Beoordelingen Scooterking Amsterdam

9,3
44 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
31 t/m 40 van 44 beoordelingen

Geert uit Haarlem

13-11-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Top bedrijf. nette mensen, goede nazorg. goed geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Withaya uit Landsmeer

03-08-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Pas in aanraking met Scooterking maar echt zeer tevreden over hun. Altijd keurig geinformeerd geweest, zowel per mail als telefonisch, wanneer ik weer eens een vraag had. De nieuwe scooter was netjes rijklaar gemaakt op het afgesproken moment met daarbij een goede uitleg. Ik had zeker niet het gevoel dat het alleen om de verkoop ging maar dat men ook met je meedacht in het maken van mijn persoonlijke keuzes!
Ik raad Scooterking zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Pierre uit Amsterdam

13-07-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Margreet uit Amsterdam

19-02-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Ik heb al een paar jaar zeer goede ervaringen met Scooterking. Zowel qua klantvriendelijkheid als deskundigheid. Zij kennen hun klanten en zijn zeer servicegericht. Verder verkopen zij goede (tweedehands)scooters en leveren zij uitstekend onderhoudswerk af. Zij zijn ook niet te duur. Een prima bedrijf met fijne mensen.


Ja, ik beveel dit aan

joella uit Amstedam

18-02-2013
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik heb mijn scooter toen ik 16 was gekocht bij scooterking, nu, bijna 4 jaar later rijd ik er nog steeds op !
Altijd goede service en ontzettend klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Kikien uit Amsterdam

06-02-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Hier moet je zijn.
Persoonlijke service en kwaliteit. Je voelt je als klant echt koning. Vast scooter adres, gekocht en onderhoud. Blijft ook zo verstand van zaken en super vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit Amsterdam

08-01-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: scooterking Amsterdam


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Amsterdam

30-12-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Mijn ervaring van afgelopen anderhalf jaar is uitermate positief. Vriendelijk en kundig personeel. En bovenal merk je als klant dat je centraal staat en er in gezamenlijkheid naar ieders tevredenheid wordt gestreeft. Volgens mij de manier om je in deze moeilijke markt te onderscheiden. Voordat ik mijn scooter bij Scooterking kocht, ben ik meerdere winkels bij langsgegaan. Scooterking was vrijwel het goedkoopst. En als ik dan terugkijk naar mijn brommerervaring van afgelopen jaar 1,5 jaar, ist enige dat ik een nieuwe accu heb moeten kopen en natuurlijk de vaste periodieke onderhoudskosten. Ook de brommer presteert uitstekend. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Amsterdam

30-12-2012
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij deze mensen staat enthousiasme, vriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Een belangrijke doelstelling is dat je tevreden bent en blijft met je aankoop. Mijn ervaring is dat ze daar veel verder gaan dan de meeste bedrijven. Hierdoor blijft mijn scooter goed functioneren en wordt ik snel en accuraat geholpen wanneer nodig!


Ja, ik beveel dit aan

donald uit amsterdam

28-12-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: buiten gewoon prettig en goede surfis en zeer gastvrij behulpsaam


Ja, ik beveel dit aan