Beoordelingen Rijschool Veldkamp

9,6
172 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 172 beoordelingen

Samantha uit Rijswijk

16-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op mijn 18e een keer afgereden. Toen helaas gezakt en gestopt #faalangst :(
9 jaar later toch weer de stap gezet om het opnieuw te proberen. Na lang gezocht te hebben naar een goede rijschool kwam ik uit bij rijschool Veldkamp en tot op de dag van vandaag geen minuut spijt van gehad.

De lessen met mijn rij instructeur Mo waren gezellig en vooral erg leerzaam. Mo is steng wanneer het nodig is maar vertelt je ook wanneer je het goed doet. Je weet wat je aan hem hebt en hij zorgt ervoor dat je zelfverzekerd de weg op gaat.

Vandaag na de 2de keer geslaagd.
Rijschool Veldkamp (Mo) super bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Sil uit Voorburg

15-07-2018
7,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Superchille rijschool! Contact met instructeur gaat snel en casual. Als je met een probleem zit kun je altijd bij iemand terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Leila uit Den Haag

14-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had geen betere rijschool kunnen uitkiezen. Je krijgt zorgvuldigheid, geduld en persoonlijke aandacht van je rijleraar. Bovendien nog gezellige lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit delft

13-07-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hallo, mijn naam is Alexander en ik zal maar beginnen met te zeggen dat ik heeeeeel tevreden ben met hoe veldkamp mij geholpen heeft met het behalen van mijn rijbewijs.
Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. En dat terwijl ik zelf helemaal niet zo tevreden was over mijn eigen rijkunsten tijdens het examen.
Dat ik dan toch geslaagd ben komt doordat ik de hoge standaard van mijn rijlessen gewend was. Deze zijn namelijk zeer goed.
Ik kan wel een heel verslag schrijven over alle positieve ervaringen die ik met deze rijschool heb gehad, maar ik denk dat een kort stukje iets prettiger is om te lezen voor toekomende klanten.

Ja, toekomende klanten, want als jij op zoek ben naar een goede rijschool dan kan ik je echt geen ander aanraden. Rijtechnisch leren ze je alles aan wat je nodig heb om zonder problemen je rijexamen te halen. Ik zelf heb door omstandigheden bij twee rijinstructeurs van Veldkamp moeten rijden en beide zijn erg goed bevallen.
Leuke lessen, leuke instructeurs, kwalitatief erg sterk, kortom een echte aanrader.

Ik wens iedereen veel plezier bij deze rijschool.

Groetjes,

Alexander (sinds gister ex-leerling bij Veldkamp)


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Den Haag

13-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In een keer geslaagd in 1 keer!!!!!!!!! Dankzij mo, hij geeft echt heel fijn les. Als je iets niet snapt blijft hij het uitleggen op de gekse manieren waardoor je het wel snapt.


Ja, ik beveel dit aan

Aldwin uit Nootdorp

11-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na eerst bij een andere rijschool te hebben gereden, wat niet beviel kwam ik bij Rijschool Veldkamp terecht. Er ging een wereld voor mij open.

Gedreven, vrolijk en met heel veel verstand van zaken heb ik hier ECHT leren motorrijden en ga ik, nu ik mijn examen positief heb afgerond, met een goed gevoel de weg op. Bedankt voor de wijze lessen en hoop snel een keer een mooie tocht te mogen maken.

Groet,
Aldwin


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Nootdorp

28-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super rijschool met zeer goede en ervaren instructeurs. Ben perfect voorbereid op het examen en ben dus in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Den Haag

15-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel erg fijne instructeur die rustig is als het kan en streng doch rechtvaardig als dat nodig is. Bas van der Ruit onwijs bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

M

01-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende begeleiding op maat. Bij elke les weer nieuwe inzichten gekregen. Na mijn proefles was het duidelijk dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij deze rijschool. Middels een onderbouwd plan naar het examen toegewerkt. Ik zou deze rijschool overal aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Fabienne uit Den Haag

11-05-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb me na een wat mindere ervaring bij een andere rijschool ingeschreven bij Rijschool Veldkamp, en ben heel erg tevreden. Gezellige en super leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan