Beoordelingen Rijschool Rijvaardig

9,3
82 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Daan uit Almere

18-04-2019
10

Ervaring: Ronald is een hele fijne en rustige instructeur.
Legt alles heel rustig uit en is goed voorbeelden geven. Situaties doet hij heel netjes uit tekenen in de auto en zo laat hij je mee denken over een situatie.


Ja, ik beveel dit aan

Annemiek uit Naarden

27-02-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Almere

12-02-2019
8,0

Ervaring: Altijd goede communicatie en duidelijke en nuttige lessen. Soms alleen lastig plannen met een drukke agenda.


Ja, ik beveel dit aan

Johnnathan Humbert Viren uit Almere

19-12-2018
8,0

Ervaring: Ik ben zelf een vrij onzeker persoon en ik denk dat iedereen de nadelen daarvan weet. Veel situaties worden gauw te druk en onoverzichtelijk.
Rijschool Rijvaardig kan daarmee een goede keuze zijn voor mensen net als ik. Laat dit je niet afschrikken als je zelf niet onzeker ben, want de instructeur pas zich makkelijk aan. Tijdens de lessen wordt alles rustig uitgelegd en kan je altijd vragen stellen voor duidelijkheid.
kortom: zeer goede rijschool, leuke instructeur en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Almere

26-11-2018
9,3

Ervaring: Ik heb een erg positieve ervaring met Rijschool Rijvaardig. Ik heb er veel geleerd en gedurende het rijden een prettige tijd gehad met de instructeur. Deze weet erg goed hoe hij de lessen duidelijk moet maken en de tekeningen waren een goede aanvulling.


Ja, ik beveel dit aan

Lital uit Almere

26-10-2018
10

Ervaring: Ik heb echt heel veel geleerd, en ook altijd gezellige gesprekken in de auto gevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Almere

24-10-2018
8,3

Ervaring: Mijn rijinstructeur (Ron) was zeer vriendelijk en fijn om mee te rijden. Hij is altijd op tijd en legt alles rustig uit als je ergens de fout in gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Almere

13-08-2018
10

Ervaring: Ron is een uitstekende rijinstructeur, rustig, nauwkeurig en met een positieve instelling. Er is een fijne sfeer in de lessen en de kennis en vaardigheden worden stap voor stap aangeleerd. De communicatie is prettig, zowel tijdens het rijden als daarnast in het maken van afspraken. In de lessen wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is, hoe het gaat en wat er beter kan.


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Almere

30-07-2018
8,3

Ervaring: Hele rustige en goede begeleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder en zelfstandiger ben gaan rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Liora uit ALMERe

05-07-2018
9,0

Ervaring: Ik kwam hier met wel al wat ervaring, maar toch heeft Ronald mij dingen geleerd die ik voorheen nog helemaal niet wist. Daarbij heeft hij ook onwijs goede tips met mij gedeeld waar ik veel aan heb. Al met al top!


Ja, ik beveel dit aan