Beoordelingen Rijschool Wilan

8,9
91 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Esmee uit Langbroek

19-03-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De autorijschool is erg professioneel, hebben veel ervaring en leren je alles wat je nodig hebt en moet weten om jezelf veilig door het verkeer heen te bewegen. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken en hebben respect voor degene die bij hen in de auto zit.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Doorn

18-03-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel goed en professioneel begeleid. Altijd optijd en binnen 2 maanden mijn rijbewijs gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Sara uit Cothen

16-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd heel beleefd en vriendelijk, netjes op tijd met lessen en maakt duidelijke afspraken, fijne auto om in te lessen en instructeur was leuk om van te leren.


Ja, ik beveel dit aan

Ewout uit Cothen

04-03-2019
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Wijk bij Duurstede

01-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over rijschool Wilan.
Alrijd de zelfde instructeur, alrijd optijd, duidelijke afspraken en gewoon in een keer geslaagd top rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Florine uit Amerongen

11-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele fijne en leuke rijlessen gehad! Heel soepel met inplannen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Wijk bij Duurstede

04-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Rijschool Wilan wordt op een zeer prettige wijze rijles gegeven. Ik ben in september begonnen met lessen en had in februari mijn rijbewijs al. De afspraken worden duidelijk ingepland en opschreven op een kaartje die mee naar huis gegeven worden. Ook worden er meerdere e-mail verstuurd met de toekomstige afspraken en de te betalen facturen. De lessen kunnen over verdeelde termijnen betaald worden.
Het was een zeer fijne ervaring en ik voelde me op mijn gemak tijdens de rijlessen. De rijinstructeurs van Wilan willen, net zoals jij, dat je zo snel mogelijk slaagt en ze verliezen de kwaliteit van jouw rijgedrag niet uit het oog.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Cothen

02-02-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Leersum

25-01-2019
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Willem staat altijd voor je klaar. Kan je gemakkelijk via Whatsapp bereiken om een les te plannen of te verzetten. Heb ook twee keer pauze (een maand) tussen lessen genomen ivm verhuizing en theorie toets. Geen probleem, daarna kon ik het weer oppakken.


Ja, ik beveel dit aan