Beoordelingen Caravan World Vinken

9,1
114 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 114 beoordelingen

Max uit almere

13-07-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Cranendonck

28-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service nadat onderdelen niet meer geleverd konden worden door de groothandel heeft Vinken dit probleem op een voortreffelijke wijze opgelost, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Almere

23-06-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Hele goede service en snelle reactie op een mailtje.


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Almere

23-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer deskundig en snelle reactie op mail


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Helmond

15-06-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Onderhoudsbeurt van de Caravan is zeer goed uitgevoerd. Tijdens deze beurt door onderhoudsteam op de hoogte gebracht van versleten rubbers en remmen AKO koppeling en in de beurt gerepareerd.
Dit waarderen wij zeer, het gaat om veiligheid van ons allen/eenieder. Complimenten aan alle medewerkers in de werkplaats, dat mag ook wel eens gezegd worden!


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Tilburg

14-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor ons gevoel een correct en net bedrijf die de klanten op een gemoedelijke manier behandelen en ook na een aankoop zich verantwoordelijk gedragen en ook weer proberen het netjes op te lossen , zodra wij weer iets nodig hebben is dit voor ons het juiste bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

piet uit vlissingen

09-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Recent onze nieuwe Weinsberg Caracompact opgehaald.
Alles werd prima en helder uitgelegd op zijn tijd een kopje koffie. Alles in een ongedwongen sfeer .
De opties die we besteld hadden zijn keurig gemonteerd.
Zou er zo weer een camper kopen ( maar gaan nu eerst van deze genieten.)


Ja, ik beveel dit aan

PE uit HEM

08-06-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bestellen, mailen, antwoorde, alles ging supersnel.
Wil je iets voor camper of caravan, dan is er maar een zaak waar je naar toe moet gaan, en dat is Vinken in Asten.
Gewoon een super bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

staf uit sint niklaas belgie

30-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: zeer goede ervaring echt correct alles volgens afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Castricum

25-05-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan