Beoordelingen Solide Auto

9,3
17 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

chardy uit den helder

05-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goeie ervaring snel geregeld,vriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

jan uit landsmeer

05-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede kangoo eerlijke open gesprek over konditie ben te vreden op de brug gezet


Ja, ik beveel dit aan

Richo uit Rotterdam

01-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Mireille uit Zuid-Scharwoude

09-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben medio maart 2016 een gebruikte auto gekocht en zijn heel goed geholpen, de auto rijdt prima en hebben hem in 2017 ook weer door dit bedrijf laten keuren. Heel vriendelijk, behulpzaam en niet duur.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

27-02-2017
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Zaandam

29-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwamen hier terecht omdat wij op zoek waren naar een andere auto.

Zijn bij Ilker naar alle tevredenheid geslaagd. Werden vriendelijk en goed geholpen door hem.

Zal zeker eerst kijken wat hij heeft staan als wij in de toekomst weer een andere auto nodig hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Alkmaar

14-06-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel klantvriendelijk bedrijf. Vriendelijk, betrouwbaar en goed. Wij hebben helemaal geen verstand van auto's. We vragen advies en krijgen, naar onze mening, altijd eerlijk en goed advies. Ik wordt altijd naar mijn werk gebracht als de auto in de garage is. Niets dan complimenten. Wat ik ook heel erg waardeer is dat het personeel mij kent en weet wie ik ben. Geeft een vertrouwd gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Gouda

04-06-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recentelijk een Bmw gekocht bij Solide Auto's. Ik ben op een prettige manier ontvangen en heb alle ruimte gekregen om deze auto te bekijken.
Kortom ik heb hier een mooie auto aangeschaft waar ik heel tevreden mee ben. Mijn ervaringen met dit bedrijf kan ik als positief ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

ms uit heerhugowaard

24-04-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service en snelle afhandeling zeker een aanrader voor onder houd en apk


Ja, ik beveel dit aan

rahim uit Heerhugowaard

03-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan