Beoordelingen Rijschool For You

9,0
10 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Peter uit Heerhugowaard

03-09-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Renee uit Heerhugowaagd

21-07-2017
9,0

Ervaring: Erg fijne, gezellige en leerzame rijlessen! Anouska heeft mij goed geholpen opweg naar mijn rijbewijs. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Adino uit Alkmaar

18-07-2017
9,0

Ervaring: goede duidelijke uitleg veel aandacht aan je kijk gedrag,duidelijk al je vorderingen te volgen via app en ook makkelijk met het inplannen .


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Alkmaar

07-07-2017
8,3

Ervaring: Zainal geeft goede en directe begeleiding waardoor je direct bewust wordt van je rijstijl.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Heerhugowaard

05-07-2017
9,7

Ervaring: Altijd fijne rijlessen gehad en er werd de tujd genomen


Ja, ik beveel dit aan

Ryan uit Alkmaar

03-07-2017
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad! geen opmerkingen


Ja, ik beveel dit aan

Bryan uit Heerhugowaard

03-07-2017
8,3

Ervaring: Ik heb een hele fijne les ervaring gehad bij de rijschool. Het waren gezellige lessen en heb er een fijne tijd gehad. Leerzame lessen en een geduldige (en gezellige) leraar zorgden daar voor.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Heerhugowaard

03-07-2017
8,0

Ervaring: Ik vind deze rijschool heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Heerhugowaard

20-06-2017
8,0

Ervaring: Ik heb positieve ervaringen met deze rijschool.
Toen ik klaar was om af te rijden heb ik het rijvaardigheidsexamen gedaan. De eerste keer ben ik gezakt,
terwijl ik wel een goede rit had gemaakt volgens de examinator. Dat was natuurlijk balen. Dankzij extra inzet van mijn rijschoolhouder Zainal Joenoes mocht ik gelukkig na 3 weken alweer een nieuwe poging doen en toen ben ik gelukkig wel geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan