Beoordelingen Scooterking Amsterdam

9,3
44 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
11 t/m 20 van 44 beoordelingen

Joomay uit Amsterdam

09-09-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In de zomer van 2016 mijn scooter gekocht bij Scooterking in Amsterdam. Sindsdien een aantal keer teruggekomen om de scooter na te laten kijken. Elke keer weer zeer tevreden met de service van Eduard en Davinho. Voor mij is scooterking de beste garage van Amsterdam.


Ja, ik beveel dit aan

Romano uit Amsterdam

03-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Het is al vaker gezegd, maar het is allemaal waar. Eduard is een symphatieke, betrouwbare scooterman. Duidelijk, netjes en zeker niet prijzig. Dit soort zaken kom je weinig meer tegen in Amsterdam of je moet de hoofdprijs willen betalen.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Amsterdam

29-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Na lang zoeken op internet heb ik de beste scooterdealer gevonden van Amsterdam. Een jaar geleden heb ik een nieuwe BTC Riva Sport (blauw kenteken) gekocht voor een schappelijke prijs (incl. 2 jaar garantie). Ik ben zeer tevreden over de scooter en heb het afgelopen jaar geen problemen ondervonden met rijden dan wel onderhoud. De eigenaar Eduard is; deskundig, ontzettend vriendelijk, denkt mee met de klant en heeft een uitstekende service.
Mocht je twijfelen over welke scooter je zou moeten aanschaffen dan zou ik echt adviseren voor een BTC te gaan. Chinese scooters hebben (vooralsnog) een imago van minder kwaliteit. Daar ben ik het absoluut niet mee eens! Het is een mooie scooter tegen aanzienlijk lagere prijs dan bijvoorbeeld een Vespa. Lees voor meer informatie over de aanschaf van een scooter de handleiding van Eduard: http://www.scooterking.eu/handleiding-kopen-scooter.html

Ik heb deze review pas een jaar na dato geschreven, omdat je dan (vind ik) een beter beeld krijgt over de service/ deskundigheid van een scooterdealer!


Ja, ik beveel dit aan

Erica uit Diemen

16-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Oprecht uitermate tevreden over dit bedrijf. Goede en vriendelijke service. Altijd bereid te helpen indien nodig.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Purmerend

18-05-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Via marktplaats van iemand een btc riva snorscooter gekocht. Alleen vond ik dat met koude start de scooter moeilijk aan ging. Ondanks dat ik de scooter niet zelf bij scooterking Amsterdam had gekocht toch gebeld Scooter is bijna 1 jaar oud en zag dat scooterking 2 jaar garantie geeft op de scooter. Tot mijn verbazing tijdens het telefoongesprek met eigenaar Edvard zei hij meteen geen probleem we gaan hem nakijken. Nog verbaasder was dat ze de scooter kwamen ophalen uit Purmerend waar ik woon. Gewoon service zien de eigenaar Edvard van Scooterking. Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden van hun bevindingen. Hebben de hele scooter kosteloos nagekeken. Voor de zekerheid hebben ze een nieuwe accu erin gezet tegen inkoopprijs. Daarna weer netjes terugbezorgd door scooterking bij mij thuis. Ik ken weinig bedrijven waar service hoog in het vaandel staat maar dit bedrijf is echt geweldig. Ik heb er zo'n goed gevoel bij dat ik in de toekomst mijn beurten hier laat uitvoeren. Mocht ik ooit weer een nieuwe scooter willen kopen, weet ik nu al waar ik deze zal gaan kopen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Amsterdam

27-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Erg goed bevallen; snelle, efficiƫnte service en belangrijk: je weet van te voren wat je kwijt bent voor de beurt. Absoluut een anrader!


Ja, ik beveel dit aan

Almanzo uit Amsterdam

02-09-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eduard is deskundig, ontzettend vriendelijk en denkt mee met de klant en heeft een uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-08-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Laat je niet leiden door de eerste indruk van de locatie, de liefde zit in de scooters zitten, niet in de showroom.


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Amsterdam

14-05-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goede ervaring, kundig, super geholpen en normale prijzen. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Den Haag

11-03-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, deskundigheid, prijs. Heel erg tevreden. Jammer dat het voor mij zo ver is. In Den Haag kunnen wij wel zo'n scooterzaak gebruiken.


Ja, ik beveel dit aan