Beoordelingen Rijschool van Bemmel B.V.

8,8
238 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 238 beoordelingen

Iris

17-05-2018
10

Ervaring: Gerard is een prettige en zeer ervaren instructeur! De lessen waren zeer leerzaam en leuk en hij zorgt ervoor dat je plezier hebt/krijgt in het autorijden en dat je zelfverzekerd de weg op gaat. Bedankt Gerard!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Benschop

09-05-2018
9,0

Ervaring: Door de goede en duidelijke begeleiding van Robin van Merode heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Hartstikke bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit ijsselstein

05-05-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Lopik

02-05-2018
8,3

Ervaring: Door goede begeleiding en tips van mijn rijinstructeur Robin van Merode ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs.
Ik heb op verschillende aspecten veel geleerd tijdens de rijlessen en de stredentrip was ook heel leerzaam. Ik wil Robin en rijschool vanBemmel heel erg bedanken voor alle moeite. Ik ben erg blij met mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Chelseij uit IJsselstein

01-05-2018
8,3

Ervaring: Ik heb een super tijd gehad met Robin! Altijd op tijd en altijd gezellig. Wat is een jaar lang... maar zeker de moeite waard! Want in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Lopik

25-04-2018
9,7

Ervaring: De lessen met Robin waren altijd erg gezellig en heel leerzaam. Natuurlijk in 1 keer geslaagd. T was erg leuk en tot het Be of motorrijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Lopik

24-04-2018
9,7

Ervaring: De lessen met Robin waren erg gezellig iedere les altijd wat geleerd en natuurlijk bij hem in 1 keer geslaagd👌🏻


Ja, ik beveel dit aan

Bas

17-04-2018
9,0

Ervaring: Hans van Ran , goede en vriendelijk rij instructeur die er voor zorgt dat je op een snelle en goede manier je rijbewijs haalt


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit IJsselstein

12-04-2018
8,7

Ervaring: Ontzettend goeie instructeur! Geeft op de juiste manier aan hoe je dingen beter kunt aanpakken, blijft rustig en heeft goede humor ;)


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit IJsselstein

11-04-2018
8,3

Ervaring: Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan