Beoordelingen Schaftenaar's Automobielbedrijf B.V.

8,1
116 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8
11 t/m 20 van 116 beoordelingen

Guus uit Zwolle

10-07-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering gaf de doorslag om onze Kia bij hun in te ruilen voor een Nissan in de maand Juli 2016
Ze luisteren goed naar de klant. Doen dit op een normale manier niks geen "druk op de ketel" om de auto snel te verkopen.
Betrouwbaar adres.
Hopende dat deze auto ons ook goed gaat bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Zwolle

07-07-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke benadering gaf de doorslag om onze Kia bij hun in te ruilen voor een Nissan in de maand Juli 2016
Ze luisteren goed naar de klant. Doen dit op een normale manier niks geen "druk op de ketel" om de auto snel te verkopen.
Betrouwbaar adres.
Hopende dat deze auto ons ook goed gaat bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

angelique uit laren

30-03-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: half jaar geleden BMW 320 van 7 jaar oud aangeschaft en oudere Golf ingeruild. Verliep allemaal prettig en zoals afgesproken. Er bleken wat onvolkomenheden te zijn aan de BMW. Na melden gelijk goed en snel opgepakt met vervangend vervoer etc. Dit is nu meerdere keren voorgevallen ook na de 3 maanden garantie termijn. Het wordt nog steeds goed opgepakt en afgehandeld zonder gedoe of extra berekende kosten. Heel erg prettig. Lof!


Ja, ik beveel dit aan

Ron. uit Assen.

09-12-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geeft een kundige indruk. Ook zijn de mensen erg toegankelijk
en prettig in de omgang.


Ja, ik beveel dit aan

monique uit Veldhoven

09-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb met Dennis contact gehad mbt de aankoop van mijn Mitsi. ASX vorige maand. Hierover ben ik erg tevreden. Vanaf het bezichtigen totdat de auto thuis werd afgeleverd ben ik dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Assen

02-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette Honda Insight Exclusive van 2012 gekocht, goed ontvangen en een eerlijke advies gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Purmerend

07-07-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een geweldige honda accord gekocht,heel fijn geholpen ,en komen hun afspraken na .top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Doornspijk

14-04-2015
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

linda uit dronten

11-04-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prima!!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Elst

07-04-2015
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes, vriendelijk en rustig


Ja, ik beveel dit aan