Beoordelingen Rijschool Peter Pompert

8,9
97 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

Anoniem

18-07-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Mees uit Eindhoven

10-07-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede communicatie. Goed werken op aspecten die extra geleerd moeten worden. Goede kennis over de leerlingen. Vriendelijk. Kortom, top.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2019
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een heel prettige ervaring gehad met dit bedrijf. Ik vond het een fijn idee dat dit bedrijf voor overcapaciteit gaat en niet voor haastig zsm je examen halen. Je leert alle stappen van het rijden heel goed en bouwt al ervaring op voordat je de weg opgaat, zodat je ook meer zelfvertrouwen krijgt.


Ja, ik beveel dit aan

fleur uit eindhoven

28-06-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had bij peter pompert een zeer prettige ervaring. Bij pompert wordt de nadruk gelegd op goed auto rijden en niet op de examen. Mijn rij instructeur Maxime heeft mij op een zeer plezierige manier begeleid. Ik ben ook in een keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Eindhoven

17-05-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Rijschool Pompert staat de leerling centraal. De instructeur zorgde voor een ontspannen sfeer, en wist goed met mijn persoonlijkheid om te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Karlijn uit Nuenen

07-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd geduldig geweest en er vertrouwen in gehad. Dit was fijn voor je zelfvertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Eindhoven

21-04-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ervaren rijschool met aandacht voor de leerling, en goede, gerichte bijsturing waar nodig. Betrokken en empatisch.


Ja, ik beveel dit aan

Pam uit Eindhoven

14-02-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb fijne lessen gehad bij zowel Maxime, Peter en Robin. Ze namen de tijd voor me en hadden echt het beste met me voor. Ik ben in één keer geslaagd en helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jak uit Eindhoven

11-02-2019
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Rijschool Pompert. Ik kreeg goede coaching en adviezen van alle medewerkers, in het bijzonder Maxime mijn vaste instructrice. Nogmaals dank voor alle begeleiding ik ben supertrots en blij dat ik mijn rijbewijs nu in de pocket heb!!! Bedankt Rijschool Pompert!


Ja, ik beveel dit aan

Marta uit EINDHOVEN

25-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rijschool Pompert heeft een directe en begripvolle aanpak met aandacht voor de persoon. Ze willen dat je goed leert autorijden en niet alleen een rijexamen haalt.
Mijn instructrice was Maxime, en ik heb geweldige begeleiding, advies en hulp gekregen bij het leren autorijden. Nog voor ik in een auto stapte vond ik rijen al angstaanjagend, en ik wist dat het een lang en zwaar proces voor me zou zijn om goed te leren autorijden. Maxime was zeer geduldig, empathisch, aardig en in combinatie met haar advies en begeleiding heb ik niet alleen de lessen als zeer gezellig ervaren, maar voel ik me nu ook veel minder gestrest in de auto. Maxime wilde me ook leren kennen om de beste aanpak te kunnen vinden. Ieder persoon krijgt dus een andere aanpak die voor hen het meest effectief is. Dankzij Pompert, met name Maxime, heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ik heb goede ervaringen gehad bij Pompert en zou deze rijschool zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan