Beoordelingen Rijschool Wilan

9,0
106 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

Leon uit Wijk Bij Duurstede

11-07-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg leuke mensen en proberen je goed te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Wijk bij Duurstede

10-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijne rijlessen gehad met altijd wel een gezellig praatje! Er wordt goed en duidelijk besproken waar aan gewerkt moet worden, waardoor je goed voorbereid bent op je examen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Vianen

10-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super vriendelijk en erg fijne instructie


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Wijk bij Duurstede

04-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed, fijne lessen, ruimte voor vragen en goede service, ook ‘s avonds lessen en zaterdag mogelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Wijk bij Duurstede

19-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Willem is een zeer ervaren en erg ontspannen rijinstructeur en ik kan hem zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Hoef en Haag

04-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend!
Zeer goede begeleiding bij het behalen van mijn rijbewijs. Duidelijke uitleg, gezelligheid in de auto, maar vooral leerzame lessen zijn de basis.


Ja, ik beveel dit aan

william

15-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Wijk bij Duurstede

06-05-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Wijk bij Duurstede

23-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een duidelijke lesstructuur waarbij echt de tijd wordt genomen om de kandidaat te ontwikkelen tot een zelfverzekerde bestuurder. Er wordt tijd besteed aan de nodige aandachtspunten en er wordt geluisterd naar de wensen van de kandidaat. Rob was soms streng, maar ik ben van mening dat dit nodig is om de kandidaat tot een bepaald besef te brengen dat sommige handelingen bij situaties van cruciaal belang zijn. Wanneer dit niet goed wordt benadrukt komt het ook niet binnen. Ik ben niet in 1x geslaagd, en mijn zelfvertrouwen was daardoor flink gekelderd, maar Rob heeft mij tijdens de lessen er doorheen gesleept waar ik hem heel dankbaar voor ben. Al met al waren de lessen heel leerzaam, maar ook erg gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-04-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede ervaring. In eerste instantie vrijwel alles via de app. Dat kan men als prettig ervaren. Zelf vond ik het fijn om ook even telefonisch contact te hebben. Altijd op tijd. Komt afspraken na


Ja, ik beveel dit aan