Beoordelingen Rijschool Matse

9,3
30 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
  • Instructeur 10,0
  • Bereikbaarheid 9,0
  • Lestijden 10,0
  • Lesauto 10,0
  • Klantvriendelijkheid 10,0
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Anouk uit Utrecht

16-08-2017
10

Ervaring: Na op mijn 18e een nare ervaring te hebben gehad met rijles en -examen durfde ik 7 jaar lang niet meer in de auto te stappen om het lessen weer op te pakken. Bang om te falen en vooral bang om mezelf voor schut te zetten tegenover de rij-instructeur en -examinator. Gewend aan het feit dat ik normaal dingen heel snel oppik (op het gebied van theorie en studie), was leren rijden voor mij een leerproces dat op een hele andere manier verliep dan ik gewend was. Ontzettend uit mijn comfort zone en met een verkeerde aanpak tijdens die eerste lessen en examens werd de angst om te falen en voor gek te staan steeds erger en erger. Ik bleef er tegenop zien om weer te beginnen en stelde dit steeds uit, totdat mijn man de website van Rijschool Matse liet zien. Een rijschool gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met rij- en faalangst.

Met tranen in mijn ogen heb ik gebeld om een afspraak te maken voor een proefles. Ik kreeg Martijn aan de lijn. Hij stelde mij gerust en ik had na de proefles het gevoel dat ik het met hem wel aandurfde. Tijdens de eerste paar lessen bleek dat ik nog best wel wat had onthouden van 7 jaar geleden en dat het eigenlijk al een stuk beter ging dan ik had verwacht. Alleen het stukje faalangst bleef. Langzaam leerde Martijn mij te vertrouwen in mijn eigen rijvaardigheid. Door te focussen op wat wél goed ging en te benadrukken dat je van alle situaties alleen maar iets kunt leren, leerde ik langzaam te ontspannen in de auto en het autorijden te zien als iets functioneels. Wanneer het mij even te veel werd, vond Martijn het geen enkel probleem om even met mij aan de kant te gaan staan en mij te laten uithuilen. Vervolgens stelde hij mij gerust en kon ik weer verder. Hij heeft ontzettend veel geduld met me gehad en benadrukte altijd het positieve, ook wanneer ik dat als perfectionist zelf helemaal niet meer kon zien. Op deze manier raakte ik steeds vertrouwder met de auto en begon ik er zelfs in te geloven dat ik uiteindelijk zou kunnen slagen voor het examen. En, nog belangrijker, daarna ook echt de weg op kon! Dat gevoel had ik nog nooit gehad.

Het heeft me een hoop bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk ben ik met de hulp van Martijn gewoon GESLAAGD voor mijn rijexamen! Mijn rijbewijs is 'in the pocket' en dat pakt niemand mij meer af. Ik ben enorm trots op mezelf en ben Martijn ontzettend dankbaar dat hij mij het vertrouwen heeft gegeven om door te zetten en het gewoon te doen. Dankzij hem stap ik nu zonder zorgen of zenuwen in de auto en is mijn wereld opeens een stuk groter geworden!

Martijn, ontzettend bedankt voor alles! Ik beveel jouw rijschool aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit De Bilt

12-05-2017
9,3

Ervaring: Een hele fijne rijschool! Heel geduldig en heeft me extra geholpen met situaties die ik lastig of spannend vond!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-04-2017
8,0

Ervaring: Heel fijne rijlessen, je wordt direct op je gemakt gesteld. Altijd op tijd, en flexibel in het inplannen van de rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Xandra uit Bilthoven

18-01-2017
9,0

Ervaring: Hoewel ik al ruim 25 jaar auto rijd afgelopen zomer toch maar weer wat lessen genomen omdat ik een aantal dingen niet meer goed wist of durfde. Puur op intuitie voor Matse gekozen, en dit pakte goed uit! Door de hulp, uitleg en aanwijzingen van Martijn heb ik allerlei hobbels genomen die ik al jaren voor me uit schoof en nu kan ik weer met veel plezier deelnemen aan het verkeer anno 2017. Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs al zo lang heeft!


Ja, ik beveel dit aan

Rozemarijn uit De Bilt

26-11-2016
9,7

Ervaring: Een hele fijne rijschool en een hele relaxte instructeur. Eerder had ik al ervaring met 2 andere rijscholen en dat was een drama. Je wordt goed voorbereid op je examen en ik was in 1 keer geslaagd! Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit De Meern

15-09-2016
9,0

Ervaring: Rijschool Matse is een hele fijne en relaxte rijschool! Houdt rekening met jou als klant en er is nooit geen probleem. Rijschool Matse vind ik een erg goede rijschool en is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Maria van Amerongen uit Utrecht

02-08-2016
10

Ervaring: Martijn is een super goede instructeur, hij legt alles heel goed uit en blijft ten alle tijden rustig en vriendelijk! Hij geeft een goede voorbereiding op het examen. Ik zou Martijn zeker aanraden!!!


Ja, ik beveel dit aan

armando uit bilthoven

27-11-2015
10

Ervaring: Na een heel leven met ups en downs...,heb ik mijn Examen in 1 keer mogen halen.
Matse rijschool is dan de beste in zijn vak, mede door deze geweldige rij-leraar ben ik de trotse eigenaar vam mijn bewijs.
Hij blijft altijd rustig en neemt alle tijd voor je.
Hij legt alles netjes en duidelijk uit en blijft altijd kalm.
Het laatste wat ik wil zeggen is, als jullie echt jullie kans willen vergroten en een leuke tijd willen hebben, dan kan je alleen maar naar Maste gaan.
Ik wil onze grote vriend nogmaals super bedanken voor zijn hulp en onze leuke tijd.
Ik ben je dan ook zeer zeer dankbaar.
Groetjes Armando


Ja, ik beveel dit aan

Aimee uit Utrecht

20-10-2015
9,3

Ervaring: Nadat ik bij een andere rijschool na veel lessen en een aantal keer afrijden nog niet geslaagd was, vond ik het tijd voor een andere rijschool. Een vriendin heeft Martijn Matse aanbevolen en ik heb kort daarna een proefles genomen. Vanaf moment 1 vond ik het heel prettig lessen met Martijn als instructeur door zijn vriendelijkheid en doordat hij heel rustig dingen brengt en duidelijk uitlegt. Hij legt je dingen uit op een makkelijke manier met ezelsbruggetjes zodat de info goed blijft hangen! Ik was dus zeer te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding en zou anderen deze rijschool ook aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Nabil uit Bunnik

17-05-2015
9,0

Ervaring: Met Martijn kan je altijd wel goede gesprekken hebben. Hij zorgt ervoor dat de sfeer in de auto fijn is. Hij is ook heel goed in zijn vak en probeert je echt Veilig te laten autorijden. Want als je straks zelf op de weg zit moet je het ook alleen doen. Hij is echt een top instructeur en ik ben blij dat ik mijn rijbewijs bij hem heb kunnen halen!


Ja, ik beveel dit aan