Beoordelingen Rijschool IkOpDeWeg

9,3
30 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
  • Klantvriendelijkheid 9,5
  • Lesmateriaal 9,3
  • Instructeur 9,5
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Dennis uit Soesterberg

16-04-2019
10

Ervaring: Mijn motorrijbewijs gehaald bij Koos, in een kleine 5 maanden met zeer weinig brommerervaring als basis. Koos heeft door zijn prettige manier van lesgeven mij snel op niveau gekregen en met het echte detailwerk tot aan het einde klaargestoomd voor het echte werk. Ik heb er leuke hobby bij en zal vaak terugdenken aan alle fijne lessen en de tips. Koos blijf het vooral doen, mijn zoon komt eraan, thanks.....


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Baarn

03-04-2019
10

Ervaring: Heerlijk ontspannen heeft Koos mij geleerd hoe ik niet alleen motor moet rijden maar ook dat veiligheid en plezier hierbij in één hand van.

Dank je wel Koos voor deze fijne periode.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit LEUSDEN

31-03-2019
10

Ervaring: Fantastische ervaring in de auto. Petra van IkOpDeWeg is ontzettend betrokken. Gezelligheid in overvloed, waardoor de sfeer in de auto direct al ontspannen is. Veiligheid staat voorop. Vooruit kijken heeft meerdere betekenissen voor mij gekregen. Petra heeft het geheugen van een olifant... ze is oplettend.. hierdoor leer je ECHT elke les wat nieuws. In één keer geslaagd, ondanks dat ik de grootste stresskip ben. Wauw! top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

N uit Achterveld

09-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Leusden

20-02-2019
10

Ervaring: Vandaag geslaagd voor het laatste motorexamen. Ik ga met vertrouwen en ontspannen de weg op. Dankjewel Koos, je hebt hebt het allermooiste beroep.
Koos leert je op een ontspannen manier motorrijden, neemt de tijd voor je en heeft geduld. Worth every penny!


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Leusden

08-02-2019
9,7

Ervaring: Hele fijne rijschool, leerzaam en leuk. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me zelf kon zijn en dat fouten niet erg zijn, op een foutje werd altijd goed gereageerd en kreeg de uitleg over de situatie die ik nodig had.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Amersfoort

06-02-2019
10

Ervaring: Ik heb een aantal maanden mogen lessen bij Koos Lagerweij en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Elke les heb ik met plezier op de motor gezeten en naar de adviezen en aanwijzingen van Koos mogen luisteren. Koos is een geweldige instructeur die als geen ander weet hoe hij rijvaardigheid goed op zijn leerlingen moet overbrengen. Dit is hem bij mij zeker gelukt. Ik ben door goede verhalen van vrienden bij hem terecht gekomen en ook ik kan Ikopdeweg bij iedereen aanraden. Koos, nogmaals bedankt voor alles. Ik vond het prachtig!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Austerlitz

09-01-2019
10

Ervaring: Heb bij Koos mn motor rijbewijs gehaald ... hij nam tijd voor mij en nam mij serieus. Het was voor hem een uitdaging om mij motor lessen te geven omdat ik doof ben... deed echt zijn best zodat ik mijn rijbewijs kon halen en ik ben hem nog steeds heel dankbaar voor zijn gezellige lessen ! Vaak moet ik aan je denken! Je bent een top gozer !


Ja, ik beveel dit aan

Dimitry uit Leusden

14-12-2018
10

Ervaring: in weinig lessen toch in 1 keer geslaagd. Dit door de goede hulp van Petra


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Leusden

07-12-2018
9,0

Ervaring: Lekker gezellig, en toch serieus.


Ja, ik beveel dit aan