Beoordelingen rijschool look

9,7
195 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 195 beoordelingen

Jarno uit Etten-leur

08-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik vind het een heel goeie en leuke rijschool.
Ze leren je alles goed aan


Ja, ik beveel dit aan

lorenzo uit oudenbosch

02-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: rijlessen van jurgen


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Breda

20-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nazar gaf me in 2 rijlessen de kennis/kunde & het zelfvertrouwen terug om van automaat weer in een schakelwagen te rijden. Kundig, relaxt en vriendelijk, weet je goed op je gemak te stellen en leert je ondertussen een heleboel extra.


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Breda

18-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Binnen 20 lessen in 1x geslaagd! Fantastische rijschool. Super goede aandacht voor de rijtechniek en veel support.
Hartstikke blij dat ik Look gekozen heb, op aanraden van anderen zelfs. Dus ik wil de rijschool ook graag voor anderen aanraden. Het hele studenthuis (3 man) is geslaagd dankzij Look dus ik zou zeggen, inschrijven! Thanks Look.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Breda

12-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Helemaal top ik heb op eigen verzoek meerdere instructeurs gehad. Vooral nazar heeft me heel goed begeleid voor zowel theorie als mijn praktijk echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Etten-leur

03-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hartstikke leuke en leerzame rijlessen. Flexible tijden ook 7 dagen per week. Duidelijke uitleg en hartstikke sympathieke instructeurs. Ik beveel rijschool look zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Merve uit Breda

27-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Beste rijschool van breda echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Iryna uit Breda

27-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede rijlessen, zeer professionele instrukters, vrindelijke sfeer. Ik advisser het aan iedereen. Dankje wel voor alles Look!


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Dongen

20-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ze doen zeer goed hun best, om jou zo goed en zo snel mogelijk te laten slagen! 👍🏻👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Milina uit Rijen

18-06-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alles top geregeld! En hele gastvrije mensen. De theoriecursus was heel goed geregeld en ze zorgde er echt voor dat je je aandacht erbij hield en de praktijklessen waren heel goed.


Ja, ik beveel dit aan