Beoordelingen RVI Almere

9,4
60 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Anoniem

06-05-2019
9,3

Ervaring: Gerard heb ik ervaren als een eerlijke en geduldige instructeur met veel humor.
Gerard is ook altijd consequent geweest (rij je onnodig te hard, dan geeft hij dat aan, of het nou les 1 is of les 20. Dit droeg zeker bij aan de duidelijkheid tijdens de lessen.
Doordat Gerard het autorijden serieus neemt, zijn de lessen veilig geweest en staat de veiligheid nu ook bij mij hoog in het vaandel.
Met succes is alles er op gericht geweest om mij te laten slagen voor het rijexamen. Top Gerard!


Ja, ik beveel dit aan

Nook uit Almere

18-04-2019
10

Ervaring: Gerard is hele aardige instructeur, de lessen zijn altijd duidelijk en ik ben in een keer Geslaagd, geen klachten en zeker aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Almere

11-02-2019
10

Ervaring: Dankzij Gerard, heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!
Gezellige en zeer deskundige instructeur!
Bedankt voor de leuke ritjes.


Ja, ik beveel dit aan

Misha uit Almere

10-01-2019
10

Ervaring: Ik heb hele fijne lessen gehad bij de rijschool RVI Almere. Gerard is duidelijk tijdens de rijles en stelt je op je gemak. Gerard zorgt er voor dat je met zelfvertrouwen achter het stuur zit en dat je uiteindelijk ook zelfverzekerd op het examen verschijnt. Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald! RVI Almere is zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Tijmen uit Almere

20-09-2018
9,7

Ervaring: Gerard is een rustige en warme rijinstructeur die het beste met je voorheeft. Zeker weten een aanrader voor als je je rijexamen wilt halen!


Ja, ik beveel dit aan

Yiskah uit Almere

06-09-2018
9,3

Ervaring: Gerard is een rustige instructeur die dingen duidelijk en op een positieve manier uitlegt. Hij is zeker een aanrader voor iedereen die graag een rijbewijs wil


Ja, ik beveel dit aan

Lin uit Almere

16-08-2018
10

Ervaring: Mijn ervaring met deze rijschool is uitstekend! Gerard is een erg aardige en geduldige rij-instructeur die je voortgang goed bijhoudt en ervoor zorgt dat je alles van het autorijden beheerst. Bij het eerste praktijkexamen met deze rijschool ben ik gelijk geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Almere

13-08-2018
10

Ervaring: Ik heb een goede ervaring gehad met deze rijschool. De instructeur bleef altijd rustig en was erg duidelijk. Ik ben in één keer geslaagd, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jill uit Almere

28-06-2018
10

Ervaring: Vorig jaar begonnen met rijlessen bij RVI almere en vandaag in een keer me rijbewijs gehaald!! Ik ben heel erg tevreden over RVI almere en zou het zeker aan iedereen aanraden om bij RVI almere je rijbewijs te halen, want Gerard is een hele fijne grappige leuke goede rij instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Almere

24-05-2018
10

Ervaring: Perfecte rijschool! Ik voelde mij altijd erg op mijn gemak bij Gerard, waardoor er altijd een fijne sfeer in de auto hing.

Aan iedereen aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan