Beoordelingen Rijschool Veldkamp

9,6
213 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 213 beoordelingen

Wouter uit Den Haag

19-03-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede en duidelijke begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit Delft

18-03-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald via Veldkamp. Hele fijne ervaring, goede lessen en fijn sfeer. Heel blij dat ik hier gelest heb!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Voorburg

11-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd hele goede lessen gehad. Duidelijke uitleg en aandacht voor jouw progressie en wat je moet leren en verbeteren. Materiaal ook top, goede pakken en nieuwe fijne motoren om mee te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Den Haag

06-03-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gezellige rijlessen, praktijk en theorie op handige wijze uitgelegd. Afspraken altijd nagekomen. Uiteindelijk met vertrouwen het examen gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Leidschendam

28-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaringen met fijne instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Voorburg

23-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald bij Mo,
Geen enkel moment voor mijn examen heb ik het idee gehad dat ik mijn examen niet zou halen.

Alles wordt op het juiste niveau verteld en uitgelegd, zodat je alles begrijpt.

Alle examens heb ik in 1x gehaald en binnen 4 maanden! Dat zegt wel iets over de kwaliteit van deze rijschool.

Kortom, een hele fijne ervaring gehad met lessen en deze rijschool beveel ik zeker aan !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Voorburg

22-02-2019
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Niki uit Delft

18-02-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Sem, bedankt voor de goede en duidelijke rijlessen, je geduld en enthousiastme! Ik ben elke les weer een stapje dichter bij mijn rijbewijs gekomen en heb dit met veel plezier ervaren!


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Zoetermeer

14-02-2019
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne en relaxte rijlessen gehad bij Dewa.


Ja, ik beveel dit aan

Brandon uit Den Haag

09-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met heel veel plezier mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool veldkamp!

Bedankt voor alles Mo!


Ja, ik beveel dit aan