Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,3
570 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 570 beoordelingen

M.W.M. uit Amsterdam

13-08-2019
9,7

Ervaring: Ik heb een aantal opfrislessen van Wilma gehad. Ben uitermate tevreden! Ze heeft heel veel ervaring met dit soort lessen: ze weet heel goed hoe ze je zelfvertrouwen moet bijbrengen want daar ging het bij mij om. Ze weet in de auto een sfeer te scheppen waardoor je je ontspant en waardoor je weer plezier in het rijden krijgt. Mijn complimenten!!


Ja, ik beveel dit aan

Ruby uit Amsterdam

08-08-2019
9,0

Ervaring: Ik heb een hele fijne en deskundige ervaring gehad met Rijschool Overtoom. Rein is ontzettend geduldig en legt tijdens de lessen alles tot in detail uit. Hij gaf me het vertrouwen dat ik nodig had om voor mijn tussentijdse toets & praktijkexamen beiden in 1 keer te slagen. Bedankt Rein!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-08-2019
10

Ervaring: Ik heb rijles gevolgd bij Rijschool Overtoom van instructrice Fatima. Ik heb van mezelf geen natuurlijke aanleg voor het rijden: moeite met onderscheid tussen links en rechts, afstanden inschatten en nogal stressgevoelig. Fatima heeft me heel goed geholpen met mijn vaardigheden verbeteren. Ze past haar lesmethode aan op basis van de behoefte van de leerling en ze blijft heerlijk kalm als het even niet meezit. Ik heb eerder bij anderen les gevolgd en dit was vaak onaangenaam. Bij Fatima leerde ik niet alleen veel, het was ook gezellig (vaak hardop gelachten) en ik keek elke keer uit naar de les. De rijschool is erg professioneel, goede prijs-kwaliteitverhouding, volgt alles goed op en heeft zijn administratie goed op orde. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen, vooral aan diegene die wellicht een beetje meer moeite hebben met het rijden onder de knie krijgen.


Ja, ik beveel dit aan

Rianne

30-07-2019
9,3

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen gehad met rijschool Overtoom. Binnen 5 opfrislessen met Wilma rijd ik veel zelfverzekerder en durf ik eindelijk weer de weg op. Wilma legde alles rustig en duidelijk uit en gaf veel goede tips om zelfverzekerder te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Jorinde uit Leiden

30-07-2019
8,3

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over Rijschool Overtoom. Mijn instructeur, Rein, was duidelijk en geduldig en het was altijd gezellig. De organisatie door de rijschool is ook zeer professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Linde uit AMSTERDAM

30-07-2019
10

Ervaring: Fijne rijschool, alles is makkelijk geregeld, Belinda en Carla zijn superaardig en behulpzaam en Wilma, waar ik les van had, was echt top. Het was een goede voorbereiding op het examen en het rijdende leven. Ik cross nu met vertrouwen het hele land door.


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Amsterdam

29-07-2019
10

Ervaring: Ik heb altijd genoten van mijn rijlessen met Ayten. Ze heeft mij altijd de juiste tips gegeven en gezorgd dat ik mijn examen goed heb kunnen halen. Rijschool overtoom is zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Artem

28-07-2019
9,3

Ervaring: Many thanks to the driving school and my instructor Rein for his driving lessons! I passed my driving test in one go and got my driving license.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-07-2019
8,3

Ervaring: Rijschool Overtoom is helemaal top! Ik had Fatima als instructrice en ik raad haar zeker aan bij iedereen!


Ja, ik beveel dit aan

K. uit Amsterdam

27-07-2019
10

Ervaring: Ik heb rijangst lessen genomen en vond het heel prettig hoe ik zowel aan de telefoon als door mijn instructrice Jihane begeleid ben. Na 10 jaar niet gereden te hebben, rijd ik nu zonder stress in de spits. Dat had ik eerder moeten doen, dank!


Ja, ik beveel dit aan