Beoordelingen Rijschool Peter Pompert

9,0
85 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Rowan

11-08-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb de rijlessen van Peter, Kitty en Maxime als zeer prettig ervaren. Peter, Kitty en Maxime zijn erg betrokken mensen waardoor er een ontspannen en gezellige sfeer hangt in de auto. Ze kunnen verkeerssituaties duidelijk uitleggen en geven ook handige tips die je helpen het autorijden onder de knie te krijgen. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en nu veilig en zelfverzekerd kan autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob

10-08-2018
2,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na een beoordeling door de firma Pompert, krijg je een lespakket geadviseerd. Eenmaal voor dat pakket gekozen, geen enkele financiële terugkoppeling over stand van zaken aan de ouders. Indien firma Pompert van mening is dat er uitbreidingen op het pakket gewenst zijn, regelt de firma Pompert dit met de jong volwassen leerling zonder enige terugkoppeling naar ouders. Firma Pompert mag trots zijn op het percentage 1ste (of 2de) keer geslaagde kandidaten. Alleen de prijs die je hiervoor betaald wordt niet vermeld. Mijn jong volwassen dochter is al in de 2de keer geslaagd en dat voor slechts €4800,-. Natuurlijk onze eigen verantwoordelijkheid maar Firma Pompert maakt misbruik van de communicatie met de jong volwassenen en hiermee hun hoge slagingsscore op Internet.


Bas uit Eindhoven

12-07-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Duidelijk en direct, en tegelijkertijd flexibel en geduldig. Peter snapt dat iedere student een andere aanpak nodig heeft om hem of haar door het rijlestraject te loodsen. Hier kom je om te leren autorijden, niet om zo snel mogelijk je examen te halen!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Eindhoven

29-06-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb de lessen van Kitty en Maxime als zeer prettig ervaren. Kitty en Maxime waren allebei erg geduldig en daarnaast was het altijd erg gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Eindhoven

14-06-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik het afgelopen jaar heel prettig samen gewerkt met zowel Peter als Kitty Pompert. Ze hebben een heel persoonlijke aanpak. Kitty heeft vooral geholpen bij de theorie. Peter heb ik vooral ervaren in de auto. We hebben een lang traject afgewerkt maar door de onuitputtelijke inzet van beide kanten heeft het uiteindelijk het resultaat opgeleverd waarvoor we aan het werk waren.


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Eindhoven

11-05-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Jullie hadden altijd veel geduld, het was duidelijk wat er van je verwacht werd, er was alle ruimte voor uitleg en er hing een fijne sfeer in de auto. Heel erg bedankt daarvoor, Kitty, Peter en Maxime!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-04-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: heel goed, fijne lessen. heb een fijne ervaring gehad


Ja, ik beveel dit aan

Zeno uit Eindhoven

20-03-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rijbewijs in 1x gehaald. Elke les altijd weer leuk en leerzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Eindhoven

13-02-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Allereerst vond ik het prettig alvast wat aan het autorijden te kunnen wennen tijdens de simulatorlessen. Dat je situaties kunt oefenen zonder ander verkeer, kan je je volledig daarop focussen en dat vond ik erg fijn. De laatste twee simulatorlessen had ik dat echter 'wel gezien' en keek ik er echt naar uit om de weg op te gaan. Daarbij vond ik Maxime echt een super goede instructrice: rustig (wat wel bij mij past), en ze pakt de dingen stap voor stap aan zodat ik alles wat ik leerde eerst echt onder controle kreeg voordat we verder gingen. Dat vond ik een erg fijne en goede benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Eindhoven

05-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het was een prettige ervaring. Ik heb hier heel veel geleerd en de communicatie was geweldig.


Ja, ik beveel dit aan