Beoordelingen Caravan World Vinken

8,9
88 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

sonja uit leopoldsburg

19-06-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Kan niet beter. Doen wat ze beloven en werken correct en eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Francien uit Helmond

11-06-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 1 dag voor vertrek Vakantie deed TV het niet. Het was al 17.00 uur maar ik kon nog naar de winkel komen (Richard) en hij heeft er nog voor gezorgd dat alles werkte. Dus toch MET TV op vakantie! Een dikke pluim voor de service van Vinken en speciaal voor Richard ! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Dinxperlo

06-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Eerlijk en deskundig verkoopgesprek , geen moeite te veel vooral heel klantvriendelijk en informatief voor de beginner met een caravan. Komt gemarkte afspraken zonder problemen na. Met korte worden een TOP BEDRIJF .
Familie Dickmann uit Dinxperlo


Ja, ik beveel dit aan

I. uit bakel

11-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 2 jaar geleden alle spullen voor televisie in de caravan gekocht.
prima uitleg gekregen en alles prima geïnstalleerd. nu een probleem om de schotel te installeren, en zenders op de televisie te ontvangen. ben nu ook weer prima geholpen. alles weer in orde gemaakt en dit als service . een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan

H.P uit Helmond

04-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Zeer goede snelle en professionele hulp. Zeer netjes en beleefd geholpen zowel met aankoop van onze caravan en wat later de voortent met dank aan Jan en Jeroen.


Ja, ik beveel dit aan

/ jan en marian uit ELL

25-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Meerssen

15-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Het is een betrouwbaar en goed bedrijf. Helaas wonen we wel wat verder weg maar dat hebben we er voor over. Je wordt hartelijk ontvangen, deskundig geadviseerd en de geleverde kwaliteit is super. Alles ziet er keurig en schoon uit en zijn ook altijd in voor nieuwe dingen.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Zoetermeer

28-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben iemand van weinig woorden, maar ik wil op deze manier mijn waardering uitspreken voor reparatie aan mijn caravan. Eerst was het de stormschade in maart 2015 ( caravan was ruim een week oud ). De nieuwe voortent was afgeschreven door de storm en is vervangen. Het dak was beschadigd en eerst tijdelijke gerepareerd, want het gebeurde in mijn vakantie en kon ik na een paar dagen mijn vakantie voortzetten. Na mijn vakantie is het dak vakkundig regepareerd en zijn ook een aantal ramen vervangen ( krassen door takken ). Ook de beplating aan een zijkant is vervangen en nieuwe striping erop. Er moest ook een nieuwe cassette luifel gemonteerd worden. Later is de toiletdeur en het werkblad vervangen onder de garantie. Dit allemaal zonder problemen en door de geweldige inzet van de mensen in de werkplaats. Zij denken altijd met je mee en zullen hun uiterste best doen. Ik ben zeer te vreden en dan is de afstand geen probleem voor mij. Ga vooral zo door 👍🏻👍🏻


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Meerssen

22-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Het is een betrouwbaar en goed bedrijf. Helaas wonen we wel wat verder weg maar dat hebben we er voor over. Je wordt hartelijk ontvangen, deskundig geadviseerd en de geleverde kwaliteit is super. Alles ziet er keurig en schoon uit en zijn ook altijd in voor nieuwe dingen.


Ja, ik beveel dit aan

Tjerk uit Apeldoorn

16-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Veel moeite voor mij gedaan om een elektrische treeplank voor mijn camper te zoeken, en te vinden. Was bij andere leveranciers niet te krijgen.


Ja, ik beveel dit aan