier ben ik opgeleid en daardoor heb ik na één keer afrijden mijn rijbewijs weten te bemachtigen! Bedankt voor alle goede lessen en de gezelligheid in de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Niesje uit Leeuwarden

27-10-2016
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad! Professioneel en tijd voor een leuk praatje tussen door. Erg tevreden en met 29 lessen geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan