Beoordelingen Rijschool Peter Pompert

9,0
93 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

Dennis uit Eindhoven

17-05-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Rijschool Pompert staat de leerling centraal. De instructeur zorgde voor een ontspannen sfeer, en wist goed met mijn persoonlijkheid om te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Karlijn uit Nuenen

07-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd geduldig geweest en er vertrouwen in gehad. Dit was fijn voor je zelfvertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Eindhoven

21-04-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ervaren rijschool met aandacht voor de leerling, en goede, gerichte bijsturing waar nodig. Betrokken en empatisch.


Ja, ik beveel dit aan

Pam uit Eindhoven

14-02-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb fijne lessen gehad bij zowel Maxime, Peter en Robin. Ze namen de tijd voor me en hadden echt het beste met me voor. Ik ben in één keer geslaagd en helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jak uit Eindhoven

11-02-2019
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Rijschool Pompert. Ik kreeg goede coaching en adviezen van alle medewerkers, in het bijzonder Maxime mijn vaste instructrice. Nogmaals dank voor alle begeleiding ik ben supertrots en blij dat ik mijn rijbewijs nu in de pocket heb!!! Bedankt Rijschool Pompert!


Ja, ik beveel dit aan

Marta uit EINDHOVEN

25-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rijschool Pompert heeft een directe en begripvolle aanpak met aandacht voor de persoon. Ze willen dat je goed leert autorijden en niet alleen een rijexamen haalt.
Mijn instructrice was Maxime, en ik heb geweldige begeleiding, advies en hulp gekregen bij het leren autorijden. Nog voor ik in een auto stapte vond ik rijen al angstaanjagend, en ik wist dat het een lang en zwaar proces voor me zou zijn om goed te leren autorijden. Maxime was zeer geduldig, empathisch, aardig en in combinatie met haar advies en begeleiding heb ik niet alleen de lessen als zeer gezellig ervaren, maar voel ik me nu ook veel minder gestrest in de auto. Maxime wilde me ook leren kennen om de beste aanpak te kunnen vinden. Ieder persoon krijgt dus een andere aanpak die voor hen het meest effectief is. Dankzij Pompert, met name Maxime, heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ik heb goede ervaringen gehad bij Pompert en zou deze rijschool zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit Eindhoven

19-12-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb goede ervaringen gehad bij Pompert. Ik vond de lessen heel prettig omdat met alle geduld mij het autorijden werd geleerd. Het is een hele vertrouwde omgeving waarin je ook iets kwijt kon wanneer het nodig was.


Ja, ik beveel dit aan

Immy uit Eindhoven

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het is me zeker bevallen bij deze rijschool. Vooral de deskundigheid sprak me erg aan. Ik had echt het gevoel dat ze wisten waar ze het over hadden. Kennis genoeg en die wisten ze ook nog goed toe te passen. Bij iedere persoon op een andere manier. Het gaat om jou en om het leggen van een goeie basis, capaciteiten en vertrouwen om het autorijden aan te kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Eindhoven

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kijk terug op een prettig rijlestraject! Ik heb altijd veel emapthie en begeleiding ontvangen, top! Maxime heeft altijd de moeite genomen om mij echt goed te leren kennen.


Ja, ik beveel dit aan

Rowan

11-08-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb de rijlessen van Peter, Kitty en Maxime als zeer prettig ervaren. Peter, Kitty en Maxime zijn erg betrokken mensen waardoor er een ontspannen en gezellige sfeer hangt in de auto. Ze kunnen verkeerssituaties duidelijk uitleggen en geven ook handige tips die je helpen het autorijden onder de knie te krijgen. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en nu veilig en zelfverzekerd kan autorijden.


Ja, ik beveel dit aan