Beoordelingen Rudie Wetering

8,5
298 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 298 beoordelingen

Martijn uit Giesbeek

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, goede service en deskundigheid. Dit is de tweede keer dat ik daar een auto heb gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Hj uit Coevorden

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf en doen wat ze afspreken was een leuke en goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Havelte

11-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het kopen van mijn auto ben ik zeer goed geholpen door dhr. Wetering. Perfecte service, alles helemaal goed!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto werd netjes gepoetst afgeleverd met uitgebreide uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Zwolle

17-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes geholpen en we zijn erg blij met onze nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Hengelo

12-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met een goed wagenpark en keurige werkplaats zijn mijn indrukken goed. Zijn direct in de onderhandeling m.b.t. prijs en inruil en heb daar een goed gevoel bij. De auto heb ik gisteren 11-12 opgehaald dus daar kan ik nog niets over zeggen maar de eerste ervaringen zijn goed.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Lemele

26-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, prettige manier van verkoop. Vertrouwde manier van zaken doen en weten dat mijn auto qua onderhoud in goede handen is. Ik ben al jaren klant en dat bevalt mij uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Joep

25-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij mijn eerste bezoek zie ik een werkplaats die ik graag zie,super schoon en monteurs in schone werkkleding
Dit geeft direct al een goede indruk en vertrouwen
Ook info en kennis worden goed gedeeld met aspirant koper
bij eerste bezoek auto aangeschaft


Ja, ik beveel dit aan

E uit Bathmen

13-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Norma uit Losser

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan