Beoordelingen Scooterking Amsterdam

9,3
44 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

inge uit almere

10-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Gisteren is mn scooter opgehaald voor een service beurt en vandaag al weer terug gebracht, prima service en zeer vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken over de kosten heel prettig om zo geholpen te worden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Utrecht

07-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Gisteren gebeld, dezelfde middag nog is de scooter opgehaald voor een beurt en een defecte claxon 1 dag later stond de chauffeur alweer met de scooter voor de deur KLASSE HOOR


Ja, ik beveel dit aan

John uit Utrecht

07-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Gisteren gebeld, dezelfde middag nog is de scooter opgehaald voor een beurt en een defecte claxon 1 dag later stond de chauffeur alweer met de scooter voor de deur KLASSE HOOR


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Amsterdam

03-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Scooter is conform afspraak en op tijd door Scooterking opgehaald voor reparatie. Er is eerst een telefonische offerte gedaan. De scooter was binnen 1 dag gerepareerd en de kosten hiervan zijn transparant en zeer redelijk. Betrouwbaar, snel en vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Jeannette uit Maarssen

31-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit zijn mensen die verstand van hun vak hebben,zij leveren een geweldige service,heb mijn scooter in Utrecht gekocht en in onderhoud gehad maar dit filiaal is gesloten. Amsterdam heeft de service opgepakt en doen dit op een geweldige manier


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Amsterdam

04-05-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren brak mijn v snaar en dat is niet zo mooi.
Wat doe je dan? Dan bel je meteen de volgende dag Scooterking op en dan leg je uit wat er gebeurd is.

Ze doen totaal niet moeilijk en ze hadden meteen tijd voor me. Ze vroegen zelfs waar de scooterstond in de stad omdat ze hem dan ook meteen wilde ophalen.

Dat noem ik pas service!!!!
Ik kon de volgende dag meteen al weer rijden nadat ze hem hadden gerepareerd.
Scooterking.......onwijs bedankt en top service!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Aline uit Amsterdam

31-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Erg goede ervaring bij Scooterking. Van te voren en tijdens het uitvoeren van de onderhoudsbeurt in goed overleg en transparantie over de kosten en uitgevoerde werkzaamheden. Ik heb het gevoel dat er echt wordt gehandeld in het belang van de klant. Vriendelijke personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Amsterdam

20-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Zeer klant vriendelijk .kopen kun je overal maar met de beste service is een spelt in een hooiberg
Maar bij Scooterking heb je dit allemaal!!


Ja, ik beveel dit aan

Hank uit Amsterdam

03-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Altijd vriendelijk. Goeie service.


Ja, ik beveel dit aan

Savanna uit Amsterdam

03-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goede prijs/kwaliteitsvertoning , goede snelle service


Ja, ik beveel dit aan