Beoordelingen Autorijschool You Go

9,6
92 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Sushilla uit Zwijndrecht

03-07-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Narisha uit Hendrik Ido Ambacht

25-06-2019
9,0

Ervaring: Goeie tips. Goeie lessen. Duidelijke aanwijzingen


Ja, ik beveel dit aan

Samir uit Zwijndrecht

17-06-2019
10

Ervaring: Heel erg goed.

Goede uitleg en hij heeft heel veel geduld met de leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Kerem uit Dordrecht

30-04-2019
10

Ervaring: Ik vind dit persoonlijk de beste rijschool in Zwijndrecht en omstreken. Ik zou zeggen sluit je direct aan!


Ja, ik beveel dit aan

Samet uit Zwijndrecht

18-03-2019
10

Ervaring: Ik heb veel genoten en geleerd van de lessen. Met de instrecteur van You Go naast me kon ik zelfverzekerd de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Tian Ren uit Ridderkerk

06-03-2019
10

Ervaring: Zeer goede rijschool,
De rij instructeur bouwt een zeer goede band met z'n leerlingen. Past zich aan het leervermogen van zijn leerlingen snel en langzaam.

Ik had een super leuke tijd gehad. Als ik mijn rijbewijs opnieuw moet halen heb ik geen andere keus dan autorijschool You Go.

Ik wil ze graag bedanken voor de geweldige tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Cinthia uit Zwijndrecht

21-02-2019
10

Ervaring: Ontzettend fijne rijschool. Je voelt je op je gemak en je leert daarnaast zelfstandig en op een veilige manier rijden. Bedankt Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Cinthia uit Zwijndrecht

21-02-2019
10

Ervaring: Ontzettend fijne rijschool. Je voelt je op je gemak en je leert daarnaast zelfstandig en op een veilige manier rijden. Bedankt Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Varscha uit Zwijndrecht

11-02-2019
10

Ervaring: Goed en erg fijn


Ja, ik beveel dit aan

Erika uit Dordrecht

29-01-2019
7,3

Ervaring: Het was fijn om bij deze rijschool te lessen. De rijinstructeur is rustig en legt alles goed uit. Je wordt goed voorbereid op het examen en hij stelt je gerust.


Ja, ik beveel dit aan