Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2
355 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 355 beoordelingen

Mirko uit Amsterdam

18-04-2018
10

Ervaring: Ik heb een hele fijne ervaring bij Rijschool Overtoom!
Het contact met de rijschool verliep ontzettend soepel, snel en duidelijk.
Met dank aan mijn fantastische rijinstructeur Rein Tiemens ben ik in een keer geslaagd. Rein bleef altijd rustig, geduldig en begripvol. Niettemin zijn gevoel voor humor zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto en een fijne manier om auto te leren rijden. Kon me geen betere instructeur wensen!
Deze rijschool is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit Amsterdam

17-04-2018
10

Ervaring: Na veel jaren van uitstel vanwege een beetje rijangst kwam ik uiteindelijk bij rijschool Overtoom terecht. Bij het intakegesprek werd ik compleet gerustgesteld en durfde ik zowaar de stap te wagen. Vandaag heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald! En dit is te danken aan mijn fantastische instructrice Francis Robben. Wat een topvrouw! Francis heeft veel mensenkennis en voelde precies aan wat voor aanpak ik nodig had om te leren rijden. Fijne gesprekken en een gezellige sfeer wisselde af met hard werken en een iets strenge aanpak waar het nodig was. Ze had eindeloos geduld met mij, stak me een hart onder de riem als ik het even niet meer zag zitten, en gaf me ook net dat beetje pit dat ik nodig had om zekerheid te krijgen in de auto.
Francis, wat ben ik je ontzettend dankbaar hiervoor! Ik ga onze tijd samen missen. Ik kan rijschool Overtoom echt aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Amsterdam

11-04-2018
8,7

Ervaring: Een school die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Ze werken met een duidelijk systeem voor de lessen wat een goede structuur geeft en zijn ze erg communicatief. Ik was zelf erg tevreden over mijn instructrice, het was altijd gezellig in de auto maar er zat wel pit in de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Uithoorn

11-04-2018
10

Ervaring: Na 20 jaar niet rijden en een behoorlijke rijangst had ik dan eindelijk de stap gezet ervoor te gaan. Het intakegesprek was al heel fijn en daarna ging ik in de auto bij Wilma. Wat een fantastisch mens! En wat een ervaring! Ik leerde al veel sneller dan ik had verwacht door een andere bril naar het verkeer en naar mijn eigen rol daarin te kijken. En nu ga ik er gewoon zelf voor! Hoera! Topmensen! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Elsemiek

06-04-2018
9,0

Ervaring: Dankzij de rijangst begeleiding ga ik nu met meer zelfvertrouwen de weg op!
Wilma is een fijne instructrice met veel ervaring, die je op de juiste momenten kan geruststellen en aanmoedigen.


Ja, ik beveel dit aan

Carlijn uit Amsterdam

05-04-2018
9,0

Ervaring: Mijn rijbewijs had ik al op zak.. echter was ik geen zelfverzekerde chauffeur en daardoor reed ik minder en minder, waardoor ik zelfs rijangst kreeg.
Ik besloot hulp te vragen aan Rijschool Overtoom en werd na een fijn intakegesprek gekoppeld aan Wilma. Zij heeft veel ervaring met mensen die rijangst hebben. Wilma kon me gerust stellen, aanmoedigen en heeft me laten zien dat ik het kan!
Het was heel prettig om dmv een paar opfris/rijangst lessen met Wilma ‘back on the road’ te zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Stefanie uit Amsterdam

04-04-2018
10

Ervaring: Een dag na mijn 48e verjaardag in één keer geslaagd! Fatima is een fantastische lerares; duidelijk, vakkundig en professioneel en de lessen waren nog heel gezellig ook (ga ze bijna missen!). Aanrader, helemaal voor iedereen die ook op zijn 'ouwe dag' overweegt nog een rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Amsterdam

03-04-2018
9,0

Ervaring: Mijn ervaring met Rijschool Overtoom is super! Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd heb fijne en gezellige lessen gehad van Nordin.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2018
9,0

Ervaring: Ik heb fijne rijlessen gehad bij Overtoom. Een rijles was 2 uur, en zo kon je eerst de vorige les herhalen en dan weer iets nieuws leren. Het was erg gezellig met mijn instructrice, en ze kon mij veel leren.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

20-03-2018
9,0

Ervaring: Het was heel fijn om bij Overtoom te rijden. De communicatie was erg goed en ik had een erg fijne, rustige instructeur. Een aanradar voor iedereen!


Ja, ik beveel dit aan