Beoordelingen Ron Minicars

9,2
30 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Martin uit Apeldoorn

15-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik kom al jaren bij Ron als klant en ben dan ook zeer tevreden over de service en deskundigheid van dit bedrijf.
Zou een ieder dan ook aanraden als u voor de aanschaf van een nieuwe of een gebruikte brommobiel staat zeker eens een kijkje te gaan nemen en eventueel een proefrit te gaan maken.
Heb net mijn 5é nieuwe brommobiel de Ligier JS50 L Ultimate geleverd gekregen.
Al met al ik ben nog steeds zeer tevreden over de service , deskundigheid en klantvriendelijkheid van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Eleonoor uit Amersfoort

12-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ron staat al jaren voor mij klaar. Een eerlijke garage die meedenkt en eerlijk is over reparaties en prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Wijchen

01-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Betrouwbaar, deskundig, service


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Arnhem

08-05-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sympathieke uitstraling, prettig persoonlijk contact, gericht op de doelgroep (voornamelijk ouderen) en wint het op dit punt duidelijk van concurrent (?) W. in Veenendaal.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Leiden

18-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en zeer klantvriendelijk. Persoonlijke aandacht en terzake kundig. Geen kletsverhaatjes!!#


Ja, ik beveel dit aan

ravi uit Batenburg

17-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, er wordt echt tijd voor je gemaakt en het voelt oprecht aan. De aflevering was ook zeer netjes verzorgt zoals volle tank, afleverbeurt en thuisbezorgd met een stuk taart erbij


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit soest

12-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-01-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Scherpenzeel

30-06-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle en goede servic


Ja, ik beveel dit aan