Beoordelingen Rijschool Matse

9,4
35 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
  • Instructeur 9,9
  • Bereikbaarheid 9,1
  • Lestijden 9,6
  • Lesauto 9,5
  • Klantvriendelijkheid 9,8
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Jolien uit Utrecht

26-02-2018
10

Ervaring: Ik vond het heel spannend om na 8 jaar weer opnieuw te gaan proberen om mijn rijbewijs te halen. Maar met Martijn ging dit heel prettig. Hij stelde me gerust, legde me alles goed uit en bleef rustig wanneer ik in de stress schoot. Daarnaast was het ook gezellig in de auto :).
Inmiddels heb ik met heel veel dank aan Martijn mijn rijbewijs gehaald en ik raad iedereen aan om bij rijschool Martijn Matse z'n rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Utrecht

23-02-2018
9,3

Ervaring: Inmiddels rij ik al bijna 4 maanden vrolijk rond dankzij Martijn! Ik ben al 2 keer eerder opgegaan voor examen bij een rijschool, maar het was dus nog niet gelukt. Hierna rijles gaan volgen bij Martijn en het in een keer gehaald! Ontzettend fijne lessen, waarbij ik écht geleerd heb wat autorijden inhoudt, ipv trucjes leren. Ik ben hier echt gaan begrijpen wat ik wel en niet goed deed, en vooral waarom dit zo was, zodat ik het kon veranderen. Martijn legt heel helder uit, en benoemd ook wat er wel goed gaat, wat mij een stuk zelfverzekerder heeft gemaakt. Ontzettend bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Bart

28-01-2018
9,0

Ervaring: Martijn is erg flexibel en vriendelijk. Niet bang voor een uitdaging om iemand te leren rijden. Erg geduldig en veel gezelligheid in de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Rowen uit Utrecht

15-11-2017
9,3

Ervaring: Superlessen!! Ik had weinig vertrouwen in mijn eigen kunnen, maar bij Rijschool Matse heb ik in korte tijd geleerd mezelf te vertrouwen en zo heb ik snel goed leren rijden! Ik raad iedereen aan om bij Rijschool Matse te komen leren rijden!!


Ja, ik beveel dit aan

Freija uit Utrecht

23-10-2017
10

Ervaring: Rijschool Matse is een goed bedrijf om rijlessen te nemen. Martijn Matse is een goede instructeur, die je op je gemak kan stellen en je echt helpt met het vooruit komen in de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Utrecht

16-08-2017
10

Ervaring: Na op mijn 18e een nare ervaring te hebben gehad met rijles en -examen durfde ik 7 jaar lang niet meer in de auto te stappen om het lessen weer op te pakken. Bang om te falen en vooral bang om mezelf voor schut te zetten tegenover de rij-instructeur en -examinator. Gewend aan het feit dat ik normaal dingen heel snel oppik (op het gebied van theorie en studie), was leren rijden voor mij een leerproces dat op een hele andere manier verliep dan ik gewend was. Ontzettend uit mijn comfort zone en met een verkeerde aanpak tijdens die eerste lessen en examens werd de angst om te falen en voor gek te staan steeds erger en erger. Ik bleef er tegenop zien om weer te beginnen en stelde dit steeds uit, totdat mijn man de website van Rijschool Matse liet zien. Een rijschool gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met rij- en faalangst.

Met tranen in mijn ogen heb ik gebeld om een afspraak te maken voor een proefles. Ik kreeg Martijn aan de lijn. Hij stelde mij gerust en ik had na de proefles het gevoel dat ik het met hem wel aandurfde. Tijdens de eerste paar lessen bleek dat ik nog best wel wat had onthouden van 7 jaar geleden en dat het eigenlijk al een stuk beter ging dan ik had verwacht. Alleen het stukje faalangst bleef. Langzaam leerde Martijn mij te vertrouwen in mijn eigen rijvaardigheid. Door te focussen op wat wél goed ging en te benadrukken dat je van alle situaties alleen maar iets kunt leren, leerde ik langzaam te ontspannen in de auto en het autorijden te zien als iets functioneels. Wanneer het mij even te veel werd, vond Martijn het geen enkel probleem om even met mij aan de kant te gaan staan en mij te laten uithuilen. Vervolgens stelde hij mij gerust en kon ik weer verder. Hij heeft ontzettend veel geduld met me gehad en benadrukte altijd het positieve, ook wanneer ik dat als perfectionist zelf helemaal niet meer kon zien. Op deze manier raakte ik steeds vertrouwder met de auto en begon ik er zelfs in te geloven dat ik uiteindelijk zou kunnen slagen voor het examen. En, nog belangrijker, daarna ook echt de weg op kon! Dat gevoel had ik nog nooit gehad.

Het heeft me een hoop bloed, zweet en tranen gekost, maar uiteindelijk ben ik met de hulp van Martijn gewoon GESLAAGD voor mijn rijexamen! Mijn rijbewijs is 'in the pocket' en dat pakt niemand mij meer af. Ik ben enorm trots op mezelf en ben Martijn ontzettend dankbaar dat hij mij het vertrouwen heeft gegeven om door te zetten en het gewoon te doen. Dankzij hem stap ik nu zonder zorgen of zenuwen in de auto en is mijn wereld opeens een stuk groter geworden!

Martijn, ontzettend bedankt voor alles! Ik beveel jouw rijschool aan iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit De Bilt

12-05-2017
9,3

Ervaring: Een hele fijne rijschool! Heel geduldig en heeft me extra geholpen met situaties die ik lastig of spannend vond!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-04-2017
8,0

Ervaring: Heel fijne rijlessen, je wordt direct op je gemakt gesteld. Altijd op tijd, en flexibel in het inplannen van de rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Xandra uit Bilthoven

18-01-2017
9,0

Ervaring: Hoewel ik al ruim 25 jaar auto rijd afgelopen zomer toch maar weer wat lessen genomen omdat ik een aantal dingen niet meer goed wist of durfde. Puur op intuitie voor Matse gekozen, en dit pakte goed uit! Door de hulp, uitleg en aanwijzingen van Martijn heb ik allerlei hobbels genomen die ik al jaren voor me uit schoof en nu kan ik weer met veel plezier deelnemen aan het verkeer anno 2017. Een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs al zo lang heeft!


Ja, ik beveel dit aan

Rozemarijn uit De Bilt

26-11-2016
9,7

Ervaring: Een hele fijne rijschool en een hele relaxte instructeur. Eerder had ik al ervaring met 2 andere rijscholen en dat was een drama. Je wordt goed voorbereid op je examen en ik was in 1 keer geslaagd! Echt top!


Ja, ik beveel dit aan