Beoordelingen Rijschool Rito

9,1
49 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 49 beoordelingen

Dyon uit Castricum

04-02-2019
10

Ervaring: Top rijschool! geen andere woorden voor!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Heemskerk

04-02-2019
10

Ervaring: Super vriendelijke rij instructeur. Altijd in voor een grapje, maar ook heel geduldig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.


Ja, ik beveel dit aan

Joes uit Heemskerk

04-02-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Bergen

04-02-2019
10

Ervaring: Chef!


Ja, ik beveel dit aan

Jill

16-06-2018
9,0

Ervaring: Mijn ervaring met Rijschool Rito is top! Rito is een hele lieve man waarmee je veel kunt lachen. Hij denkt altijd met je mee en zorgt voor een prettige sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Heemskerk

16-12-2015
10

Ervaring: Een super rijschool. Rito geeft perfecte persoonlijke begeleiding en ondersteuning! De lessen zijn leerzaam en je krijgt goed de tijd om alles te leren en toe te passen.


Ja, ik beveel dit aan

shelley uit heemskerk

16-11-2015
9,0

Ervaring: top rijschool, Rito leert je op een goede manier en in je eigen tempo autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Puck uit Heemskerk

09-11-2015
8,0

Ervaring: De rijlessen van Rijschool Rito waren altijd heel erg leuk en leerzaam. Ik heb in een redelijke korte tijd mijn rijbewijs kunnen halen, zonder mijn examen nog een keer over te moeten doen. Dit vond ik erg prettig. Rito wist precies wanneer je er klaar voor was om af te rijden. Tijdens de lessen was het ook altijd erg gezellig en was er altijd ruimte voor een grapje.


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Beverwijk

07-11-2015
9,0

Ervaring: Super goeie ervaring, altijd heel geduldig stelt je op je gemak. Leuke ervaring, ik heb altijd met plezier gelest


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Heemskerk

07-11-2015
9,3

Ervaring: Zeer vriendelijk en professionele rij instructeur. Goede lessen waardoor je rijbewijs halen een eitje is!


Ja, ik beveel dit aan