Beoordelingen Autorijschool You Go

9,5
58 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Mohammad uit Dordrecht

24-01-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Pembegul uit Zwijndrecht

23-01-2017
10

Ervaring: Het is een super fijne rijschool alles snel geleerd vanwege het kwaliteit van de rijinstructeur ik zou het iedereen aanraden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Reimer uit Dongen

14-01-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Helèn uit Zwijndrecht

13-01-2017
8,3

Ervaring: Hele goede ervaringen met deze rijschool! Geweldige service en duidelijke afspraken. Het is altijd gezellig en heel leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Kerim uit Zwijndrecht

22-11-2016
10

Ervaring: Zeer goede instructeur, geeft je de perfecte aanwijzingen en leert het je op de juiste manier!


Ja, ik beveel dit aan

Shakib uit Ridderkerk

14-11-2016
9,0

Ervaring: Zeer goede ervaring gehad met deze rijschool na een slechte relatie met de vorige rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Breda

10-11-2016
10

Ervaring: Een behulpzame en toffe rij instructeur. Legt alles erg goed uit. Thx Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Monika uit Sandenburg 40

21-09-2016
10

Ervaring: Goede ervaringen met deze rijschool. Leuke en rustige instructeur, leuke en leerzame lessen. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Mojib uit H.I.Ambacht

19-09-2016
10

Ervaring: Top instructeur! Goede en duidelijke lessen. 👍🏽


Ja, ik beveel dit aan

Mojib uit Hendrik Ido ambacht

19-09-2016
10
Ja, ik beveel dit aan