Beoordelingen Rijschool Veldkamp

9,6
190 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 190 beoordelingen

Anoniem

12-11-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede rijlessen. Twee keer per week lessen in het begin zorgt voor een goede basis. Fijne auto’s (niet te groot!)


Ja, ik beveel dit aan

Josefien uit Den Haag

12-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Naar aanleiding van aanraden en gelezen beoordelingen begonnen aan auto rijlessen bij rijschool Veldkamp. Echt een hele prettige ervaring. Natalie is ontzettend goed en professioneel in haar manier van lesgeven. Als het even niet lukte dan stelde ze mij gelijk ook op mijn gemak, daarnaast hadden we altijd prettige gesprekken. Met het flexibel kunnen inplannen van de lessen waarbij Natalie graag meedenkt, in no time klaar voor de tussentijdse toets. Na die toets waren de aandachtspunten duidelijk en de opvolgende lessen erg doelgericht. In 1x geslaagd! Al met al een top rijschool en top instructrice, heel erg bedankt Natalie!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Ypenburg

25-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kan niet anders zeggen dan dat rijschool Veldkamp een uitstekende keuze is. Beide instructeurs die ik heb mogen meemaken, Mo en Dewa, waren uiterst professioneel maar stonden ook zeker open voor een leuke babbel.ik heb me geen enkel moment niet op mijn gemak gevoeld.
Kortom, bij rijschool Veldkamp is het geld dubbel en dwars waard. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zoetermeer

17-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Binnen 1maand me motorrijbewijs gehaald echt super!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit NOOTDORP

16-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: top ervaring en in 1 keer geslaagd voor me AVB en AVD met Mo als instructeur slaag je geheid legt alles netjes uit en neemt de tijd voor je waar nodig en maakt de lessen ook nog interessant en leuk!


Ja, ik beveel dit aan

Kristian uit Zoetermeer

11-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De rijinstructeur is een super relaxte kerel die zelf ook echt plezier heeft in het motorrijden. Hij richt zijn aandacht volledig op de leerlingen en geeft veel goede tips mee naar huis. Ook de lesmotor is super fijn om het motorrijden te leren. Zeker een aanrader om bij deze rijschool te gaan lessen! Nogmaals bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Voorburg

10-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Echt een top rijschool. Na mijn AVB ben ik overgestapt naar rijschool Veldkamp. Wat een verschil. Bij rijschool Veldkamp staat de leerling op de 1e plaats. Mo is zeer deskundig en een top instructeur. Ik heb erg veel geleerd en door de 1 op 1 lessen konden we optimaal werken aan mijn aandachtspunten. Dankzij Mo ging ik met vol vertrouwen mijn examen tegemoet en ben dan ook in 1x geslaagd. Mo bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Nootdorp

05-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed voorbereid naar het examen gestuurd!
De lessen waren erg leuk en leerzaam en ik ben dan ook in 1x geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Nootdorp

02-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gezellige instructeur, die er erg veel werk insteekt om je goed op te leiden. Vanaf de tussentijdse toets goed de tijd genomen voor een goede voorbereiding op jet examen. Hierdoor ben ik in een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Jennifer uit Den Haag

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer vriendelijke en professionele werkwijze. Mo geeft op een rustige manier les en stelt je op je gemak. Is altijd goed bereikbaar en denkt mee waar nodig. Heeft zeer goed geholpen bij het vervroegen van de aangevraagde rijtest en nu ook bij het herexamen. Staat altijd voor je klaar! Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan