Beoordelingen Schaftenaar's Automobielbedrijf B.V.

8,1
113 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Martin uit Verhagen Metmanstraat 18

24-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik woon in Rijswijk Z-H Mijn vrouw en ondergetekende hebben via internet mijn nieuwe maar oudere Yeti gekocht automaat Perfecte auto van 2011.Kreeg na 1200 km storing ,er moest een nieuwe bougie set in.Wat ik op kosten van Schaftenaar,s kon laten doen in Den Haag.Top!! MJ van Dorp 19-02-1934.Geweldig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Nijverdal

29-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijn laagdrempelig bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Susanne . uit Helmond

23-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf krijgt van mij een dikke 10.
Ben zeer tevreden met mijn auto.
Hier kunnen nog héél veel autobedrijven een puntje aan zuigen.
Bert, bedankt voor de goede service!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Eerbeek

10-10-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Elburg

09-10-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn familie en ik hebben vaak auto!s gekocht bij schaftenaar en altijd naar volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Westerhaar

08-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een betrouwbaar autobedrijf met een eerlijke inruilprijs voor je eigen auto.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Zwolle

10-07-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering gaf de doorslag om onze Kia bij hun in te ruilen voor een Nissan in de maand Juli 2016
Ze luisteren goed naar de klant. Doen dit op een normale manier niks geen "druk op de ketel" om de auto snel te verkopen.
Betrouwbaar adres.
Hopende dat deze auto ons ook goed gaat bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Zwolle

07-07-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering gaf de doorslag om onze Kia bij hun in te ruilen voor een Nissan in de maand Juli 2016
Ze luisteren goed naar de klant. Doen dit op een normale manier niks geen "druk op de ketel" om de auto snel te verkopen.
Betrouwbaar adres.
Hopende dat deze auto ons ook goed gaat bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

angelique uit laren

30-03-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: half jaar geleden BMW 320 van 7 jaar oud aangeschaft en oudere Golf ingeruild. Verliep allemaal prettig en zoals afgesproken. Er bleken wat onvolkomenheden te zijn aan de BMW. Na melden gelijk goed en snel opgepakt met vervangend vervoer etc. Dit is nu meerdere keren voorgevallen ook na de 3 maanden garantie termijn. Het wordt nog steeds goed opgepakt en afgehandeld zonder gedoe of extra berekende kosten. Heel erg prettig. Lof!


Ja, ik beveel dit aan