Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2
412 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 412 beoordelingen

Imke uit Amsterdam

19-09-2018
9,3

Ervaring: Ik heb hele fijne lessen gehad bij Wilma en durf dankzij haar na 8 jaar weer met een gerust hart de weg op te gaan! Wilma is erg vriendelijk, geduldig, ze geeft nuttige tips en is erg prettig in de omgang. Alles met betrekking tot de rijschool zelf is ook goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Amsterdam

18-09-2018
9,7

Ervaring: Uitstekende ervaring met rijschool Overtoom. Goed en snel geholpen gedurende de gehele opleiding en zeer deskundig rijles gehad van een bekwaam en aardige instructeur (Peter Paul). Absoluut een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dmitri uit Amsterdam

14-09-2018
10

Ervaring: Ik ben super tevreden over mijn rijopleiding bij rijschool Overtoom en kan deze rijschool iedereen aanraden. Met instructeur Rein Tiemens heb Ik uiteindelijk geleerd veilig en ontspannen door de drukke ,met veel autos, fietsers en voetgangers straten te rijden. Hij heeft ontzettend veel professionele kennis en ervaringen en hij deelt er graag met leerlingen. Met Rein Tiemens als instructor haal je niet allen jou rijbewijs maar zekerheid end rustigheid achter het stuur.

Hartstikke bedankt Rein


Ja, ik beveel dit aan

Frederique uit Amsterdam

10-09-2018
9,7

Ervaring: Ik beveel Rijschool Overtoom zeker aan! Super goede en super snelle service en rijleraar Jan is geweldig. Hij blijft rustig tijdens ingewikkelde momenten en geeft altijd duidelijke uitleg. Daarnaast kan je altijd een gezellig praatje met hem maken, helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Amsterdam

10-09-2018
10

Ervaring: Het wordt een zwarte dag voor de leswereld als Rein Tiemens besluit te stoppen. Gelukkig heb ik - als eigenwijze Amsterdammer - nog voluit van zijn expertise mogen genieten en niet te vergeten van zijn BBQ-suggesties . Grootste verdienste is wel dat hij door zijn rust het voor elkaar heeft gekregen dat ik achter het stuur de Amsterdamse fietsmentaliteit kwijtraakte en daarmee de broodnodige beheersing aanleerde. Voor een bijna 60-jariuge geen geringe prestatie en daardoor in één keer geslaagd!
Ik zal onze wekelijkse tripjes langs "Memory Lane" en de koffie bij het CBR missen.


Ja, ik beveel dit aan

Jona

10-09-2018
8,7

Ervaring: De instructrice Habiba gaf mee een heel rustig gevoel waardoor ik snel met meer zekerheid ging rijden. Ik had uiteindelijk 2 opfrislessen nodig om weer zelfstandig te gaan rijden. Wat ik ook heel fijn vond was het telefoongesprek vooraf, het was persoonlijk en open wat heel prettig is als je je een beetje angstig voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Amsterdam

06-09-2018
8,7

Ervaring: Vakkundig en klant gericht


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Amsterdam

05-09-2018
9,0

Ervaring: Nadat ik 10 jaar geleden een poging heb gedaan om mijn rijbewijs te halen ben ik afgelopen jaar opnieuw (met lichte tegenzin :) op mijn 42ste opnieuw begonnen bij Rijschool Overtoom. Ik heb les gehad van George; hij is een hele geduldige en professionele leraar, die alle tijd en ruimte gaf om het rijden onder de knie te krijgen. Hij blijft altijd rustig en legt alles net zo vaak uit totdat je het begrijpt, en blijft ook nog gezellig altijd vriendelijk. Ik heb uiteindelijk behoorlijk snel mijn rijbewijs gehaald!
Ik kan George echt van harte aanbevelen. Hij is een leuke, supergoede en sympathieke man en een echte leraar!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-09-2018
8,0

Ervaring: Fijne begeleiding om opnieuw de weg op te gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Antoinet uit Amsterdam

28-08-2018
9,0

Ervaring: Wat een prettige en goede rijinstructeur is Wilma. Het was voor mij ondenkbaar dat ik van mijn rijangst af zou komen en toch is het haar gelukt.
Ik kan de rijschool aan iedereen aanbevelen. Het geeft je veel vrijheid en zelfvertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan