Beoordelingen Schaftenaar's Automobielbedrijf B.V.

8,1
126 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 126 beoordelingen

Jan uit Wezep

23-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tom

18-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima, niet opdringerig en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Hattem

03-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een auto gekocht. we zijn er tevreden over.
Alleen er zaten allemaal vlekken in de bekleding.
daar moest ik later voor terug komen. om het schoon telaten maken. ook zaten er ook scheurtjes in de band,
ze wouden die niet vervangen. verder zijn we tevreden over de auto. Maar we misten de uitleg over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Wezep

02-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto goed geholpen nette prijs toe betaalt op de nieuwe auto keurig afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

monica uit oegstgeest

02-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ging kijken voor een gebruikte auto met inruil op mij auto het bedrijf was goed klant gericht en namen hun geduld . 👍


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Zwolle

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima 3 verschillende auto's geprobeerd 1 uit de showroom halen was ook geen probleem.. auto kon dezelfde dag nog afgeleverd worden, vriendelijke verkopers. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Jans uit Oude pekela

14-08-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inruil bod gevraagd, krijg snel een taxatierapport toegezonden. Bijbetaling € 5500,- Tot mijn verbazing een paar uur later een mail met daarin een bijbetaling van
€ 6000 Op mijn vraag waar dit verschil op gebaseerd is krijg ik nooit een antwoord.


roelof uit zwolle

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben daar al 25 jaar klant en een stuk of 8 auto ,s verder . Ik vind echt dat de service daar uitstekend is ook als er een keer wat met de auto is . De mensen daar verdienen echt een pluim .


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Vlaardingen

12-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Zijn zeer klantvriendelijk met een persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan