Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2
470 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 470 beoordelingen

Mila uit Amsterdam

21-02-2019
10

Ervaring: Wilma heeft er op zeer professionele en veilige manier (én met humor) voor gezorgd dat ik weer vertrouwen in mezelf als bestuurder heb gekregen. Veel dank!


Ja, ik beveel dit aan

Nynke uit Amsterdam

21-02-2019
9,3

Ervaring: Wilma heeft met haar nuchtere, duidelijke manier weer het zelfvertrouwen gegeven zelf de snelweg op te kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amsterdam

20-02-2019
9,0

Ervaring: Dankzij een rijangst cursus bij Wilma rijd ik sinds begin dit jaar voor het eerst in 10 jaar weer auto. Wilma heeft me geleerd in het verkeer vooruit te denken en het vertrouwen in mezelf op de weg terug gegeven.


Ja, ik beveel dit aan

Emilie uit Amsterdam

18-02-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Mara uit Amsterdam

15-02-2019
10

Ervaring: Deze rijschool en in het bijzonder instructrices Naziha en Fatima hebben me het vertrouwen en plezier in het rijden terug gegeven. Fijne lessen met heel veel geduld, duidelijkheid en op z’n tijd een grapje. Ontzettend bedankt en ik raad iedereen deze rijschool aan!


Ja, ik beveel dit aan

Camilla uit Amsterdam

13-02-2019
10

Ervaring: The feeling I had when I filled in the form for "rijangst" on the website versus the feeling I had after my 4th and last lesson with Ayten cannot be compared. Her tips, our conversations and of course the driving lessons have helped me overcome my fear and insecurities of driving and I'm forever grateful. I've had my drivers license for 10+ years, but haven't been driving much the past 8 years. The thought of driving in the Netherlands made me nervous and I avoided it at all costs. I'm happy that I got the support that was needed when I decided to face my fears and I'm so happy I did! Thank you Rijschool Overtoom and Ayten for helping me. It feels liberating and wonderful to realize that I'm actually a pretty good driver. Would recommend Ayten to anyone who face similar issues!


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit Amsterdam

12-02-2019
9,3

Ervaring: Zeer goede ervaring met Rijschool Overtoom. De dames die je telefonisch te woord staan zijn erg vriendelijk, denken met je mee en regelen zaken snel. Mijn rijinstructeur Rein vond (en vind ik nog steeds) fantastisch. Uiterst bekwaam, geduldig en goed in staat om samen te analyseren waar zich nog eventuele persoonlijke knelpunten bevinden m.b.t. het rijden. Ik begon onzeker en met angst op de snelweg, dit hebben we goed weten aan te pakken. Wat mij persoonlijk erg in de weg zat was angst voor het praktijkexamen, ook hier heeft Rein me uitstekend in begeleid. We hebben flink wat uurtjes gereden samen, dit heeft naar mijn inziens een solide basis gelegd. Met een gerust hart en zelfvertrouwen durf ik nu met kind op de achterbank te rijden. Daarnaast is Rein ontzettend gezellig en leuk in de omgang en ik zal onze rijuurtjes om die reden wel een beetje missen, maar Rein: wat ben ik blij met mijn roze pasje! Bedankt!!!


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Amsterdam

31-01-2019
9,0

Ervaring: Ik zou Rijschool Overtoom aanraden aan iedereen die last heeft van een vorm van rij-angst. Met dank aan de fantastische belediging door rij-instructrice Heidi durf ik sinds kort weer op de snelweg te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Amsterdam

30-01-2019
9,3

Ervaring: Voordat ik begon met rijlessen was ik eigenlijk erg bang voor autorijden, het was een te grote verantwoordelijkheid vond ik, en erg gevaarlijk. Toen ik bij Rein de auto instapte bij de intake was één van de eerste dingen die hij zei 'Zolang ik naast je zit, kan er niks gebeuren'. Toen heb ik de angst compleet losgelaten en zijn we gelijk ook al de snelweg opgereden.

Na een jaar lang ongeveer iedere week praatjes met hem te hebben gehad over familie, vrienden, opleidingen, muziek, eten en weet ik het allemaal, voelde het halen van mn rijbewijs echt als een afscheid. Gezond afscheid wel ;-).

Ondanks dat het meezingen van Johnny Cash zn Ring Of Fire tijdens mn 1e examen niet zo succesvol bleek, zal ik in de auto nog wel eens iets meezingen over shivers in the dark en rain in the park ;-).

Zaterdag met m'n zusje naar Veenendaal rijden naar m'n andere zus toe, dankje voor dit mogelijk te hebben gemaakt Rein :).

Ik zie je op de snelweg wel een keertje;)! Dankjewel.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amsterdam

30-01-2019
8,3

Ervaring: Na jaren motorrijden toch maar eens aan mijn B begonnen. Door Fatima uitstekend begeleid en snel geslaagd. Fatima is een uitstekende en geduldige docent en ook gewoon een leuk mens!


Ja, ik beveel dit aan