Beoordelingen Rijschool Veldkamp

9,7
161 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 161 beoordelingen

Janna uit Delft

11-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij rijschool Veldkamp heb ik goede en deskundige lessen gehad. Beide instructeurs die mij les gegeven hebben zijn professioneel maar toch gezellig. Met heel veel plezier heb ik alles geleerd wat nodig is en in één keer mijn examen dus gehaald. Nu kan ik zeker veilig de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Nootdorp

06-04-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De instructeurs van rijschool Veldkamp zijn zeer informatief en aardig. Daarnaast leer je iedere les iets nieuws of verbeter je dingen waar je de laatste les mee bezig was. Rijschool Veldkamp heeft mij goed voorbereid om het rijexamen in één keer te halen. Om deze redenen raad ik Rijschool Veldkamp zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Megan uit Voorburg

29-03-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rijschool Veldkamp is een uitstekende rijschool met zeer bekwame instructeurs. De lessen werden heel prettig precies afgestemd op mij als leerling. Ook de moeite die deze rijschool doet voor de leerlingen in het plannen van lessen en het reserveren van examens is lovenswaardig.


Ja, ik beveel dit aan

Faye uit Delft

17-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor mij was de rijschool echt een super fijne ervaring. Ze zijn niet alleen geïnteresseerd in je rijkunsten maar ze controleren ook of je alles snapt. De wachttijd voor het examen was kort en ik was erg goed voorbereid. al met al een top rijschool!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sofie uit Delft

14-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Chris heeft mij onwijs veel vertouwen gegeven om auto te rijden. Je wordt begeleid door iemand die weet waar hij over praat en die ervoor zorgt dat je elke rit met plezier rijdt!


Ja, ik beveel dit aan

Rade uit Den Haag

12-03-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je wordt erg goed geholpen en er wordt duidelijk uitgelegd. Rijles van Chris is ook erg gezellig. Naast rijden heb ik ook Vietnamees geleerd en onwijs veel spreekwoorden. Kortom, rijles van Chris is het het beste dat er is.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Delft

28-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik vond het een goede rijschool, ze deden alles precies in mijn tempo en ook hele leuke rijlessen en altijd gericht naar hoe jij het doet verder was alles examen gericht. Dus overal een hele goede rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Voorburg

27-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Er is een reden dat deze pagina vol staat met 10'en : Rijschool Veldkamp heeft ze namelijk dubbel en dwars verdiend! Ik heb met ontzettend veel plezier van Mo les gekregen. Hij had snel in de gaten hoe ik het beste leer en heeft zich hieraan aangepast. Op deze manier kon ik het beste uit elke les halen. In 1x geslaagd voor het praktijk examen! Nogmaals bedankt voor alles en ik kan jullie aan iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Rini uit Delft

23-02-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima rijschool met ervaren instructeurs die de tijd en de moeite nemen je echt goed te begeleiden, zodat je zeker weer dat je na geslaagd te zijn veilig en met zelfvertrouwen de weg op kunt. Ook als je net als ik jezelf aardig zenuwachtig kunt maken richting examen, weten zowel Mo en Chris je daarin goed te begeleiden. Met rijschool Veldkamp weet je zeker dat je straks vol vertrouwen de weg op kunt.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Delft

23-02-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben blij dat ik bij Chris heb gelesd. Streng maar rechtvaardig. En als alles goed gaat krijg je dat ook goed te horen.


Ja, ik beveel dit aan