Beoordelingen Schaftenaar's Automobielbedrijf B.V.

8,1
134 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,1
11 t/m 20 van 134 beoordelingen

Anoniem

16-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Hattem

03-10-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een auto gekocht. we zijn er tevreden over.
Alleen er zaten allemaal vlekken in de bekleding.
daar moest ik later voor terug komen. om het schoon telaten maken. ook zaten er ook scheurtjes in de band,
ze wouden die niet vervangen. verder zijn we tevreden over de auto. Maar we misten de uitleg over de auto.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Wezep

02-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto goed geholpen nette prijs toe betaalt op de nieuwe auto keurig afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

monica uit oegstgeest

02-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ging kijken voor een gebruikte auto met inruil op mij auto het bedrijf was goed klant gericht en namen hun geduld . 👍


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Zwolle

28-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima 3 verschillende auto's geprobeerd 1 uit de showroom halen was ook geen probleem.. auto kon dezelfde dag nog afgeleverd worden, vriendelijke verkopers. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Jans uit Oude pekela

14-08-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inruil bod gevraagd, krijg snel een taxatierapport toegezonden. Bijbetaling € 5500,- Tot mijn verbazing een paar uur later een mail met daarin een bijbetaling van
€ 6000 Op mijn vraag waar dit verschil op gebaseerd is krijg ik nooit een antwoord.


roelof uit zwolle

26-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben daar al 25 jaar klant en een stuk of 8 auto ,s verder . Ik vind echt dat de service daar uitstekend is ook als er een keer wat met de auto is . De mensen daar verdienen echt een pluim .


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Vlaardingen

12-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Zijn zeer klantvriendelijk met een persoonlijke benadering.


Ja, ik beveel dit aan

Ted uit Vleuten

15-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch afgesproken om een proefrit te maken. Toen we aankwamen stond de wagen al klaar en binnen 5 minuten waren we al op weg. Na de proefrit hebben we rustig de wagen kunnen bekijken en samen kunnen overleggen zonder dat de verkoper ons verder lastig viel. Super relaxt! Een uitgebreid assortiment en deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

GW uit Zelhem

10-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren gericht op zoek naar een Mazda diesel met relatief weinig km's op de teller. Dit als caravantrekker.
Deze auto vond ik bij Schaftenaar.
Allereerst de (duitse) TUV geschiedenis bekeken en dit gaf tegelijk een betrouwbaar beeld.
De onderhandelingen verliepen in een open sfeer met wederzijds respect voor de standpunten.
Ook werd goed rekening gehouden met aanvullende wensen tav accessoires. Er werd snel en deskundig op geanticipeerd.
Kortom, een prettige ervaring om met deze, voor ons onbekende, zaak tot afspraken en koop te komen.


Ja, ik beveel dit aan