Beoordelingen Rijschool van Bemmel B.V.

8,8
296 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 296 beoordelingen

Julia uit Ijsselstein

19-02-2019
8,7

Ervaring: Ik heb een goede en leuke ervaring gehad bij van Bemmel. Gerard was een erg leuke en gezellige rijinstructeur en heb altijd erg duidelijke instructies gehad. Heb goed advies gekregen en ben heel goed geholpen met de dingen die ik nodig had om te slagen. Ben daarom ook in één keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit IJsselstein

17-02-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Kim uit IJsselstein

12-02-2019
8,7

Ervaring: Het waren zeer leuke en leerzame lessen ik heb een leuke gezellige tijd gehad.
Hans den Haan dank je wel dankzij jou in 1x geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit IJsselstein

07-02-2019
8,7

Ervaring: Goede instructeur die je helpt rustig te blijven en je goed voorbereid op je examen. Bedankt Gerard!!


Ja, ik beveel dit aan

Mick uit IJsselstein

31-01-2019
8,3

Ervaring: Top rijlessen gehad bij van Bemmel. Sjoerd Weustenraad is een goede rij instructeur en ik heb veel bij hem kunnen leren.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit IJsselstein

30-01-2019
8,3

Ervaring: Top lessen gehad bij de rijschool van bemmel. Ik heb de lessen altijd gezellig en nuttig gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Ijsselstein

30-01-2019
7,7

Ervaring: Erg leerzame rijlessen. Super tijd in de auto gehad met Robin. Leuke maar ook sirieuse rijlessen gehad! Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Rowan uit Ijsselstein

23-01-2019
7,7

Ervaring: In de auto altijd gezellig kunnen kletsen, maar serieus zijn als het moet. Er is ruimte als je zelf iets meer wilt oefenen en mag je soms zelf aangeven hoe je wilt rijden. Contact met de rijschool ging over het algemeen stroef.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne louise uit Nieuwegein

22-01-2019
10

Ervaring: Echt top lessen gehad bij Robin en in 1x geslaagd dus dat zegt genoeg! Echt een hele goeie ervaring bij jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit IJsselstein

18-01-2019
8,7

Ervaring: Dankzij rijschool van Bemmel, ben ik na al die jaren in 1x geslaagd voor mijn B rijbewijs!
Een fijne, professionele rijschool met bekwame rij instructeurs, en een heel sterk team die allemaal goed weten waar ze mee bezig zijn.
In je pakket zit naast de theoriecursus, een deeltoets door de eigenaar, die kijkt of je klaar bent om de TussenTijdse Toets en het rijexamen aan te vragen. Ook nog een stedentrip van 2 uur, weer bij een andere instructeur. Dan heb je al in 3 verschillende auto’s gereden, met verschillende mensen die feedback geven. Dat is enorm waardevol en leerzaam!


Ja, ik beveel dit aan