Beoordelingen Caravan World Vinken

9,1
122 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 122 beoordelingen

Corrine uit Den Haag

08-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Via internet DE voortent gevonden voor onze nieuwe camper. Na telefonisch advies van Joost de Haas hebben wij besloten deze te bestellen via de website. Joost hield ons keurig op de hoogte over het verloop van de bestelling en bezorging. Vinken heeft ons gedurende het proces van bestellen en leveren meerdere keren verrast met het meedenken en communiceren. Dat maak je niet meer altijd mee tegenwoordig !!!


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Brunssum

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Na dagen zoeken op internet vond ik het adres www.4vrijetijd.nl waar we een los omnistor 8000 luifeldoek bestelde en betaalde via Ideal.
Na enkele dagen was mijn hoop vervlogen. Het bedrag was terug gestort met enkel de mededeling, sorry niet leverbaar.
Maar een mailtje naar Vinken caravans gaf me weer hoop.
Het doek werd voor mij besteld en tussen tijds werden we op de hoogte gehouden over kleur en gewenste bezorg datum.
Dat is pas service.
Bij deze dan ook een bedankje aan Joost de Haas van Vonken caravans.
Account 4vrijetijd opgezegd.
En een account gemaakt bij Vonken want er is meer te koop als alleen luifeldoek.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Bodegraven

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Serves.
Twee dagen geleden had ik tel. contact met een medewerker Laurens van Vinken caravans , ik was een nikkel spijkerdopje verloren van de caravan Tabbert Pucini , 11 jaar oud. Laurens Strik zou gaan zoeken in het magazijn dat hij mij kon helpen. En ja hoor een dag later kreeg ik de mail dat het nikkel dopje was opgestuurd , en we hoefde er niets voor te betalen.
Kijk dat is nou serves van Vinken caravans uit Asten NB.
Fantastisch het woord bij de daad. Bedankt, Paul



Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Buurmalsen

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Tijdens onze vakantie in Frankrijk contact opgenomen met de Fa. Vinken over de aanschaf van een Thule omnistar cassetteluifel. Prima geïnformeerd hierover en middels een verkorte levertijd konden wij hem op de thuisreis ophalen om hem zelf te monteren. Hiervoor hebben wij uitgebreide informatie gekregen waarvoor alle tijd werd uitgetrokken. Nogmaals onze dank hiervoor. Uiteindelijk is hierdoor de zelfmontage vlekkeloos verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit St. Nicolaasga

19-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima. De Thule luifel is qua prijs en kwaliteitverhouding prima. Snel geleverd en duidelijke instructies. Na een jaar bleek de luifel bij wind lawaaierig. Dit voorgelegd aan Vinken en gelijk een oplossing gegeven en een pakketje met materiaal toegestuurd gekregen. Gratis en dat spreekt de Nederlander in ons aan. Moet het nog wel installeren en toepassen maar de actie en koop zijn zeer gewaardeerd.


Ja, ik beveel dit aan

peter uit heerewaarden

15-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit stekene

15-09-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: luifel omnistor 5200 besteld met weinig verwachtingen doch heeft deze winkel mij omvergeblazen met hun mogelijkheden wat voor sommige vanzelfsprekend lijkt .
kortom super service en advies ;TOP


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Harkstede

29-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik heb bij Vinken een voortent gekocht die speciaal voor mijn caravan-type werd gemaakt. Goed advies, snelle levering. Prima nazorg en meedenken over de bevestiging van de tochtrand, die mij mijn caravan-bouwjaar toch nog iets specialer was dan gedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Max uit almere

13-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Cranendonck

28-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service nadat onderdelen niet meer geleverd konden worden door de groothandel heeft Vinken dit probleem op een voortreffelijke wijze opgelost, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank


Ja, ik beveel dit aan