Beoordelingen RS Carshop

8,8
157 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 157 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Haelen

22-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze Peugeot Partner hebben we nu 2 weken en hij bevalt prima. We zijn heel goed geholpen door heel vriendelijk personeel en zijn heel blij met onze jonge 2e hands!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Limbricht

14-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke communicatie, vriendelijk en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Sittard

26-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service. Klantvriendelijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Hoorn

02-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantgericht. En heel vriendelijk. Nemen de tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Veldhoven

12-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring
Meer gekregen als ik had gevraagd


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit landgraaf

12-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig bedrijf. Deskundig en vakkundig team. Hadden snel door wat ik zocht en mede dank zij hun adviezen heb ik een prima keuze kunnen maken..
Correcte aflevering van onze nieuwe auto. Ben erg tevreden. Heel erg bedankt dus.


Ja, ik beveel dit aan

J

03-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn contact en uiteindelijk met een vertrouwd gevoel wegrijden in een hele mooie auto!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop gebruikte auto. Goed advies en prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Marita uit Guttecoven

17-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij kunnen iedereen RS Carshop aanbevelen, of het om de koop ven een auto of service beurten gaat.
Altijd vakkundig en vriendelijk geholpen.
Altijd staat de koffie klaar.
Wij zijn blij dat hij er is !!!


Ja, ik beveel dit aan

Clément uit Eindhoven

03-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via internet auto gezocht en uiteindelijk bij deze garage uitgekomen. Afspraak gemaakt, leuke garage, goed ontvangen en ik denk een eerlijk verhaal over de auto. Auto zag er precies zo (netjes) uit als op internet vermeld stond. Na korte proefrit werden we het snel over de prijs eens. Voor de aflevering werd de auto nog extra nagekeken, en inmiddels rij ik al enkele weken tot volle tevredenheid in een prima auto rond.
Deze garage heeft volgens mij mooie en prima auto's staan, en komt indien ik weer aan een andere toe ben zeker weer in beeld.


Ja, ik beveel dit aan