Beoordelingen Rijschool Rijvaardig

9,3
78 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Almere

26-11-2018
9,3

Ervaring: Ik heb een erg positieve ervaring met Rijschool Rijvaardig. Ik heb er veel geleerd en gedurende het rijden een prettige tijd gehad met de instructeur. Deze weet erg goed hoe hij de lessen duidelijk moet maken en de tekeningen waren een goede aanvulling.


Ja, ik beveel dit aan

Lital uit Almere

26-10-2018
10

Ervaring: Ik heb echt heel veel geleerd, en ook altijd gezellige gesprekken in de auto gevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Almere

24-10-2018
8,3

Ervaring: Mijn rijinstructeur (Ron) was zeer vriendelijk en fijn om mee te rijden. Hij is altijd op tijd en legt alles rustig uit als je ergens de fout in gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Almere

13-08-2018
10

Ervaring: Ron is een uitstekende rijinstructeur, rustig, nauwkeurig en met een positieve instelling. Er is een fijne sfeer in de lessen en de kennis en vaardigheden worden stap voor stap aangeleerd. De communicatie is prettig, zowel tijdens het rijden als daarnast in het maken van afspraken. In de lessen wordt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is, hoe het gaat en wat er beter kan.


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Almere

30-07-2018
8,3

Ervaring: Hele rustige en goede begeleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder en zelfstandiger ben gaan rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Liora uit ALMERe

05-07-2018
9,0

Ervaring: Ik kwam hier met wel al wat ervaring, maar toch heeft Ronald mij dingen geleerd die ik voorheen nog helemaal niet wist. Daarbij heeft hij ook onwijs goede tips met mij gedeeld waar ik veel aan heb. Al met al top!


Ja, ik beveel dit aan

Lida uit Almere

05-07-2018
10

Ervaring: Heb in 2004 mijn rijbewijs gehaald bij rijvaardig zowel mijn dochter als ik hebben hier gereden en waren super tevreden de instructeur ook erg rustig goede uitleg raar hem zeker aan


Ja, ik beveel dit aan

Cyrille uit Almere

28-06-2018
10

Ervaring: Rijschool Rijvaardig, zeer geweldige ervaren instructeur, neemt de tijd om verkeerssituaties uit te leggen d.m.v. op papier de situatie na te schetsen.
Duidelijke communicatie (ABN).
Geduldig en laat je het praktijk examen pas doen als hij zeker weet dat je er klaar voor bent.



Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Almere

25-06-2018
9,0

Ervaring: Ik ben ontzettend tevreden met Rijschool Rijvaardig. Ronald is geduldig, rustig en deskundig. Door de prettige en rustige rijlessen is het mij gelukt om rustig te blijven en op mijzelf te vertrouwen tijdens het rijexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Almere

30-04-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan