Beoordelingen Rijschool Veldkamp

9,5
265 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 265 beoordelingen

Lisanne uit Delft

22-07-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met behulp van mijn rij-instructeur Sem heb ik veel geleerd. Ik voelde mij altijd veilig en vertrouwd bij hem in de auto. Hierdoor is het gelukt om in één keer te slagen!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Den haag

19-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg goede rijschool waarop je kan op vertrouwen. Rijinstructeur Sem geeft de leerling zoveel mogelijke uitdagingen om te oefenen. Hier door kan de leerling zijn examen goed voorbereiden en uitoefenen.


Ja, ik beveel dit aan

Lennart uit Delft

16-07-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima, soms voelde het een beetje streng, maar als ik daardoor in 1x slaag is dat niet erg.

Geslaagd bij instructeur Ramon


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Rijswijk

15-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mo je bent een top instructeur! Goede lessen gehad zowel AVB als AVD helemaal tevreden, en alles in 1 keer gehaald. Ik raad iedereen deze rijschool aan!


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Nootdorp

15-07-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een geweldige ervaring met rijschool Veldkamp! Hele fijne lessen met een goede rij-instructeur. Enorm veel geleerd en alles met plezier :) Een echte aanrader voor iedereen. Heel erg bedankt!!!


Ja, ik beveel dit aan

Lana uit Nootdorp

11-07-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Solomon uit zoetermeer

09-07-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In about three months my teacher let me to successfully complete the AVB and AVD exams. The level of instruction especially for the AVD is very good. I was able to focus on the areas I needed to improve, I appreciated this a lot. Overall a very good experience with good results.


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Zoetermeer

09-07-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaring 3lessen gevolgd waarna examen gedaan voor het a rijbewijs lessen waren duidelijk leraar goed te bereiken via whatsapp rijlessen goed en duidelijk veel uitleg en veel info wel streng waar nodig


Ja, ik beveel dit aan

Solomon uit Zoetermeer

09-07-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Donnely uit Zoetermeer

05-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mo is een top instructeur! Hele goede en vooral duidelijke uitleg!
Hij geeft met passie rijles!
Ik zal hierom rijschool Veldkamp zeker aanbevelen maar vooral mo!

Bedankt voor de top lessen!


Ja, ik beveel dit aan