Beoordelingen Rijschool Peter Pompert

9,0
87 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 87 beoordelingen

Myrthe uit Eindhoven

19-12-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb goede ervaringen gehad bij Pompert. Ik vond de lessen heel prettig omdat met alle geduld mij het autorijden werd geleerd. Het is een hele vertrouwde omgeving waarin je ook iets kwijt kon wanneer het nodig was.


Ja, ik beveel dit aan

Immy uit Eindhoven

04-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het is me zeker bevallen bij deze rijschool. Vooral de deskundigheid sprak me erg aan. Ik had echt het gevoel dat ze wisten waar ze het over hadden. Kennis genoeg en die wisten ze ook nog goed toe te passen. Bij iedere persoon op een andere manier. Het gaat om jou en om het leggen van een goeie basis, capaciteiten en vertrouwen om het autorijden aan te kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Eindhoven

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kijk terug op een prettig rijlestraject! Ik heb altijd veel emapthie en begeleiding ontvangen, top! Maxime heeft altijd de moeite genomen om mij echt goed te leren kennen.


Ja, ik beveel dit aan

Rowan

11-08-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb de rijlessen van Peter, Kitty en Maxime als zeer prettig ervaren. Peter, Kitty en Maxime zijn erg betrokken mensen waardoor er een ontspannen en gezellige sfeer hangt in de auto. Ze kunnen verkeerssituaties duidelijk uitleggen en geven ook handige tips die je helpen het autorijden onder de knie te krijgen. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en nu veilig en zelfverzekerd kan autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Eindhoven

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Duidelijk en direct, en tegelijkertijd flexibel en geduldig. Peter snapt dat iedere student een andere aanpak nodig heeft om hem of haar door het rijlestraject te loodsen. Hier kom je om te leren autorijden, niet om zo snel mogelijk je examen te halen!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Eindhoven

29-06-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb de lessen van Kitty en Maxime als zeer prettig ervaren. Kitty en Maxime waren allebei erg geduldig en daarnaast was het altijd erg gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Eindhoven

14-06-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik het afgelopen jaar heel prettig samen gewerkt met zowel Peter als Kitty Pompert. Ze hebben een heel persoonlijke aanpak. Kitty heeft vooral geholpen bij de theorie. Peter heb ik vooral ervaren in de auto. We hebben een lang traject afgewerkt maar door de onuitputtelijke inzet van beide kanten heeft het uiteindelijk het resultaat opgeleverd waarvoor we aan het werk waren.


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Eindhoven

11-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Jullie hadden altijd veel geduld, het was duidelijk wat er van je verwacht werd, er was alle ruimte voor uitleg en er hing een fijne sfeer in de auto. Heel erg bedankt daarvoor, Kitty, Peter en Maxime!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: heel goed, fijne lessen. heb een fijne ervaring gehad


Ja, ik beveel dit aan

Zeno uit Eindhoven

20-03-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rijbewijs in 1x gehaald. Elke les altijd weer leuk en leerzaam!


Ja, ik beveel dit aan