Beoordelingen Rijschool IkOpDeWeg

8,9
35 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,1
  • Lesmateriaal 8,9
  • Instructeur 9,1
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Jolanda

19-06-2019
1,0

Ervaring: Mijn dochter heeft bij Petra les genoten, echter heeft ze veel van Petra geleerd, eerlijk is eerlijk, maar als het op examens aankomt, dan zie je opeens een hele andere kant van Petra, en ook van Koos. Samen zijn ze een rijschool aan het runnen dat niet democratisch ingesteld is maar een dictatuur. Zij bepalen wanneer er afgereden wordt, graag willen ze het eerst geslaagde percentage hoog houden en dat over de ruggen van de betaalde klant. Petra is zelfs zo onprofessioneel dat ze niet eens de moeite neemt om haar beweegredenen uit te leggen. sterker nog, ze bejegend de klant als een kleine kleuter. Petra kan ook toveren, want als je het betaalde examen geld terug vraagt, dan tovert ze opeens 2 lessen erbij. Er is geen les kaart dus geen enkele controle. Als je daarom vraagt, dan blokkeert ze de communicatiekanalen. Het examengeld wordt terug gestort. (€ 225.00) minus 2 lessen van a € 58.50 per les. Hmmmm waar komt dat bedrag vandaan? Uitleg krijg je niet, alleen dat het het examengeld verweven is in het pakket. Dus of het examengeld is opeens veel duurder in het pakket, of het lesgeld. Iig voel ik mij behoorlijk bestolen door mevrouw en meneer Lagerweij. Dus mensen, als je graag bedonderd wilt worden, neem les bij deze mensen.


Anoniem

19-06-2019
1,0

Ervaring: Rijles bij Petra gevolgd. In het begin ging alles prima, Petra was geduldig en aardig. Echter vond ik het geroddel over andere leerlingen en rijscholen niet prettig. Ik dacht dikwijls, 'wat zal ze over mij zeggen?' Toen ik mijn TTT had gedaan was die goed gereden, en mijn bijzondere verrichtingen had ik in de pocket. Echter vond Petra dat ik pas in oktober examen mocht doen, terwijl ik nog zo aangegeven had dat een maand later mijn theorie verloopt. Dus ik heb maar één kans. Helaas bepaald Petra hoe en wanneer ik examen mag doen. Ook geeft ze niet aan wanneer mijn 10 lessen voorbij zijn, en er is ook geen leskaart ter controle. Ik zou deze rijschool niet aanraden.


Arnold uit Barneveld

18-06-2019
10

Ervaring: Supper rijschool.. top lessen gehad supper veel geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Doorn

20-05-2019
10

Ervaring: Petra leert je veilig en besluitvaardig rijden. Je hoeft niet perfect te kunnen rijden, zolang je maar veilig en defensief rijdt. Met de nodige dosis geduld en humor waren de lessen eigenlijk altijd leuk! Uiteindelijk in één keer geslaagd, ik raad deze rijschool zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Bertjan uit Amersfoort

14-05-2019
10

Ervaring: In 7 lessen mijn motorrijbewijs gehaald dankzij Koos!
Wat een geweldige en vooral nuchtere instructeur.

Prachtige lesmotoren die goed verzorgd zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Soesterberg

16-04-2019
10

Ervaring: Mijn motorrijbewijs gehaald bij Koos, in een kleine 5 maanden met zeer weinig brommerervaring als basis. Koos heeft door zijn prettige manier van lesgeven mij snel op niveau gekregen en met het echte detailwerk tot aan het einde klaargestoomd voor het echte werk. Ik heb er leuke hobby bij en zal vaak terugdenken aan alle fijne lessen en de tips. Koos blijf het vooral doen, mijn zoon komt eraan, thanks.....


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Baarn

03-04-2019
10

Ervaring: Heerlijk ontspannen heeft Koos mij geleerd hoe ik niet alleen motor moet rijden maar ook dat veiligheid en plezier hierbij in één hand van.

Dank je wel Koos voor deze fijne periode.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit LEUSDEN

31-03-2019
10

Ervaring: Fantastische ervaring in de auto. Petra van IkOpDeWeg is ontzettend betrokken. Gezelligheid in overvloed, waardoor de sfeer in de auto direct al ontspannen is. Veiligheid staat voorop. Vooruit kijken heeft meerdere betekenissen voor mij gekregen. Petra heeft het geheugen van een olifant... ze is oplettend.. hierdoor leer je ECHT elke les wat nieuws. In één keer geslaagd, ondanks dat ik de grootste stresskip ben. Wauw! top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

N uit Achterveld

09-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Leusden

20-02-2019
10

Ervaring: Vandaag geslaagd voor het laatste motorexamen. Ik ga met vertrouwen en ontspannen de weg op. Dankjewel Koos, je hebt hebt het allermooiste beroep.
Koos leert je op een ontspannen manier motorrijden, neemt de tijd voor je en heeft geduld. Worth every penny!


Ja, ik beveel dit aan