Beoordelingen Rijschool Roordink

8,3
483 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 483 beoordelingen

Rebecca uit Putten

10-07-2018
7,7

Ervaring: Deze rijschool ( en dan vooral de instructeur) heeft mij heel goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik vond het een hele leuke leerzame ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Eelke uit Nijkerk

07-07-2018
10

Ervaring: Goede service bij het eerste contact per telefoon en mail. In het persoonlijk contact daarna ook goed ontvangen en alles helder en duidelijk vooraf geregeld. De lessen waren prima en de instructeur heeft een goede inschatting van de vervolgopleiding gemaakt bij de intake.


Ja, ik beveel dit aan

hester uit PUTTEN

07-07-2018
9,0

Ervaring: Super lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Nijkerk

25-06-2018
8,0

Ervaring: Rijles docent was heel fijn! Communicatie met andere werknemers was minder prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-06-2018
10

Ervaring: Erg prettig en doelgericht


Ja, ik beveel dit aan

Luzette uit Putten

09-06-2018
8,0

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Hoogeveen

09-06-2018
9,5

Ervaring: Ik heb voor mijn C/CE rij opleiding les gehad van Eric De Bree. Ik had een goede klik met hem en zijn manier van uitleggen heeft mij echt heel goed geholpen vanwege zijn vele ervaring in het vak. Ik heb ook alles in 1x gehaald dus petje af voor de rijschool en voor Eric natuurlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Ermelo

09-06-2018
10

Ervaring: Ben begonnen bij de Buuren, maar daar zijn ze alleen bezig met geld verdienen. Dus overgestapt naar Roordink.

Zeer net en normaal bedrijf.
Geen rijschool die zijn leerlingen als cijferstjes ziet.
Mijn motorrijbewijs gehaald met Lambert.
Zeer duidelijke en positieve instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Leusden

04-06-2018
9,7

Ervaring: Team Roordink bedankt voor de leerzame lessen op de vrachtwagen, ik kijk weer uit naar de aanhanger.
Speciale dank aan René Hut en Pieter Roordink.


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Barneveld

02-06-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan