Beoordelingen Ruinemans Auto's

9,2
37 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

J uit Emmen

18-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben een prachtige zeer nette auto bij Ruinemans gekocht. Erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg goed. Nette werkplaats, leenauto, uitgebreide toelichting. Deskundig, klantgericht en prima tarief.


Ja, ik beveel dit aan

Jeff uit Lelystad

10-03-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het bedrijf voor je BMW voor onderhoud. Ik zou geen ander bedrijf aan mijn auto laten komen voor het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Darko uit Nijkerk

13-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Auto werd keurig en netjes afgeleverd. Bedrijf komt betrouwbaar en professioneel over zou er zo weer een auto kopen .


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Oldemarkt

24-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Begin dit jaar een auto bij Ruinemans gekocht. Vandaag voor APK en nieuwe banden geweest. Was met als vorige keer weer top service. Auto gewassen teruggekregen en ook nog een lekkere attentie voor de kerst. Top bedrijf met super service en zeer deskundig en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Joris

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige service, flexibel en professioneel. Auto wordt gewassen en vervangend vervoer is geen probleem. Advies op maat, absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit La Salvetat sur agout. Frankrijk

31-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik moest terug naar Frankrijk maar had problemen met mijn auto. Ben heen gereden werd meteen vriendelijk en professioneel geholpen en de zelfde dag was mijn auto klaar. Topservice!!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Groningen

05-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer toegankelijk en een uitstekende service en dat allemaal tegen een scherpe prijs


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zwolle

29-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst contact met dit bedrijf voor het spoelen van de automaat van mijn Volvo V70 D5. Zeer tevreden over het resultaat. Het op en af schakelen verloopt nu weer soepel. Mijn indruk is een klein en overzichtelijk bedrijf waar de eigenaren ook zelf het onderhoud doen. De auto schoon gewassen terug gekregen


Ja, ik beveel dit aan

M uit St Annaparochie

23-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Automaatbak laten spoelen, en andere dingetjes laten doen, was mijn eerste keer bij dit bedrijf, maar is super gegaan, ben zeer tevreden, en als toegift is de auto ook nog schoongemaakt! Geweldig, kan niet beter!


Ja, ik beveel dit aan