Beoordelingen Rijschool IkOpDeWeg

9,2
26 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
  • Klantvriendelijkheid 9,5
  • Lesmateriaal 9,2
  • Instructeur 9,4
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Jan Willem uit Leusden

20-02-2019
10

Ervaring: Vandaag geslaagd voor het laatste motorexamen. Ik ga met vertrouwen en ontspannen de weg op. Dankjewel Koos, je hebt hebt het allermooiste beroep.
Koos leert je op een ontspannen manier motorrijden, neemt de tijd voor je en heeft geduld. Worth every penny!


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Leusden

08-02-2019
9,7

Ervaring: Hele fijne rijschool, leerzaam en leuk. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik me zelf kon zijn en dat fouten niet erg zijn, op een foutje werd altijd goed gereageerd en kreeg de uitleg over de situatie die ik nodig had.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Amersfoort

06-02-2019
10

Ervaring: Ik heb een aantal maanden mogen lessen bij Koos Lagerweij en daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Elke les heb ik met plezier op de motor gezeten en naar de adviezen en aanwijzingen van Koos mogen luisteren. Koos is een geweldige instructeur die als geen ander weet hoe hij rijvaardigheid goed op zijn leerlingen moet overbrengen. Dit is hem bij mij zeker gelukt. Ik ben door goede verhalen van vrienden bij hem terecht gekomen en ook ik kan Ikopdeweg bij iedereen aanraden. Koos, nogmaals bedankt voor alles. Ik vond het prachtig!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Austerlitz

09-01-2019
10

Ervaring: Heb bij Koos mn motor rijbewijs gehaald ... hij nam tijd voor mij en nam mij serieus. Het was voor hem een uitdaging om mij motor lessen te geven omdat ik doof ben... deed echt zijn best zodat ik mijn rijbewijs kon halen en ik ben hem nog steeds heel dankbaar voor zijn gezellige lessen ! Vaak moet ik aan je denken! Je bent een top gozer !


Ja, ik beveel dit aan

Dimitry uit Leusden

14-12-2018
10

Ervaring: in weinig lessen toch in 1 keer geslaagd. Dit door de goede hulp van Petra


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Leusden

07-12-2018
9,0

Ervaring: Lekker gezellig, en toch serieus.


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Leersum

28-11-2018
10

Ervaring: Motorrijles gehad van Koos, van rijschool Ikopdeweg. Als je Echt goed en veilig wilt leren motorrijden, is dit t juiste adres! Geduldig en duidelijk uitgelegd, stimuleert je om te durven en te doen, met hier en daar wat humor. Super fijne lessen gehad en rij nu heerlijk vol zelfvertrouwen op mn eigen motor door t land!


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Leusden

28-11-2018
10

Ervaring: Bij Ikopdeweg geweest voor motorlessen. Geen enkele aanmerkingen op te maken, prima lessen, goeie tips en veel inzicht van instructeur en denkt goed mee.
Instructeur neemt de tijd voor je, is rustig en gezonde dosis humor. Al met al uitstekende ervaring en raad het zeker aan hier te gaan lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Soesterberg

22-11-2018
10

Ervaring: 8 jaar geleden mijn autorijbewijs gehaald bij ikopdeweg, verliep super en snel.. Onlangs dus mijn motorrijbewijs gehaald. Dankzij de duidelijke instructies en rustige instructeur overal fluitend doorheen gekomen. Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Ouderkerk aan den IJssel

21-11-2018
10

Ervaring: In korte tijd mijn motorrijbewijs kunnen halen bij Koos. Koos is een ontzettend fijne instructeur die alles goed ziet en de juiste aanwijzingen kan geven. Hij kan je niveau goed beoordelen en houd van een gezellig praatje! @Koos, nogmaals heel erg bedankt en ik raad je zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan