Beoordelingen Star Gallery

9,1
259 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 259 beoordelingen

Marcel uit Haarlem

11-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar vind je een nieuwe wagen van 11 jaar oud...
Mercedes C230 met 5.500 kilometer op de teller en ruikt fabrieksnieuw.
Star Gallery heeft bijzondere wagens. Uit mijn gesprekken met de eigenaar bleek duidelijk dat hij nog grotere Mercedes-gek is dan ik. Perfect afgeleverd tot aan een nieuwe origineel Mercedes verbandkit aan toe:-) En ook niet zoals bij handelaren dat je ineens 1.000,- meer kwijt bent dan de geadverteerde prijs aan 'afleveringskosten' Zeer aanbevelenswaardig.
Ik geef nooit tienen, maar kom er hier dicht bij in de buurt...


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Naaldwijk

30-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het eerste bezoek op mochten we ondanks dat de auto ingebouwd stond toch proefrijden in een zeer mooie cl600, daarna mocht hij ook nog even op de brug gezet om de cl600 te bekijken.
Auto klopte, papieren klopte en technisch klopte de auto. Dit alles te samen gaf alle reden om de auto te kopen. Zelfs ondanks dat het niet was afgesproken werden er door stargallery een paar nieuwe Xenos lampjes, ruitenwissers en nieuwe apk op de auto gezet, en een lekker flesje wijn bij aflevering.
Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Jecco

20-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

500E uit Twente

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service, geweldige auto's. Bedrijf wordt gerund door iemand met passie en kennis van zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Alphen aan den Rijn

07-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Topzaak! Marcel is zeer kundig en eerlijk, mocht er onverhoopt toch iets zijn (kan natuurlijk altijd, het zijn tenslotte geen nieuwe auto's) wordt dit zonder morren opgelost. Ik kan iedereen aanreden daar een auto te kopen! Mijn laatste aankoop per telefoon gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Loosdrecht

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 5 oktober 2018 mijn 500 SL opgehaald bij Star Gallery. Door Marcel was alles tot detail voorbereid en de SL was tot op de puntjes geserviced! Al met al een zeer goede ervaring met dit bedrijf, mijn volgende
Mercedes zal ik ook zeker bij Star Gallery aankopen. Met vriendelijke groet Ronald Habraken uit Loosdrecht.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Heerhugowaard

13-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Wervershoof

12-09-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Maarssen

25-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf. Ondernemer kan goed luisteren en adviseer kundig. Wil een relatie opbouwen met klant en niet enkel snelle deal sluiten. Ik beveel dit bedrijf van harte aan bij elke autoliefhebber !


Ja, ik beveel dit aan