Beoordelingen Star Gallery

9,1
276 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 276 beoordelingen

W uit Katwijk

18-07-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie blauwe 123 gekocht maar met naar huis rijden trok de auto erg naar rechts en bij de eerste file motor op kookpunt gebeld kon de auto omruilen proef gereden in een licht blauwe maar die liep op drie cilinders toen maar gekozen voor de gele 123 diesel maar naar twee maanden kwam ik er achter dat het nummer op het pasje niet goed was gebeld antwoord kan niks voor je doen zoek het zelf maar uit dat is ook bij star nooit meer wat gehoord ben ik de enige il vind het jammer dat het zo moet gaan gr wout wagter dit is de waarheid


Hans uit Huizen

09-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een negen, want een tien geef ik nooit!
Ik heb geen 1 auto gekocht, maat 2 ! Ik heb geleerd dat Mercedes geen auto is maar een automobiel! Star Gallery, via een relatie terecht gekomen is gewoon Perfect ! Marcel en zijn vader zijn vriendelijke en ter zake deskundige mensen. Ik zal zeker terugkomen en kan het een ieder aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Tjitte uit Graft

06-07-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Marcel zoals jij al schreef op FB drie keer is scheepsrecht.
Wat een verhaal zeg drie keer een Benz in 6 weken tijd. Ik heb mijn prachtige CLK die 18 maanden in mijn bezit was ingeruild voor een 4 deurs. Helaas was dit niet wat ik er van verwachtte. Gelukkig kon Marcel mij een alternatief bieden maar na een ritje Bretagne heen en weer was dit ook niet mijn auto. Vervolgens deze weer ingeleverd bij Marcel voor een W211 E350 Avantgarde met AMG opties 7 G tronic. Wat een beest van een auto en wat een schoonheid. Marcel bedankt voor je geduld, begrip en meedenken. Hier blijf ik zeker 18 maanden in toeren.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Arnhem

28-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Marcel weet de krenten uit de pap te vissen en hij heeft heel mooie auto’s staan!
Hij is deskundig, vriendelijk en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Hoorn

29-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week onze tweede auto bij Marcel gekocht. Ook nu alles weer in een prettige sfeer geregeld. Het is een goed, betrouwbaar en eerlijk bedrijf. We zijn erg blij met onze B-klasse.


Ja, ik beveel dit aan

Angelina uit Alkmaar

29-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Onno uit Loosdrecht

25-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Amsterdam

25-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar een Youngtimer en bij StarGellery prima auto gevonden. Duidelijke informatie, zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hengelo

11-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze allereerste youngtimer aangeschaft bij Marcel. Een hele mooie ijsblauwe CLK 200. Auto ziet eruit als nieuw en rijdt heerlijk. Wel een klein probleempje gehad met de bekleding van de auto maar dit is erg snel en erg netjes opgelost door Marcel. Zijn zeer tevreden en hopen in de toekomst weer terug te komen als het tijd is voor een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan