Beoordelingen RVI Almere

9,4
56 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Tijmen uit Almere

20-09-2018
9,7

Ervaring: Gerard is een rustige en warme rijinstructeur die het beste met je voorheeft. Zeker weten een aanrader voor als je je rijexamen wilt halen!


Ja, ik beveel dit aan

Yiskah uit Almere

06-09-2018
9,3

Ervaring: Gerard is een rustige instructeur die dingen duidelijk en op een positieve manier uitlegt. Hij is zeker een aanrader voor iedereen die graag een rijbewijs wil


Ja, ik beveel dit aan

Lin uit Almere

16-08-2018
10

Ervaring: Mijn ervaring met deze rijschool is uitstekend! Gerard is een erg aardige en geduldige rij-instructeur die je voortgang goed bijhoudt en ervoor zorgt dat je alles van het autorijden beheerst. Bij het eerste praktijkexamen met deze rijschool ben ik gelijk geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Almere

13-08-2018
10

Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad met deze rijschool. De instructeur bleef altijd rustig en was erg duidelijk. Ik ben in één keer geslaagd, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jill uit Almere

28-06-2018
10

Ervaring: Vorig jaar begonnen met rijlessen bij RVI almere en vandaag in een keer me rijbewijs gehaald!! Ik ben heel erg tevreden over RVI almere en zou het zeker aan iedereen aanraden om bij RVI almere je rijbewijs te halen, want Gerard is een hele fijne grappige leuke goede rij instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Almere

24-05-2018
10

Ervaring: Perfecte rijschool! Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak bij Gerard, waardoor er altijd een fijne sfeer in de auto hing.

Aan iedereen aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Audrey uit Almere

02-05-2018
9,0

Ervaring: Goede instructeur, duidelijk en rustig tijdens de lessen. Altijd goed advies. Ik raad deze rijschool zeker aan. Ben in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Almere

09-04-2018
10

Ervaring: Heel lang heb ik opgezien tegen het Auto rijden. Mijn proef les bij RVI Almere voelde al gelijk goed. In de lessen daarna ben ik enorm goed begeleid in het leren auto rijden. Ondanks mijn faalangst en de vele tranen die soms vloeide heeft Gerard mij tot een zelfverzekerde automobilist opgeleid. Hierdoor heb ik mijn examen in 1 keer mogen halen! Bij RVI Almere word je altijd heel vriendelijk geholpen en ze zijn goed bereikbaar via de telefoon.


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Almere

12-03-2018
10

Ervaring: Ik heb hele fijne rijlessen gehad, doordat de rijinstructeur heel rustig en geduldig is en er wordt veel aandacht besteed aan alle punten die je moet verbeteren.
Er zit een hele logische en goede opbouw in de lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Almere

26-02-2018
10

Ervaring: Rijlessen bij RVI waren in een fijne omgeving waar ruimte was om rustig te leren.


Ja, ik beveel dit aan