Beoordelingen Rijschool Wilan

8,9
100 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 100 beoordelingen

william

15-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Wijk bij Duurstede

06-05-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Wijk bij Duurstede

23-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een duidelijke lesstructuur waarbij echt de tijd wordt genomen om de kandidaat te ontwikkelen tot een zelfverzekerde bestuurder. Er wordt tijd besteed aan de nodige aandachtspunten en er wordt geluisterd naar de wensen van de kandidaat. Rob was soms streng, maar ik ben van mening dat dit nodig is om de kandidaat tot een bepaald besef te brengen dat sommige handelingen bij situaties van cruciaal belang zijn. Wanneer dit niet goed wordt benadrukt komt het ook niet binnen. Ik ben niet in 1x geslaagd, en mijn zelfvertrouwen was daardoor flink gekelderd, maar Rob heeft mij tijdens de lessen er doorheen gesleept waar ik hem heel dankbaar voor ben. Al met al waren de lessen heel leerzaam, maar ook erg gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaring. In eerste instantie vrijwel alles via de app. Dat kan men als prettig ervaren. Zelf vond ik het fijn om ook even telefonisch contact te hebben. Altijd op tijd. Komt afspraken na


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Amersfoort

29-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top bedrijf leggen alles super goed uit en zijn zeer relaxt en rustig,een echte aanrader dus👌


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Amersfoort

29-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super goed bedrijf en alles top uitgelegd met een goed resultaat in 1x me BE behaald bedankt rijschool wilan voor de top lessen en gezelligheid .


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Cothen

29-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede ervaring met Wilan!


Ja, ik beveel dit aan

Samira uit Wijk bij Duurstede

27-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb een hele leuke tijd gehad! Willem bleef postitief over de fouten die ik maakte. Af en toe grapjes tussendoor, maar wel serieus met het rijden. Ik heb een fijne tijd gehad en daarom wil ik Willem bedanken voor alles!


Esmee uit Langbroek

19-03-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De autorijschool is erg professioneel, hebben veel ervaring en leren je alles wat je nodig hebt en moet weten om jezelf veilig door het verkeer heen te bewegen. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken en hebben respect voor degene die bij hen in de auto zit.


Ja, ik beveel dit aan