Beoordelingen Rudie Wetering

8,5
301 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 301 beoordelingen

Anoniem uit Rijssen

06-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden vriendelijk ontvangen. Kregen goede informatie omtrent de auto die we wilden aanschaffen.
Het bedrijf zag er ook keurig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Balkbrug

01-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig, fijn en betrouwbaar bedrijf om samen mee te werken.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Huizen

26-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundigheid en betrouwbaarheid vind ik erg belangrijk bij het kopen van een gebruikte auto. En dat heeft Rudie Wetering. Nette en zorgvuldige monteurs en verkopers die weten waar ze het over hebben. Bij de aflevering van onze Kia Ceed nam Matthijs Wetering alle tijd om alle functies van de auto uit te leggen. Klasse hoor! Het is voor mij jammer dat ik op anderhalf uur rijden van Lemele woon, anders zou ik hier zeker vaker komen. Rob van Burik, Huizen


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Giesbeek

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, goede service en deskundigheid. Dit is de tweede keer dat ik daar een auto heb gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Hj uit Coevorden

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf en doen wat ze afspreken was een leuke en goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Havelte

11-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het kopen van mijn auto ben ik zeer goed geholpen door dhr. Wetering. Perfecte service, alles helemaal goed!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto werd netjes gepoetst afgeleverd met uitgebreide uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Zwolle

17-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes geholpen en we zijn erg blij met onze nieuwe auto!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Hengelo

12-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met een goed wagenpark en keurige werkplaats zijn mijn indrukken goed. Zijn direct in de onderhandeling m.b.t. prijs en inruil en heb daar een goed gevoel bij. De auto heb ik gisteren 11-12 opgehaald dus daar kan ik nog niets over zeggen maar de eerste ervaringen zijn goed.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Lemele

26-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, prettige manier van verkoop. Vertrouwde manier van zaken doen en weten dat mijn auto qua onderhoud in goede handen is. Ik ben al jaren klant en dat bevalt mij uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan