Beoordelingen Robel Automobielen/Motoren

9,0
43 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Priscilla

28-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

peters uit arnhem

16-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Bemmel

06-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jarno uit Assen

26-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 jaar geleden voor een scherpe prijs een auto gekocht, op eigen verzoek zonder poets en afleverbeurt. En dus niet hoeven betalen voor allerlei extra pakketten.

Paar weken later een klein probleem maar dat kon eenvoudig worden opgelost door de lokale dealer. De factuur is na overleg keurig voldaan door Robel. Dat scheelde mij weer een hele rit. Recentelijk kwamen we erachter dat de NAP niet sluitend (meer) was. Deze gaf onlogisch aan. Na het opvragen van het rapport was al snel duidelijk dat er een type fout was gemaakt. Ik heb een mail gestuurd naar Robel en zij hebben het direct opgepakt en met de RDW afgestemd. Paar dagen later was dit gecorrigeerd en is de km stand weer "logisch" Kortom ook de aftersales is bij dit bedrijf gewoon uitstekend. Prima adres om nog eens weer een auto te kopen ondanks dat het niet in de buurt is voor ons.


Ja, ik beveel dit aan

Jansen uit Duiven

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen echt een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Bemmel

10-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

peter

05-05-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cara uit Oosterbeek

20-06-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastische service. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Geen negatief punt te bedenken!!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Enschede

20-06-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer mooie gebruikte Opel Insignia gekocht, voor een scherpe prijs. Uitstekende service, voorbeelden: -Goede banden, waren niet goed genoeg voor RobelMobiel, Twee nieuwe banden gemonteerd. Auto werd in overleg een dag later afgeleverd, zat op dat moment zelf zonder vervoer, ben thuis opgehaald. Bij dit bedrijf voel je je meteen op je gemak. Doen niet opdringerig en hebben alle tijd. Een echte aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Herwen

14-04-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige binnenkomst
correcte service afhandeling na het ontdekken van een klein gebrek, meteen werd er een leenwagen terbeschiking gesteld.
Voor afschaf voor een andere auto zeker aan te bevelen eens te gaan kijken!


Ja, ik beveel dit aan