Beoordelingen Schaftenaar's Automobielbedrijf B.V.

8,1
118 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

roelof uit zwolle

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben daar al 25 jaar klant en een stuk of 8 auto ,s verder . Ik vind echt dat de service daar uitstekend is ook als er een keer wat met de auto is . De mensen daar verdienen echt een pluim .


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Vlaardingen

12-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Zijn zeer klantvriendelijk met een persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Vleuten

15-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch afgesproken om een proefrit te maken. Toen we aankwamen stond de wagen al klaar en binnen 5 minuten waren we al op weg. Na de proefrit hebben we rustig de wagen kunnen bekijken en samen kunnen overleggen zonder dat de verkoper ons verder lastig viel. Super relaxt! Een uitgebreid assortiment en deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

GW uit Zelhem

10-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren gericht op zoek naar een Mazda diesel met relatief weinig km's op de teller. Dit als caravantrekker.
Deze auto vond ik bij Schaftenaar.
Allereerst de (duitse) TUV geschiedenis bekeken en dit gaf tegelijk een betrouwbaar beeld.
De onderhandelingen verliepen in een open sfeer met wederzijds respect voor de standpunten.
Ook werd goed rekening gehouden met aanvullende wensen tav accessoires. Er werd snel en deskundig op geanticipeerd.
Kortom, een prettige ervaring om met deze, voor ons onbekende, zaak tot afspraken en koop te komen.


Ja, ik beveel dit aan

ed uit Nunspeet

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs onze 307cc ingeruild op een BMW 1 cabrio.
We kregen een keurige inruilprijs voor onze oude auto.
Ook prettig dat er geen vage verkooppraatjes worden gehouden. Met de service achteraf heb ik nog geen ervaring, maar gezien mijn indruk van het bedrijf en de mensen die er rondlopen denk ik dat je bij een eventueel probleempje ook fatsoenlijk geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Verhagen Metmanstraat 18

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik woon in Rijswijk Z-H Mijn vrouw en ondergetekende hebben via internet mijn nieuwe maar oudere Yeti gekocht automaat Perfecte auto van 2011.Kreeg na 1200 km storing ,er moest een nieuwe bougie set in.Wat ik op kosten van Schaftenaar,s kon laten doen in Den Haag.Top!! MJ van Dorp 19-02-1934.Geweldig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Nijverdal

29-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijn laagdrempelig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Susanne . uit Helmond

23-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10.
Ben zeer tevreden met mijn auto.
Hier kunnen nog héél veel autobedrijven een puntje aan zuigen.
Bert, bedankt voor de goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Eerbeek

10-10-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan