Beoordelingen Rijschool Overtoom

9,2
310 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 310 beoordelingen

Enzo uit Amsterdam

21-11-2017
8,0

Ervaring: Nordin geeft op een rustige en vriendelijke manier les. Hij zorgt voor vertrouwen en bouwt op die manier rijvaardigheden op.


Ja, ik beveel dit aan

Ella uit Amsterdam

16-11-2017
8,7

Ervaring: Heel fijn les gekregen en in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

CK uit Amsterdam

14-11-2017
9,3

Ervaring: Rijangst lessen gehad van Fatima. Ze heeft me geweldig geholpen. Rijden zal geen hobby worden maar Fatima heeft me gestimuleerd om zelfstandig te gaan rijden. Lessen zijn rustig opgebouwd en je wordt op je gemak gesteld. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Noortje uit Amsterdam

12-11-2017
8,7

Ervaring: In verband met rijangst en lang niet te hebben gereden een opfriscursus gedaan. De rij instructrice is zeer bekwaam, stelt je op je gemak en kijkt waar het probleem/de angst vandaan komt.


Ja, ik beveel dit aan

Elisabeth uit Amsterdam

09-11-2017
9,0

Ervaring: Ik had weer de jaarlijkse opfrislessen van Wilma. Het was prima, zoals vanouds. Ik vind Wilma een zeer goede instructrice die weet hoe je de leerling op haar gemak brengt en zorgt dat ze weer zeker achter het stuur komt te zitten. Ze is daarbij ook heel erg aardig.


Ja, ik beveel dit aan

Jess uit Amsterdam

30-10-2017
9,0

Ervaring: Afgelopen week heb ik na hard werken mijn rijbewijs gehaald! Hoewel ik alles behalve een natuur talent ben heb ik samen met Rein mijn instructeur ontzettend veel geinvesteerd en met succes! Ik kan het echt een ieder aanbevelen (ook als je in het begin een beetje bang bent zoals ik) om lekker te beginnen met lessen. Zoals Rein altijd zegt, het is je paspoort naar de vrijheid. Ook nadat ik voor de zoveelste keer afsloeg, de verkeerde rijbaan nam of een afslag miste, bleef Rein mijn aanmoedigen en leerde hij mij het gewoon achter mij te laten en te concentreren op mijn volgende taak. Nooit een zucht, of vermoeide blik en dat vond ik ontzettend fijn. Ik ben Rein en de dames van de Rijschool ontzettend dankbaar, het is een van mijn beste investeringen geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit Amsterdam

24-10-2017
9,7

Ervaring: Erg fijne rijschool en hele fijne instructeur. Door de instructeur wordt er veel tijd voor je genomen en alles wordt prettig en rustig uitgelegd, zodat je goed en veilig de weg op kunt. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Amsterdam

20-10-2017
10

Ervaring: Binnenspiegel, buitenspiegel en niet de dode hoek vergeten. Veilig rijden, maar wel vlot en letten op de doorstroming. Situaties naar je toe halen en vooral niet te veel nadenken. Kijken, kan het, doen! Het heeft even geduurd voordat ik het allemaal onder de knie heb gekregen, maar dankzij de lessen van Rein is het gelukt. Een ervaren instructeur die duidelijke uitleg geeft, op een prettige manier samenwerkt en je op je gemak stelt. Met humor en een gezellig praatje zorgt Rein voor een ontspannen sfeer. Hij is betrokken en blijft altijd rustig en geduldig, ook als je die fietser van rechts niet hebt gezien, ook als je op de snelweg naar de 2e versnelling schakelt in plaats van de 4e en ook als je alweer een sanitaire stop nodig hebt ;-) Rein, super bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Amsterdam

18-10-2017
10

Ervaring: Na ongeveer tien jaar niet gereden te hebben, heb ik een opfriscursus gedaan bij Rijschool Overtoom. Zeer goed bevallen en kan het iedereen aanraden als je een lange tijd geen auto hebt gereden!


Ja, ik beveel dit aan

Jeff

16-10-2017
10

Ervaring: Fatima is een top rijinstructeur die ik iedereen zou aanbevelen. Erg deskundig en begeleid je enorm goed. Een instructeur die tevens ook erg gezellig is en veel rust uitstraalt.


Ja, ik beveel dit aan