Beoordelingen Selles Car Company

8,8
155 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Ton uit Elburg

18-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk, klantgericht, to-the-point, geen verkooppraatjes. Kortom een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Lelystad

15-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, prijs, inruil, service en klantvriendelijkheid waren echt goed


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Odiliapeel

10-05-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Correct bedrijf, komt afspraken na, keurig te woord gestaan en de auto zeer correct afgeleverd na een door de dealer uitgevoerde beurt


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Nieuwegein

18-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eric Selles biedt heldere communicatie, heeft kundige mensen, is een betrouwbaar adres en bovenal; Eric is een man van zijn woord. Goud waard in deze business.


Ja, ik beveel dit aan

Conradjes uit Rotterdam

01-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldige ervaring! Wij komen hier zeker terug. Pure Zwolse nuchterheid en vriendelijkheid. Gastvrijheid was erg fijn om te ervaren. Martin nogmaals dank voor de service en tot de volgende.


Ja, ik beveel dit aan

B uit Arnhem

10-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Abdel uit Amsterdam

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn vorige week en vandaag goed geholpen bij de aanschaf van onze auto. Service was top en een vriendelijke verkoper.
Snelle en duidelijke communicatie vooraf aan de bezichtiging, de proefrit en de uiteindelijke aankoop. #Selles CarCompany is zeker een aanrader :)


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Groningen

02-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer slordig met afspraken maken. Wij hadden een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, komen van ver rijden dus wouden niet achter het net vissen. Bij aankomst wordt ons doodleuk verteld dat er iemand anders komt kijken die nog verder weg woont. Een telefoontje was op zijn plaats geweest maar nee dus. Vervolgens is hier geen oplossing voor gekomen en zijn wij boos weggegaan. Belachelijk bedrijf, zal het iedereen afraden om met zulke mensen zaken te doen.


Geke uit Hilversum

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorig jaar auto gekocht, binnen garantie termijn wat aan de hand, top geregeld en net weer geweest voor een check nav iets. Echt zo fijn daar, fijne mensen, fijne hulp, topgeregeld vind ik.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Bathmen

27-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zondagavond waren we (zoals gebruikelijk) weer eens aan het kijken naar het online auto-aanbod. Toen we de auto, waar wij al een tijd naar op zoek zijn, zagen staan bij Selles Car Company, hebben we direct een e-mail gestuurd. Nog geen half uur later (inderdaad op zondagavond) was er een proefrit voor de volgende dag gepland. Wij zijn hier hartelijk ontvangen door Martin. Snel, deskundig en ontzettend transparant, zonder de gebruikelijke verkooptrucjes die we vaak ervaren bij andere autodealers. Wij hebben onze droomauto gevonden en raden Selles Car Company bij iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbare auto met een gunstige energielabel.


Ja, ik beveel dit aan