Beoordelingen Autorijschool You Go

9,5
60 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Jochem uit Dordrecht

06-04-2017
8,7

Ervaring: Alhoewel het een lang traject is geweest (met gebroken armen etc.) heb ik het gevoel dat ik met het grootste gemak m'n rijbewijs heb gehaald. Deni is deskundig in z'n uitleg, erg gezellig in de auto en staat voor je klaar wanneer je het nodig hebt. Ik ga iedereen doorverwijzen naar Autorijschool You Go, top!


Ja, ik beveel dit aan

Chevain uit Rotterdam

28-02-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Mohammad uit Dordrecht

24-01-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Pembegul uit Zwijndrecht

23-01-2017
10

Ervaring: Het is een super fijne rijschool alles snel geleerd vanwege het kwaliteit van de rijinstructeur ik zou het iedereen aanraden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Reimer uit Dongen

14-01-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Helèn uit Zwijndrecht

13-01-2017
8,3

Ervaring: Hele goede ervaringen met deze rijschool! Geweldige service en duidelijke afspraken. Het is altijd gezellig en heel leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Kerim uit Zwijndrecht

22-11-2016
10

Ervaring: Zeer goede instructeur, geeft je de perfecte aanwijzingen en leert het je op de juiste manier!


Ja, ik beveel dit aan

Shakib uit Ridderkerk

14-11-2016
9,0

Ervaring: Zeer goede ervaring gehad met deze rijschool na een slechte relatie met de vorige rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Breda

10-11-2016
10

Ervaring: Een behulpzame en toffe rij instructeur. Legt alles erg goed uit. Thx Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Monika uit Sandenburg 40

21-09-2016
10

Ervaring: Goede ervaringen met deze rijschool. Leuke en rustige instructeur, leuke en leerzame lessen. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan