Beoordelingen Scholtmeijer Tuning

8,2
11 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Arnold uit Zuidwolde

22-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Chiptuned half mei van dit jaar. Mijn Renault Captur 1.2 is naar zo'n 145 pk gegaan. De motor is zoveel sterker geworden! Chiptunen is dus niet alleen voor de grotere auto's. Johan heeft er wel enorm veel tijd in moeten steken. De software werd ter plaatse aangepast zodat de boordcomputer (2017) wilde meewerken. En ja, de auto is nog wat zuiniger ook.


Ja, ik beveel dit aan

alexander uit zaandam

25-06-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had net mijn Opel Corsa op 9 mei 2018 opgehaald bij de dealer en ben direct naar Johan Scholtmeijer gereden voor de chiptuning, dit zou mijn 2e auto zijn nadat ik zeer tevreden al was van mijn eerste ervaring bij Johan met een non turbo Corsa D met wel degelijk de winst die hij mij ook beloofde alles kwam uit! Johan keek of hij in de kast van mijn Corsa E kon komen, en dat zag er uit dat dat zo was, en zo bleek het ook te zijn, nadat Johan alle velden had bewerkt en geoptimaliseerd, is via de OBD aansluiting zoals ook de Opel dealer updates uitvoert de aanpassing erin gezet, ik van 90 pk naar 140 pk gegaan zoals vooraf was beloofd, het resultaat omdat de chip toch wat inleertijd nodig heeft kwam dat op de terugweg naar Zaandam helemaal tot zijn recht, wat een enorme trekkracht!!, in de 4e versnelling makkelijk al naar de 180 km en in 5 heb ik tot nu toe al makkelijk en snel 200 km gehaald, er zit in 5 nog veel meer in en ik heb ook de 6e versnelling nog die nu met het enorme toegenomen vermogen zelfs geen overdrive meer is maar ook hier loopt de snelheid veel beter op dan standaard, dit verschil is echt enorm, is hij ook zuinig als je rustig rijd, ja 1op 18 heb ik al gehaald maar er zit nog veel meer in als ik echt rustig 100 km rijd zal 1 op 20 haalbaar moeten zijn, Johan zeer bedankt weer voor vakwerk!! er zijn er niet heel veel in Nederland die als je moeilijke vragen stelt ook de juiste antwoorden weten op het gebied van chiptuning, Johan zeer bedankt!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Dork

20-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag mijn Audi A8 gechipt. Hij liep al goed en had al veel vermogen, maar ik had niet verwacht dat ze er nog een fijnere auto konden van maken. Mensen wat een verschil, ik beveel iedereen aan om naar Westerbork te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dork

20-01-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag mijn Audi A8 gechipt. Hij liep al goed en had al veel vermogen, maar ik had niet verwacht dat ze er nog een fijnere auto konden van maken. Mensen wat een verschil, ik beveel iedereen aan om naar Westerbork te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Utrecht

20-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb onlangs bij Johan mijn BMW X6 laten chippen.
en tevens de begrenzer er af gehaald.
Prima service.
En zeer veel kennis.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan

18-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nu ook met mijn vrouw haar auto (Mini cooper s) naar Scholtmeijertuning geweest, nu ook weer super tevreden.

johan bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan

21-12-2017
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Chiptuning AUDI TDI. wat superfijne auto is het geworden Johan. Mensen ik kan het iedereen aanbevelen naar Scholtmeijertuning in Westerbork te gaan, gewoon een perfecte tuning voor een hele nette prijs. Deze man weet wel wat hij doet met 10 jaar ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Vroomshoop

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hallo ik ben Henk Fraaij . Ik heb mijn Opel vivaro laten tunnen door Johan . En ik ben zeer te vreden mijn wagen heeft nog nooit zo goed gelopen . Classe Johan . Ben er zeer blij mee


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nog nooit zo'n fijne auto gehad, wat een verschil. Prima service, ga elke morgen met plezier naar mijn werk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2017
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zelfde verhaal ongeveer als bovenstaande. Hoop ellende inhouden schokken enz. Volgens Scholtmeijer lag het aan de auto en niet aan de tuning. Dit bleek na vele zoek uren toch aan de tuning te liggen en Scholtmeijer weigert geld terug te geven.