Beoordelingen rijschool look

9,6
153 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 153 beoordelingen

Mariama uit Breda

14-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een rijschool met juiste instructeurs en ik raad Look aan iedereen!! Dank julli wel voor mijn rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Basel uit Breda

13-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik bedank rijschool look voor de fijne en leerzame rijlessen daarom ben ik in een keer geslaagd! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

ali uit breda

30-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: super fijne uitleg en goed geprijst, dank je wel team Look voor de beste rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Esra uit Breda

25-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super fijn om hier les gekregen te hebben. Zowel theoriecursus met examen in 1 keer gehaald en vandaag mijn rijexamen ook in 1 keer gehaald. Anthony is een fijne rijinstructeur!! Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Justus uit Oosterhout

24-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Professioneel, vakkundig en toegewijd: dat zijn de termen waarmee Rijschool Look kan worden aangeduid. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Breda

19-01-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede rijschool met vriendelijke rijinstructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Mohamed uit Breda

18-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In zeer weinig lessen geslaagd bij rijschool look!!!
,Hartelijke dank voor de speciale lesmethode Nazar


Ja, ik beveel dit aan

Eren uit Breda

17-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snel geleerd hoe ik moet functioneren in het verkeer. In zeer weinig lessen gehaald door rijschool Look. Hartelijk bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn uit Prinsenbeek

06-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super goed is onze ervaring met rijschool Look. Veel persoonlijke aandacht, en prettige Rijinstrukteurs.


Ja, ik beveel dit aan

Eszti

17-12-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top bedrijf! Rijbewijs in 1x gehaald en iedere les was naast leerzaam ook erg leuk! De instructeurs nemen de tijd tijdens de lessen en een groot voordeel dat lessen ook in de avond/ het weekend gepland kunnen worden! Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan