Beoordelingen RVV Rijschool Veilig Verkeer

8,8
213 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 213 beoordelingen

Roel uit Amsterdam

12-04-2019
10

Ervaring: Eigenwijs en eigengereid. Niet je rijbewijs halen, maar leren rijden. En als je dan kan rijden, dan haal je vanzelf je rijbewijs. TOP rijschool met TOP instructeurs. Bedankt Marcel, Menno, Nikki en Bob voor het ontdekken van de motorrijder in mij ......


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Amsterdam

31-03-2019
10

Ervaring: Super ervaring bij RVV, de instructerus zijn allemaal vriendelijk en erg bekwaam. Qua lestijden ook heel flexibel.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-10-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Amsterdam

10-10-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Cato uit Amsterdam

01-10-2018
9,0

Ervaring: Zeer goede ervaring! Bob was geduldig en maakte er echt werk van om erachter te komen waar ik aan moest werken om mijn autorijexamen te halen. Een heel fanatieke coach met hart voor zijn vak!


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Amsterdam

06-09-2018
9,7

Ervaring: Goede lessen! Je leert enorm goed motorrijden. Is aan de prijzige kant omdat je lang moet doorlessen maar dan zit je daarna wel een stuk veiliger op de motor. Als iedereen in t verkeer zo les krijgt zou het een stuk veiliger op de weg zijn..


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amsterdam

28-08-2018
3,0

Ervaring: Hallo!

Even mijn verhaal kwijt betreft het lessen bij RVV.nl

Vorige maand heb ik een pakket afgenomen van 999 euro. Het klinkt als een goede deal, helaas kom je snel tot de conclusie dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt.

In dit pakket, met 18 uur les en beide examens, ga je er in eerste instantie er vanuit dat je met 18 uur les klaar zou zijn, in ieder geval bijna. Natuurlijk zit hier enig verschil in hoe snel je het oppakt.

Na 12 uur rijles kreeg ik van instructeur ... te horen dat ik er bijna klaar voor was, alle AVB oefeningen gingen goed, maar moesten nog een aantal dingen beter.
Vervolgens ging ... op vakantie en was ik genoodzaakt om bij een andere instructeur mijn lessen te boeken. Na de lessen met ...., kreeg ik te horen dat ik nog wel een aantal lessen nodig had, met weer andere opmerkingen.
Het verschil van instructeur en het inzicht is iets wat ik erg kwalijk neem en heb toen daarom ook mijn klacht ingediend bij de rijschoolhouder.

Na 16 uur rijles te hebben gehad, noodzakelijk moeten wisselen van instructeur en nu met extra kosten zitten, is iets wat ik als werkwijze van een rijschool erg kwalijk neem.

Als antwoord terug krijgen dat kwaliteit beter is als kwantiteit, is dan ook zeker niet de antwoord die ik verwacht van een rijschoolhouder.

Ik heb mijn lessen van het pakket moeten betalen en kreeg de rest terug, wel na twee keer moeten vragen.

Na 1 proefles bij een andere rijschool staat mijn AVB examen gepland, en kreeg helaas ook de melding dat mijn slechte ervaring al vaker gehoord was.

Mijn advies:

– Koop geen pakket maar neem losse lessen (bij dezelfde instructeur), zodat je altijd kunt switchen.
– Ga niet akkoord met het steeds wisselen van motoren, het kost je elke keer weer een kwartier a 20 minuten om aan de motor te wennen.
– Koop je eigen kleding!!!


Hans uit Amsterdam

15-08-2018
10

Ervaring: Zeer professioneel. Hun werkwijze zorgt ervoor dat je met een zeer goed gevoel de weg op gaat en ben blij dat ik mijn lessen hier heb gevolgd. Kan dit iedereen aanraden ten opzichte van ff snel halen voor weinig en dan niet kunnen rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Amsterdam

09-08-2018
9,3

Ervaring: Goede en erg persoonlijke omgang. Voor en na elke les wordt deze besproken. Ze zijn erg gedegen en perfectionistisch. Maar het geeft je de ervaring en skills om veilig de weg op te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Charonne uit Amsterdam

06-08-2018
10

Ervaring: Het RVV heeft een leuk, vakkundig team met veel geduld. Allemaal zeer gericht op een leuke tijd en veilige deelname aan het verkeer!


Ja, ik beveel dit aan