Beoordelingen Scholtmeijer Tuning

9,5
17 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Anoniem uit Havelte

17-05-2019
8,0

Ervaring: Super geregeld werkt prima


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lutten

17-05-2019
10

Ervaring: Super goed, erg tevreden plus goede koffie


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Veendam

16-05-2019
9,0

Ervaring: Goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Assen

15-05-2019
10

Ervaring: Top bedrijf! Veel ervaring en zeer klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Heerenveen

14-05-2019
9,0

Ervaring: Fiat 500 twinair laten tuning bij scholtmeijer. Je merkt direct het verschil in optrekken en kracht. En totaal niet onrustig bij lagere snelheden, wat ik had verwacht (Johan zei direct maak je geen zorgen).
Top service van Johan..een blijvertje!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Zeewolde

14-05-2019
10

Ervaring: Mijn Audi A4 2014 onlangs laten chiptunen bij Johan. De auto reed al prima, maar wat een verschil in rijervaring. Kan het iedereen aanraden. Bedankt Johan!


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Stadskanaal

06-02-2019
7,0

Ervaring: Komt de gemaakte afspraken niet na!


Ronald uit Haulerwijk

29-11-2018
10

Ervaring: 1,5 jaar geleden laten tunen en EGR uitgezet. Paar maanden geleden storing, EGR. Naar eigen garage geweest, uitgelezen en gewist. Vrijwel direct weer storing. Johan gebeld en erheen geweest. Halve dag bezig geweest maar steeds storing, Johan geeft aan dat hij auto langer wil hebben. Op vakantie geweest en auto bij garage gezet, andere EGR klep weer storing, massadrukmeter, weer storing en zo nog paar dingen. Garage geeft aan dat software storing is en EGR klep niet goed is uitgeschreven maar raar dat dan na dik jaar storing komt. Johan gebeld en incl. weekend 5 dagen daar geweest. Nu week later en geen storing meer..afkloppen!
Op vraag: wat krijg je? "SERVICE"!!!!! Dus super bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Zuidwolde

22-09-2018
10

Ervaring: Chiptuned half mei van dit jaar. Mijn Renault Captur 1.2 is naar zo'n 145 pk gegaan. De motor is zoveel sterker geworden! Chiptunen is dus niet alleen voor de grotere auto's. Johan heeft er wel enorm veel tijd in moeten steken. De software werd ter plaatse aangepast zodat de boordcomputer (2017) wilde meewerken. En ja, de auto is nog wat zuiniger ook.


Ja, ik beveel dit aan

alexander uit zaandam

25-06-2018
10

Ervaring: Ik had net mijn Opel Corsa op 9 mei 2018 opgehaald bij de dealer en ben direct naar Johan Scholtmeijer gereden voor de chiptuning, dit zou mijn 2e auto zijn nadat ik zeer tevreden al was van mijn eerste ervaring bij Johan met een non turbo Corsa D met wel degelijk de winst die hij mij ook beloofde alles kwam uit! Johan keek of hij in de kast van mijn Corsa E kon komen, en dat zag er uit dat dat zo was, en zo bleek het ook te zijn, nadat Johan alle velden had bewerkt en geoptimaliseerd, is via de OBD aansluiting zoals ook de Opel dealer updates uitvoert de aanpassing erin gezet, ik van 90 pk naar 140 pk gegaan zoals vooraf was beloofd, het resultaat omdat de chip toch wat inleertijd nodig heeft kwam dat op de terugweg naar Zaandam helemaal tot zijn recht, wat een enorme trekkracht!!, in de 4e versnelling makkelijk al naar de 180 km en in 5 heb ik tot nu toe al makkelijk en snel 200 km gehaald, er zit in 5 nog veel meer in en ik heb ook de 6e versnelling nog die nu met het enorme toegenomen vermogen zelfs geen overdrive meer is maar ook hier loopt de snelheid veel beter op dan standaard, dit verschil is echt enorm, is hij ook zuinig als je rustig rijd, ja 1op 18 heb ik al gehaald maar er zit nog veel meer in als ik echt rustig 100 km rijd zal 1 op 20 haalbaar moeten zijn, Johan zeer bedankt weer voor vakwerk!! er zijn er niet heel veel in Nederland die als je moeilijke vragen stelt ook de juiste antwoorden weten op het gebied van chiptuning, Johan zeer bedankt!!!!


Ja, ik beveel dit aan