Beoordelingen Rijschool Roordink

8,4
586 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 586 beoordelingen

Savanna uit Nijkerkerveen

19-05-2019
9,7

Ervaring: Mijn rijles tijd heb ik super goed ervaren. Ik had een top rijinstructeur waar ik altijd op mijn gemak bij in de auto zat! Na mijn mening kan het niet beter dan dit!


Ja, ik beveel dit aan

Gea uit Putten

19-05-2019
9,0

Ervaring: Vriendelijk, meedenkend,persoonlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Oirschot

18-05-2019
8,0

Ervaring: Jan kan het weer niet voorspellen, dit heeft gezorgd voor een deuk in zijn autoriteit. Daarentegen les geven als de beste!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Ermelo

18-05-2019
10

Ervaring: goede rijles en een eerlijk bedrijf πŸ‘πŸ‘πŸ˜€


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Putten

18-05-2019
8,7

Ervaring: Zeer goede ervaring mee


Ja, ik beveel dit aan

Riekelt

18-05-2019
8,0

Ervaring: Inhoudelijk goede opleidingen, zowel A als B en BE. Na iedere telefonische afspraak volgt een schriftelijke bevestiging; duidelijke communicatie. Het zou denk ik mooier zijn als de instructeur voor A op de motor achter de leerling aanrijdt in plaats van in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

AndrΓ© uit Barneveld

18-05-2019
9,3

Ervaring: We hebben een super leerzame en geslaagde dag gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Anthony uit Putten

18-05-2019
10

Ervaring: Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Vooral met Jan als instructeur kan je haast niet zakken voor je examen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Putten

14-05-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Amsterdam

09-05-2019
10

Ervaring: Fantastisch goede rijschool! De instructeurs verstaan hun vak en alles was top geregeld. Ook niet onbelangrijk mijn Rijbewijs C in een keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan