Beoordelingen Ruinemans Auto's

9,1
32 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Joris

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige service, flexibel en professioneel. Auto wordt gewassen en vervangend vervoer is geen probleem. Advies op maat, absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit La Salvetat sur agout. Frankrijk

31-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik moest terug naar Frankrijk maar had problemen met mijn auto. Ben heen gereden werd meteen vriendelijk en professioneel geholpen en de zelfde dag was mijn auto klaar. Topservice!!


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Groningen

05-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer toegankelijk en een uitstekende service en dat allemaal tegen een scherpe prijs


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zwolle

29-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst contact met dit bedrijf voor het spoelen van de automaat van mijn Volvo V70 D5. Zeer tevreden over het resultaat. Het op en af schakelen verloopt nu weer soepel. Mijn indruk is een klein en overzichtelijk bedrijf waar de eigenaren ook zelf het onderhoud doen. De auto schoon gewassen terug gekregen


Ja, ik beveel dit aan

M uit St Annaparochie

23-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Automaatbak laten spoelen, en andere dingetjes laten doen, was mijn eerste keer bij dit bedrijf, maar is super gegaan, ben zeer tevreden, en als toegift is de auto ook nog schoongemaakt! Geweldig, kan niet beter!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-06-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ruurd uit Wolvega

12-06-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben als bedrijf jaren lang een zeer goede ervaring met Ruinemans auto`s


Plezierige en deskundige mensen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Tjalleberd

21-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn x5 automaatbak olie laten verversen en spoelen en filter gelijk al beter resultaat sneller en soepeler schakel gedrag wat ik ook goed vond is dat ze de juiste olie gebruiken de gele ipv rode en dat ze de automaat resetten en goede uitleg gehad fijnbedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Groningen

09-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na bij mijn lokale garage plus minus 20 uur met een probleem te hebben gezeten en onderdelen vervangen zijn wat misschien niet hoefde want dezelfde foutcode bleef opkomen uiteindelijk via via bij Autobedrijf Ruinemans uitgekomen. Heel vriendelijk ontvangen, probleem uitgelegd. Heb een leenauto mee kunnen krijgen als onbekende bij hun dus zeer tevreden hierover. Hierbij komt ook nog dat hun het probleem hebben kunnen oplossen voor mij en mijn auto. Communicatie verliep geweldig.

- klant communicatie heel goed!
- leenauto ter beschikking
- auto gerepareerd
- reeel in kosten
- kennis van het vak en de apparatuur!
- meedenkend met de klant en advies geven


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Leeuwarden

27-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een technisch probleem wat bij de BMW dealer jarenlang niet gevonden is, is bij Ruinemans keurig verholpen. Goede service en een goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan