Beoordelingen Rijschool Ton de Haan

8,4
75 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Anoniem

01-06-2019
9,3

Ervaring: Heel goed. Deskundig. Ton heeft veel geduld en blijft altijd vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Abcoude

06-04-2019
9,0

Ervaring: Erg fijne ervaring! Fijne en behulpzame rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Tirza uit Baambrugge

28-02-2019
7,0

Ervaring: Hele prettige sfeer tijdens de les en goed duidelijk met waar je zwakke en sterke punten liggen.


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Abcoude

26-02-2019
8,0

Ervaring: Goeie ervaring. Goeie adviezen en goed leren rijden. In een keer geslaagd! Wel vaak gestopt tijdens de lessen, soms ook erg lang.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Abcoude

09-02-2019
8,0

Ervaring: Dankzij de goede lessen bij rijschool Ton de Haan heb ik mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen! Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Abcoude

01-02-2019
9,0

Ervaring: Een goede rijschool met rustige, duidelijke instructeur. Fijne lestijd gehad


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-01-2019
9,3

Ervaring: Ik ben super tevreden met rijschool Ton de Haan. De lessen waren gezellig, ik leerde veel en er werd rekening gehouden met de periode waarin ik moest slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniƫl uit Baambrugge

30-12-2018
8,0

Ervaring: Over het algemeen had ik een positieve ervaring met deze rijschool. Begeleiding is prima en het voelde heel goed om bij deze rijschool te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Milan uit ABCOUDE

26-12-2018
7,7

Ervaring: Vriendelijk, makkelijke communicatie en gedult voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Abcoude

07-12-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan