Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,1
260 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 260 beoordelingen

Arjan uit Amsterdam

26-06-2017
9,7

Ervaring: Ontzettend leuk en leerzaam gereden bij Heidi. Gezellig kletsen tijdens de lessen, maar op belangrijke momenten goed advies ("Tijdens het examen gaan we niet! praten", en in een keer geslaagd).

Ook elke les het gevoel gehad dat er iets beter ging dan de week ervoor, maar nooit het gevoel dat het overweldigde.

En niet onbelangrijk: fijne collega's (Wilma, Jan) die een keer kunnen bijspringen.


Ja, ik beveel dit aan

Wietske uit Amsterdam

24-06-2017
9,0

Ervaring: Ik heb nog nooit zo ontspannen autogereden als bij Heidi!
Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Utrecht

16-06-2017
9,7

Ervaring: Na 3x rij examen te hebben gedaan, ben ik dan afgelopen woensdag toch geslaagd! Een meer opgelucht gevoel bestaat bijna niet. Ik heb het altijd enorm leuk gevonden om te rijden, zeker door mijn rij instructeur Rein. Hij heeft me enorm goed gecoached voor het rij examen en uiteindelijk ook enorm geholpen met de 2x dat het niet lukte. Ik was bang dat ik het nooit zou halen, maar door Rein gaf ik de moed niet op! Hij leerde me dat ik niet zoveel moest nadenken en het gewoon moest doen. Ik ben enorm blij met mijn rijbewijs, maar stiekem ga ik de leuke rijlessen toch wel missen.


Ja, ik beveel dit aan

Mariet uit Amsterdam

14-06-2017
9,0

Ervaring: Ben heel tevreden over de 6 rijangstlessen die ik heb gevolgd. Ik durf nu weer achter het stuur van onze eigen auto. Wilma heeft me geweldig gecoacht en de kneepjes van het autorijden zijn weer opgefrist. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit Amsterdam

13-06-2017
9,0

Ervaring: Finally got my driving licence, yay! I had a great, easy going experience with this school. Highly recommend! My instructor, Ab, was beyond patient, made driving super enjoyable and motivated me throughout these months with such ease. Thank you so so much!


Ja, ik beveel dit aan

Olivia uit Amsterdam

11-06-2017
9,0

Ervaring: Ik ben geslaagd door de lessen bij Wilma! Goed les gegeven en altijd gezellig in de auto !


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Amsterdam

08-06-2017
9,0

Ervaring: In 1 keer geslaagd door de fijne en goeie lessen van Fatima! De sfeer in de auto was heel fijn waardoor ik altijd op m'n gemak heb gereden en de lessen werden goed opgebouwd waardoor ik nooit boven m'n eigen niveau moest rijden! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Femke

07-06-2017
9,0

Ervaring: Super goede en professionele rij begeleiding gehad van Wilma. Vol humor en dat is een goed recept tegen rijangst. Ik zit nu met plezier en vertrouwen achter het stuur. Natuurlijk ook nog wel wat spanning, maar de meer rijervaring moet ik nu zelf verder op doen. Dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan

Lana uit Amsterdam

06-06-2017
8,7

Ervaring: In één keer geslaagd. Hele fijne instructeur die veel geduld had en alles goed en kalm uitlegde. Dankjewel!


Ja, ik beveel dit aan

Sabine uit Amsterdam

06-06-2017
9,7

Ervaring: Hele fijne lessen van Nordin gehad, altijd met veel geduld en rustige uitleg dingen in mijn eigen tempo aan kunnen leren. Ga na in 1 keer slagen met zelfvertrouwen de weg op. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan