Beoordelingen Rijschool Wilan

8,9
69 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Tessa uit Wijk bij Duurstede

19-10-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg gezellige en goede lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Wijk bij Duurstede

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen gehad. Er was altijd tijd voor een gezellig praatje. En het inplannen van de lessen verliep zeer soepel. Al met al een rijschool die is aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Philine uit Zeist

02-10-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn ervaring was erg fijn. Hele aardige mensen die me enorm goed hebben geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Lukas uit Cothen

30-09-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede rijschool. Ze waren altijd netjes op tijd en gaven goede rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-09-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rijschool Wilan is een erg professionele autorijschool. Hun service is uitstekend. Ook nemen de instructeurs rustig de tijd hun leerlingen alles goed uit te leggen mbt het besturen van een auto.
Tijdens het rijden word je gewezen op je fouten en goede punten, zodat je al rijdend tot een betere bestuurder groeit.


Ja, ik beveel dit aan

Lennox uit Cothen

25-09-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne rijschool met leuke rijinstructeurs


Ja, ik beveel dit aan

Yael

06-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg goede lessen gehad bij Willem. Duidelijke uitleg, goede focus op leerpunten en veel geduld. Dit met de nodige gezelligheid waardoor je je meteen op je gemak voelt! Daar bovenop erg flexibel in lestijden en behulpzaam. Hield daarnaast erg goed rekening met mijn beperking en had daar ook begrip voor maar bleef wel uitdagen om het beste eruit te halen. Erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Baarn

04-09-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Persoonlijke service vanaf begin tot afronding en het behalen van mijn rijbewijs. Na nare ervaringen bij andere rijscholen, kwam ik op mijn plek bij Rob van Rijschool Wilan. Het hele traject heeft hij me met veel geduld tijdens het lesgeven en flexibiliteit in het plannen geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben uitzonderlijk tevreden hoe het is gelopen, en raad deze rijschool ten zeerste aan. Dank, Rob en Rijschool Wilan! Het was super!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Cothen

04-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed. De rijlessen waren gezellig en je wordt optimaal voorbereid!


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Wijk bij Duurstede

09-08-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een super rijschool! Altijd gezellig maar ook serieus als dat nodig is.


Ja, ik beveel dit aan