Beoordelingen Rijschool van Bemmel B.V.

8,8
268 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 268 beoordelingen

Sander uit IJsselstein

10-10-2018
9,3

Ervaring: Mede door de positieve beoordelingen ben ik zo’n 3 maanden geleden bij deze rijschool begonnen met motorrijlessen.
Tijdens de try-the-bike sessie werd er door Hans van Ran een duidelijk en eerlijk stappenplan gemaakt. Dit is zeer prettig en zou ik zeker aanraden.
Door de 1 op 1 lessen, de prettige communicatie en de zeer ruime ervaring van Hans voelde ik me al snel op mijn gemak en was elke les gewoonweg genieten.

Ook na de lessen was er ruim de tijd om alle verbeterpunten nog even rustig door te nemen en via een leerlingen app werden de lessen automatisch aan je agenda gekoppeld en kreeg je een overzichtelijk beeld van je voortgang.
Door deze persoonlijke aandacht (1 op 1), de leerlingen app en de ervaring van Hans kan ik alleen maar positief zijn.

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd en kijk ik met veel vertrouwen uit naar mijn eerste motorritje alleen.

Hans, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Lopik

05-10-2018
8,3

Ervaring: Ik heb hier een hele fijne tijd gehad bij een hele fijne instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Francis uit Benschop

07-09-2018
7,0

Ervaring: Als eerst begonnen met lessen bij Edwin, wat wel leuke en leerzame lessen waren maar na een tijd toch niet werkte. Toen ben ik overgestapt op Robin die mij met mijn laatste struikelblokken nog heeft geholpen, waardoor ik het uiteindelijk heb gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Noah uit Lopik

06-09-2018
9,0

Ervaring: Vandaag in 1 keer mijn B-rijbewijs gehaald met dank aan mijn instructeur Robin van Merode. Ik heb met hem leerzame en gezellige lessen gehad. Ik was een keertje gewisseld van instructeur en had heel wat in te halen maar Robin heeft alle lessen aan mijn tempo aangepast. Ook het geduld en de deskundigheid die hij had maakte de lessen heel prettig!


Ja, ik beveel dit aan

Sharif uit IJsselstein

31-08-2018
10

Ervaring: Als je wil leren motorrijden moet je bij deze rijschool zijn. Vrijwel alle lessen waren 1 op 1 lessen waardoor er echt aandacht is voor de leerling.

Mijn instructeur was Hans van Ran. Een goede en zeer ervaren instructeur die de tijd voor je neemt. Ook voor en na de les is er altijd een moment om zaken door te nemen. Bij Hans gaat veiligheid voorop. Hij leert je hoe je veilig en goed kan rijden. Daarnaast zorgt Hans ervoor dat je met goed gevoel en vol zelfvertrouwen op de motor zit. Een rijbewijs en een leuke ervaring rijker. Hans, nogmaals bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anniek uit IJsselstein

24-08-2018
8,0

Ervaring: Gezellige maar ook goede rijlessen gehad met Robin, super fijn dat hij de snelheid van je opleiding aanpast aan je eigen niveau! In deze tijd heb ik veel gelachen maar zeker ook super veel geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Benschop

19-08-2018
8,7

Ervaring: Rijschool van Bemmel, een kleinschalige rijschool die persoonlijke ondersteuning en begeleiding hoog in het vaandel hebben staan. Het inplannen van lessen gaat in overleg met de instructeur en zijn eenvoudig inzichtelijk in de gebruikte app. Daarnaast zijn de facturen eenvoudig te voldoen middels ideal.
Ik heb motorrijles gehad van Hans van Ran, een zeer deskundig, betrokken en gedreven instructeur. Veiligheid gaat boven alles tijdens de rijlessen. Na en tijdens de rijles was er altijd even tijd om de rit door te praten en eventuele aandachtspunten/verbeterpunten te bespreken. Wat ik ook heel prettig vond is dat Hans er staat voor jou, bijvoorbeeld tijdens examens bij het CBR alsmede bij benarde situaties op de weg.
Naast het feit dat Hans uitstekend rijles geeft is hij een oprecht, eerlijk en hartelijk persoon. Zo heb ik Hans gevraagd waar ik op moet letten tijdens de aankoop van een motor. Hans heeft mij de aandachtspunten verteld alsmede enkele handige tips tijdens een proefrit.
Hans, bedankt voor de fijne lessen en soms je geduld :).
Vriendelijke groet, Dylan


Ja, ik beveel dit aan

Harold uit IJsselstein

19-08-2018
10

Ervaring: Hans van Ran is een geweldige instructeur. Betrokken, gedreven en deskundig. En Veiligheid boven alles tijdens mijn motorrijles. Resultaat, theorie, rijvaardigheid en praktijk allemaal in 1 keer gehaald. Belangrijker nog: ik voel mij super comfortabel op mijn motor. Super bedankt Hans.


Ja, ik beveel dit aan

Sem uit IJsselstein

15-08-2018
9,3

Ervaring: Top! Complimenten gaan uit naar mijn instructeur, Robin. Met duidelijkheid en geduld maakte hij autorijden een leerzame en leuke ervaring. Rijschool Van Bemmel neemt de tijd totdat je alles begrijpt, en dat heeft me zeer geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit IJsselstein

31-07-2018
8,3

Ervaring: Hans van Ran was een top leraar. Zijn deskundigheid kwam in alle facetten van de motorrijlessen naar voren, uitleg, AVB en AVD. Je merkt aan alles dat hij al jaren ervaringen heeft op de motor, welke hij ook graag deelt om inzichten te verschaffen, en dat hij veiligheid boven alles heeft staan. Ondanks zijn Zuid-Afrikaans temperament welke een enkele keer naar de voorgrond trad, kon ik altijd de onderliggende intentie identificeren dat Hans graag wilt dat ik veilig en zeker de weg op kan: "Jij rijdt niet voor mij, niet voor het CBR, maar voor jou zelf". Hans zoekt ook bewust naar persoonlijke verbeterpunten welke hij meegeeft om een ontwikkeling door te maken en dit ook zichtbaar te laten worden in jouw rijvaardigheid. Dit waardeer ik aan Hans en daar ben ik hem zeer erkentelijk voor! Gezien mijn a.s. vertrek naar de VS was ik zeer afhankelijk van Hans zijn planning (binnen 3 mnd gehaald!) en diende ik alles ineens te halen. Door goed teamwork met Hans is het uiteindelijk gelukt, werd de CBR-examinator zelfs gek (in positieve zin) van de kijkshow die ik tijdens het examen gaf, en kan ik met een gerust hart naar vertrekken. Nogmaals dank, Hans! Veilige kilometers voor nu en de toekomst. Als jij ooit in Miami of omstreken bent dan maak ik graag een Harley tour met jou! Groet, Floris


Ja, ik beveel dit aan