Beoordelingen Autorijschool You Go

9,5
76 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Krzysztof uit Zwijndrecht

19-04-2018
10

Ervaring: De ervaring met deze rijschool was heel fijn. vanaf de eerste proefles die ik had merkte ik dat de instructeur goed wist hoe hij les moest geven en gewoon een rustige sfeer in de auto gaf. hij was goed in het afstellen van de lessen op wat je nodig had en waar je wel en waar je niet goed in was. de lessen waren altijd leuk en leerzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Zwijndrecht

09-04-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Zwijndrecht

05-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jiska uit Zwijndrecht

22-02-2018
10

Ervaring: Deni is een hele goede rij instructeur. Hij neemt de tijd om je alles te laten leren en hij geeft je zelfvertrouwen. Hij is eerlijk en oprecht, maar je kan ook keihard met hem lachen. Een hele prettige rij school die ik aan iedereen kan aanbevelen. Ondanks dat ik erg nerveus was, ben ik in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit Zwijndrecht

20-12-2017
10

Ervaring: Erg goede uitleg gekregen en toch nog plezier met het rijden! Verder werd er goed op mijn mindere punten ingespeeld, waardoor ik binnen no time kon rijden als Verstappen. Deni bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Zwijndrecht

18-12-2017
8,7

Ervaring: Super chille en goeie lessen. Paste zich aan mij aan wat heel erg fijn was. En voelde gwn alsof ik met een maat in de auto zat


Ja, ik beveel dit aan

sanne uit Zwijndrecht

11-12-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit ZWIJNDRECHT

18-10-2017
10

Ervaring: Goeie rijschool zou ik zeker aanbevelen bij andere gewoon een top rij instructeur


Ja, ik beveel dit aan

Oguzhan uit Dordrecht

18-10-2017
10

Ervaring: Het is een perfecte ryschool in myn ervaring. Ryinstructeur Deni helpt je heel goed onderweg naar je rybewys. Met een beetje inzet van je eigen haal je je rybewys in 1 keer๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Š


Ja, ik beveel dit aan

Branko uit Zwandrecht

05-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan