Beoordelingen Caravan World Vinken

9,0
98 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Jan H.M. uit Veenendaal

29-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Na telefonisch en via e-mail met bedrijf, m.n. door deskundige en service-gerichte adviseur Joost de Haas, overeengekomen dat de door mij bestelde voortent + luifel later dan verwacht op mijn vakantieadres (!) te Otterlo t.z.t. wordt afgeleverd. E.e.a. in verband met een noodzakelijke aanpassing van de voortent door de leverancier, hetgeen geheel door Joost in overleg met de voortent-leverancier is geregeld. Klasse ! Bedrijf komt bijzonder kundig en service-gericht over.


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Huizen

21-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig bedrijf goede service en zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Steensel

28-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De kappen van ons luifel waren kapot. We zijn bij meerdere bedrijven geweest, maar zij vertelden ons, dat de kappen niet meer te verkrijgen waren. Vinken heeft wel voor de kappen kunnen zorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim en Loes uit Eindhoven

28-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Bij de aanschaf van een gebruikte camper op een fijne ongedwongen maar toch professionele manier geholpen maar ook daarna bij kleine aanpassingen aan de camper en instellingen van o.a. de schotel op een prima wijze behandeld waarvoor alle lof.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Spijkenisse

27-07-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Kwamen voor aanschaf camperluifel. Goed advies en na bestelling stipte levering in overleg met ons.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vlaardingen

13-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De Kampa voortent die we gekocht hadden voor onze Eriba bleek geen succes: hij lekte, de pees voor aan de caravan was te lang en de meegeleverde regenstrip was met geen mogelijkheid op de rail te monteren. Na een afspraak om met tent en caravan langs te komen gingen we eind van de middag naar huis met een gemonteerde strip en een nieuwe passende tent. Fantastische service van grote klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Den Burg

05-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Online een luifel besteld. Eerst goed geholpen via berichten via marktplaats. Eenvoudig een bestelling geplaatst en netjes geleverd. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Amersfoort

03-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik was opzoek naar een Fiamma caravanstore ZIP en heb dit bedrijf gebeld. Zijn al vroeg in de ochtend bereikbaar! Goed advies gehad en klantvriendelijk geholpen. Met advies een internetbestelling geplaatst. Afllevering keurig netjes en op tijd. Complimenten voor jullie bedrijf. Dankjewel Joost. Jammer dat ik niet dichterbij woon ;-).


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Den Haag

29-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Via Internet dit bedrijf op het spoor gekomen om een Thule Tent te kopen, waarvoor de basis een dakluifel is. In de showroom stond de Thule opgesteld. Verkoper Joost nam alle tijd de voor- en nadelen van die aanschaf en varianten daarop door te lopen en uitvoerig in te gaan op het opzetten van het geheel.

Na meerdere kopjes koffie de offerte opgemaakt en door ons geaccordeerd. Na terugkomst op de camping was er al een mail waarin de aankoop werd bevestigd.
Aanbetaling, hoewel de tent moest worden besteld en een bedrag van plm € 1600 in het geding was, niet nodig.

Binnen een week een mail dat we welkom waren om de tent af te halen.

Deze zeer positieve ervaring stemt volledig overeen met de ervaring van ons met dit bedrijf en deze verkoper van 2 jaar geleden toen wij een Thule windscreen bij hen hebben aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Ooltgensplaat

29-06-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wij hebben ervaren dat Caravan World Vinken een hele goede en snelle service bied.


Ja, ik beveel dit aan