Beoordelingen RVI Almere

9,4
49 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Jessica uit Almere

09-04-2018
10

Ervaring: Heel lang heb ik opgezien tegen het Auto rijden. Mijn proef les bij RVI Almere voelde al gelijk goed. In de lessen daarna ben ik enorm goed begeleid in het leren auto rijden. Ondanks mijn faalangst en de vele tranen die soms vloeide heeft Gerard mij tot een zelfverzekerde automobilist opgeleid. Hierdoor heb ik mijn examen in 1 keer mogen halen! Bij RVI Almere word je altijd heel vriendelijk geholpen en ze zijn goed bereikbaar via de telefoon.


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Almere

12-03-2018
10

Ervaring: Ik heb hele fijne rijlessen gehad, doordat de rijinstructeur heel rustig en geduldig is en er wordt veel aandacht besteed aan alle punten die je moet verbeteren.
Er zit een hele logische en goede opbouw in de lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Almere

26-02-2018
10

Ervaring: Rijlessen bij RVI waren in een fijne omgeving waar ruimte was om rustig te leren.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Almere

26-02-2018
10

Ervaring: RVI Almere zou ik aan iedereen die op zoek is naar een rijschool aanbevelen.

De instructeur Gerard is zeer geduldig en deskundig. Je voelt je op je gemak tijdens de lessen en je leert alles op je eigen tempo.

Ik ben blij dat ik bij Gerard mijn rijbewijs in 1x heb gehaald. Ontzettend bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Almere

01-12-2017
10

Ervaring: RVI Almere is een hele fijne rijschool. Leuke instructeur die erg geduldig is en uitstekende begeleiding geeft. Ook zorgde hij ervoor dat ik mij altijd zeker voelde op de weg en in iedere situatie kalm bleef. Hij heeft mij goed voorbereid op het praktijkexamen en ik heb mijn rijbewijs dan ook in één keer gehaald! Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-11-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Almere

09-11-2017
9,7

Ervaring: Leuke instructeur en uitstekende begeleiding. Ik werd goed klaargestoomd voor mijn praktijkexamen dat ik het in één keer kon halen. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Almere

21-09-2017
10

Ervaring: RVI Almere is een hele fijne rijschool. Gerard is een zeer deskundige en geduldige instructeur. Alles wordt goed uitgelegd, en je kan alles in je eigen tempo leren. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik voor deze rijschool heb gekozen.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Almere

20-09-2017
8,7

Ervaring: Met veel plezier hier gereden!


Ja, ik beveel dit aan

Senn uit Almere

25-07-2017
9,3

Ervaring: Fijne ervaring, top lessen. Voor mijn praktijk en theorie examen in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan