Beoordelingen Rijschool Veldkamp

9,6
179 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 179 beoordelingen

Thomas uit Delft

10-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanaf het eerste moment rustige en duidelijke instructie gekregen. Geeft goede overzichten van situaties en beschrijft overzichtelijk hoe je deze het beste kan aanpakken.

Door middel van de tussentijdse toets terugkoppeling gehad en een gelijk iets mee kunnen doen voor het praktijkexamen. Waardoor ik uiteindelijk in een keer ben geslaagd.

Kortom een goede en betrouwbare rijschool die flexibel is in het inplannen van rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Naaldwijk

22-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super instructeurs! Heb veel geleerd in korte tijd door de professionele houding van de instructeurs Mimoun & Mo. Stapsgewijs uitleg over verkeerssituaties, directe feedback met behulp van beeldmateriaal. Heeft mij erg geholpen richting mijn rijbewijs. Bedankt jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Naaldwijk

22-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super instructeurs! Heb veel geleerd in korte tijd door de professionele houding van de instructeurs Mimoun & Mo. Stapsgewijs uitleg over verkeerssituaties, directe feedback met behulp van beeldmateriaal. Heeft mij erg geholpen richting mijn rijbewijs. Bedankt jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Christobal uit Dordrecht

02-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel geduldig en zorgzaam. Overzicht tijdens de lessen van dit bedrijf is van het uiterst niveau. Ik heb me tijdens elke les veilig gevoeld en twijfelde geen ene moment over het uiteindelijk behalen van mijn examen. Door Veldkamp neem ik veilig deel aan het verkeer.


Ja, ik beveel dit aan

Christobal uit Dordrecht

02-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel geduldig en zorgzaam. Overzicht tijdens de lessen van dit bedrijf is van het uiterst niveau. Ik heb me tijdens elke les veilig gevoeld en twijfelde geen ene moment over het uiteindelijk behalen van mijn examen. Door Veldkamp neem ik veilig deel aan het verkeer.


Ja, ik beveel dit aan

Sandrine

21-07-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super goed les gehad van Mimoun! Hij heeft mij goed voorbereid op de tussentijdse toets en uiteindelijk het praktijkexamen. In 1 keer geslaagd! Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Yarden uit Nootdop

18-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een heel goed begrip gekregen van het autorijden door de lessen van Mo te volgen.


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Rijswijk

16-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op mijn 18e een keer afgereden. Toen helaas gezakt en gestopt #faalangst :(
9 jaar later toch weer de stap gezet om het opnieuw te proberen. Na lang gezocht te hebben naar een goede rijschool kwam ik uit bij rijschool Veldkamp en tot op de dag van vandaag geen minuut spijt van gehad.

De lessen met mijn rij instructeur Mo waren gezellig en vooral erg leerzaam. Mo is steng wanneer het nodig is maar vertelt je ook wanneer je het goed doet. Je weet wat je aan hem hebt en hij zorgt ervoor dat je zelfverzekerd de weg op gaat.

Vandaag na de 2de keer geslaagd.
Rijschool Veldkamp (Mo) super bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Sil uit Voorburg

15-07-2018
7,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Superchille rijschool! Contact met instructeur gaat snel en casual. Als je met een probleem zit kun je altijd bij iemand terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Leila uit Den Haag

14-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had geen betere rijschool kunnen uitkiezen. Je krijgt zorgvuldigheid, geduld en persoonlijke aandacht van je rijleraar. Bovendien nog gezellige lessen.


Ja, ik beveel dit aan