Beoordelingen Rijschool Veldkamp

9,6
199 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 199 beoordelingen

Danny uit Zoetermeer

15-01-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn motor rijlessen hier gevolgd. De instructeur weet wat hij doet en legt dit op de juiste manier uit. Het is ook fijn dat hij echt geeft om jou als student en je ook echt wilt laten slagen.

Het materiaal is goed op orde en ik zou ook geen negatieve punten kunnen bedenken.

Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Brian

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne rijschool. Mo is een goede instructeur. Kundig en prettig in de omgang. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Voorburg

08-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik wil allereerst Natalie enorm bedanken want ik ben in één keer geslaagd!!! Goede en leerzame rijlessen en veel hulpverlening als ik het niet begreep! Ook is er veel aandacht als je erg zenuwachtig en gespannen bent! Topper


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Nootdorp

07-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Niks dan lof voor Rijschool Veldkamp. De lessen van Mo zijn gestructureerd en gevarieerd. Zeer goed les gehad, veel gelachen en alle examens in 1x gehaald. Motorrijles van Mo is een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Voorburg

07-01-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg veel geleerd van de lessen met Ramon. Netjes en goed geregeld bij Veldkamp!


Ja, ik beveel dit aan

Dana uit Pijnacker

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hardstikke goeie rijschool aardige instructeurs en instructrice! Nathalie is een top vrouw ! Goeie uitleg en je kan er mee lachen geweldig in 1 keer geslaagd !


Ja, ik beveel dit aan

Neeltje

21-12-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Sem was een duidelijke en eerlijke instructeur. De vorderingen hield hij goed bij en we namen de tijd om aan verbeteren van vaardigheden te werken.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Honselersdijk

19-12-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gezellige lessen, veel variatie qua routes, wellicht iets meer structuur zodat de leerling zich beter kan voorbereiden en vorderingen worden genoteerd. Sem was heel flexibel dus zeker een top. In 1x geslaagd, dus ik ben goed opgeleid door Sem. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Rijswijk

17-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb met veel plezier met de rij instructeur kunnen werken. We konden grappen maken, maar als er iets verkeerd ging, hadden we serieuze analyses van de verkeerssituatie. Bepaalde middelen hebben mij heel erg geholpen met het helpen van goed om je auto kijken. Ik vond het fijn om te zien dat mijn rij instructeur er alles aan deed om mij te helpen met het zsm slagen. Ik dacht soms alleen dat mijn rij instructeur erg boos was als ik iets fout deed, maar hij zei dat dat niet zo was. Hij bedoelde t positief. Ik heb dan ook een mooi resultaat behaald door in 1x te slagen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-11-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede rijlessen. Twee keer per week lessen in het begin zorgt voor een goede basis. Fijne auto’s (niet te groot!)


Ja, ik beveel dit aan