Beoordelingen Autorijschool You Go

9,6
88 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Samet uit Zwijndrecht

18-03-2019
10

Ervaring: Ik heb veel genoten en geleerd van de lessen. Met de instrecteur van You Go naast me kon ik zelfverzekerd de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Tian Ren uit Ridderkerk

06-03-2019
10

Ervaring: Zeer goede rijschool,
De rij instructeur bouwt een zeer goede band met z'n leerlingen. Past zich aan het leervermogen van zijn leerlingen snel en langzaam.

Ik had een super leuke tijd gehad. Als ik mijn rijbewijs opnieuw moet halen heb ik geen andere keus dan autorijschool You Go.

Ik wil ze graag bedanken voor de geweldige tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Cinthia uit Zwijndrecht

21-02-2019
10

Ervaring: Ontzettend fijne rijschool. Je voelt je op je gemak en je leert daarnaast zelfstandig en op een veilige manier rijden. Bedankt Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Cinthia uit Zwijndrecht

21-02-2019
10

Ervaring: Ontzettend fijne rijschool. Je voelt je op je gemak en je leert daarnaast zelfstandig en op een veilige manier rijden. Bedankt Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Varscha uit Zwijndrecht

11-02-2019
10

Ervaring: Goed en erg fijn


Ja, ik beveel dit aan

Erika uit Dordrecht

29-01-2019
7,3

Ervaring: Het was fijn om bij deze rijschool te lessen. De rijinstructeur is rustig en legt alles goed uit. Je wordt goed voorbereid op het examen en hij stelt je gerust.


Ja, ik beveel dit aan

Nora uit Zwijndrecht

09-01-2019
10

Ervaring: Ik ben heel zenuwachtig, maar dat merkte je niet als ik de auto in stapte bij rijschool You Go. Je voelt je hier op je gemak en leert tegelijkertijd goed en veilig rijden. Vind het super leuk geslaagd te zijn, maar jammer dat ik geen rijles meer krijg van Denk.


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Hendrik ido Ambacht

19-12-2018
9,3

Ervaring: Top rijschool, gezellige sfeer en erg professioneel


Ja, ik beveel dit aan

Nisrine uit Zwijndrecht

26-10-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Nilab uit Hendrik Ido Ambacht

23-08-2018
10

Ervaring: Super rijschool! Leuke, leerzame en gezellige rijlessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan