Beoordelingen Autorijschool You Go

9,5
69 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Cynthia uit ZWIJNDRECHT

18-10-2017
10

Ervaring: Goeie rijschool zou ik zeker aanbevelen bij andere gewoon een top rij instructeur


Ja, ik beveel dit aan

Oguzhan uit Dordrecht

18-10-2017
10

Ervaring: Het is een perfecte ryschool in myn ervaring. Ryinstructeur Deni helpt je heel goed onderweg naar je rybewys. Met een beetje inzet van je eigen haal je je rybewys in 1 keer👌👊


Ja, ik beveel dit aan

Branko uit Zwandrecht

05-10-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Bojan uit Sliedrecht

30-09-2017
10

Ervaring: Leuke, instructeur.
Perfect, geduldig en leerzaam.
Geeft extra aandacht aan de punten waar je iets minder goed presteert.

Gr,
Bojan



Ja, ik beveel dit aan

Bojan uit Sliedrecht

30-09-2017
10

Ervaring: Geweldig, beter kan niet. Snel, efficiënt, vriendelijk, geduldig en zeer prettig in omgang. In 1x geslaagd! Dank je wel Deni!


Ja, ik beveel dit aan

Tycho uit Hendrik-Ido-Ambacht

21-09-2017
9,3

Ervaring: Kies voor YouGo! Met een aardige rij-instructeur die mij persoonlijk begeleidde op mijn leerproces was ik hier al vanaf dag èèn van succes verzekerd. Oftewel een rijschool die jou op een rustige, wijze manier laat slagen voor je rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Dordrecht

18-09-2017
9,3

Ervaring: Perfect, goede instructeur. Gaat goed mee met je persoonlijkheid, waardoor je je op je gemak voelt. Heeft precies de knelpunten door en corrigeert je daar duidelijk op.


Ja, ik beveel dit aan

Ruqiyah uit Ridderkerk

02-07-2017
9,0

Ervaring: You Go maakte voor mij rijden leuk! Na slechte ervaringen met andere rijscholen ging een wereld voor mij open. De lessen waren duidelijk en helder. Geslaagd en voor altijd dankbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Vlaardingen

24-05-2017
10

Ervaring: Top!
Chill, rustig, duidelijk, goed!


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Dordrecht

06-04-2017
8,7

Ervaring: Alhoewel het een lang traject is geweest (met gebroken armen etc.) heb ik het gevoel dat ik met het grootste gemak m'n rijbewijs heb gehaald. Deni is deskundig in z'n uitleg, erg gezellig in de auto en staat voor je klaar wanneer je het nodig hebt. Ik ga iedereen doorverwijzen naar Autorijschool You Go, top!


Ja, ik beveel dit aan