Beoordelingen Selles Car Company

8,8
150 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

B uit Arnhem

10-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Abdel uit Amsterdam

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn vorige week en vandaag goed geholpen bij de aanschaf van onze auto. Service was top en een vriendelijke verkoper.
Snelle en duidelijke communicatie vooraf aan de bezichtiging, de proefrit en de uiteindelijke aankoop. #Selles CarCompany is zeker een aanrader :)


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Groningen

02-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slordig met afspraken maken. Wij hadden een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, komen van ver rijden dus wouden niet achter het net vissen. Bij aankomst wordt ons doodleuk verteld dat er iemand anders komt kijken die nog verder weg woont. Een telefoontje was op zijn plaats geweest maar nee dus. Vervolgens is hier geen oplossing voor gekomen en zijn wij boos weggegaan. Belachelijk bedrijf, zal het iedereen afraden om met zulke mensen zaken te doen.


Geke uit Hilversum

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorig jaar auto gekocht, binnen garantie termijn wat aan de hand, top geregeld en net weer geweest voor een check nav iets. Echt zo fijn daar, fijne mensen, fijne hulp, topgeregeld vind ik.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Bathmen

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zondagavond waren we (zoals gebruikelijk) weer eens aan het kijken naar het online auto-aanbod. Toen we de auto, waar wij al een tijd naar op zoek zijn, zagen staan bij Selles Car Company, hebben we direct een e-mail gestuurd. Nog geen half uur later (inderdaad op zondagavond) was er een proefrit voor de volgende dag gepland. Wij zijn hier hartelijk ontvangen door Martin. Snel, deskundig en ontzettend transparant, zonder de gebruikelijke verkooptrucjes die we vaak ervaren bij andere autodealers. Wij hebben onze droomauto gevonden en raden Selles Car Company bij iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare auto met een gunstige energielabel.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Holten

17-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ,prettige en vriendelijke ervaring tot nu toe


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: enkele weken een Skoda octavia gekocht. Zeer goede service en prettige mensen. Auto is top


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Winsum

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lieuwe uit Wommels

23-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, heb auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Alex&Jaqueline

20-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf om een auto te kopen.


Ja, ik beveel dit aan