Beoordelingen rijschool look

9,6
125 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 125 beoordelingen

Romy uit Breda

21-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele leuke tijd gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Ozge uit Etten - Leur

11-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een positieve ervaring met Rijschool LOOK, op een gezellige en leerzame manier mijn rijbewijs mogen behalen bij de eerste keer!


Ja, ik beveel dit aan

Samia uit Breda

27-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer weinig lessen gehad en in 1 keer geslaagd!!! Super blij allemaal te danken aan rijschool look heel erg bedankt nazar voor je gedult en goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Hoeven

25-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb auto rijlessen gevolgt bij rijschool look en ben zojuist geslaagt voor mij rijbewijs. ik heb eerst een paar proeflessen gehad bij andere rijscholen maar ik heb voor look gekozen omdat ze erg vriendelijk waren en mij heel goed hebben begeleid naar mijn examen. Je wordt echt goed begeleid en je voelt je ook erg veilig in de auto. Ze weten echt veel van rijlessen en het examen. Kortom ik raad look echt aan! Echt een goede rijschool !


Ja, ik beveel dit aan

Pam uit Oosterhout

17-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben geslaagd omdat Nazar ontzettend geduldig met mij was. Veel uitleg gekregen, hij heeft me rustig gehouden. Zonder hem was het niet gelukt!


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Bavel

06-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In 1x geslaagd met Anthony! Super fijne lessen, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gözde uit Breda

03-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Werd heel goed geholpen. Alles werd goed vertelt. Ş


Ja, ik beveel dit aan

O uit Roosendaal

20-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede rij-instructeur legt je duidelijk uit waar je op moet letten, met slechts een paar lessen in een keer geslaagd! Bedankt Nazar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Door een slechte ervaring met andere rijscholen, ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij rijschool Look. Heel erg bedankt rijschool Look dat ik in 1 keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs en dat na een paar lessen maar!!!


Ja, ik beveel dit aan

Tara uit Oudenbosch

06-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met zeer weinig lessen lessen in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! En ook een super theoriecursus gehad waarvan ik mijn examen ook in 1 keer gehaald heb!!


Ja, ik beveel dit aan