Beoordelingen Star Gallery

9,1
263 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 263 beoordelingen

Roland uit Herpt

07-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een woord top! Alles kan niks moet. Geheel zonder enige vorm van dwang ligt de keuze geheel bij de cliënt. Zelf toen we bijna rond waren met de auto waar we voor kwamen zijn we een totaal andere weg ingeslagen en binnen 30 min een deal.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Den Haag

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ach ja....
We hebben onze C180K uit 2003 dit weekend bij Marcel ingeruild voor een ML320 limited edition van bijna 20 jaar oud. We kochten onze C180 bij StarGallery toen deze ruim 13 lentes jong was en slechts 5600km op de teller had staan. Bijna nieuw uit de doos dus. Een geweldige auto waarin we tot op heden met heel veel plezier en volledig probleemloos hebben gereden. De auto is dus nu terug op het honk en absoluut aan te raden voor een volgende liefhebber.
Wij gaan genieten van onze nieuwe aanwinst die, ondanks de leeftijd, in een prachtige conditie verkeert met een kilometerstand waarmee de wagen eigenlijk pas net is ingereden.
We raden StarGallery aan bij alle echte autliefhebbers. Het persoonlijke contact, de service en weten dat je een eerlijke youngtimer of klassieker koopt zijn hierbij belangrijke factoren.


Ja, ik beveel dit aan

Julius uit Kerkrade

13-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bijna een jaar geleden een MB a-klasse gekocht bij dit bedrijf, en ben daar super tevreden over. Fijne en vooral zeer eerlijke mensen, dat mag gezegd worden!!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Zeist

05-02-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super betrouwbaar, je kunt bij wijze van spreken de afspraken op een bierviltje maken met Marcel Mijn Audi S4 in consignatie verkocht nadat ik al eerder hier twee auto’s heb gekocht. Mijn geld stond na verkoop binnen een dag op mijn rekening. Nu rustig op zoek naar een cabrio, hopelijk bij Stargallery.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Haarlem

11-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waar vind je een nieuwe wagen van 11 jaar oud...
Mercedes C230 met 5.500 kilometer op de teller en ruikt fabrieksnieuw.
Star Gallery heeft bijzondere wagens. Uit mijn gesprekken met de eigenaar bleek duidelijk dat hij nog grotere Mercedes-gek is dan ik. Perfect afgeleverd tot aan een nieuwe origineel Mercedes verbandkit aan toe:-) En ook niet zoals bij handelaren dat je ineens 1.000,- meer kwijt bent dan de geadverteerde prijs aan 'afleveringskosten' Zeer aanbevelenswaardig.
Ik geef nooit tienen, maar kom er hier dicht bij in de buurt...


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Naaldwijk

30-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij het eerste bezoek op mochten we ondanks dat de auto ingebouwd stond toch proefrijden in een zeer mooie cl600, daarna mocht hij ook nog even op de brug gezet om de cl600 te bekijken.
Auto klopte, papieren klopte en technisch klopte de auto. Dit alles te samen gaf alle reden om de auto te kopen. Zelfs ondanks dat het niet was afgesproken werden er door stargallery een paar nieuwe Xenos lampjes, ruitenwissers en nieuwe apk op de auto gezet, en een lekker flesje wijn bij aflevering.
Top service.


Ja, ik beveel dit aan

Jecco

20-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

500E uit Twente

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte service, geweldige auto's. Bedrijf wordt gerund door iemand met passie en kennis van zaken!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Alphen aan den Rijn

07-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Topzaak! Marcel is zeer kundig en eerlijk, mocht er onverhoopt toch iets zijn (kan natuurlijk altijd, het zijn tenslotte geen nieuwe auto's) wordt dit zonder morren opgelost. Ik kan iedereen aanreden daar een auto te kopen! Mijn laatste aankoop per telefoon gedaan!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Loosdrecht

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 5 oktober 2018 mijn 500 SL opgehaald bij Star Gallery. Door Marcel was alles tot detail voorbereid en de SL was tot op de puntjes geserviced! Al met al een zeer goede ervaring met dit bedrijf, mijn volgende
Mercedes zal ik ook zeker bij Star Gallery aankopen. Met vriendelijke groet Ronald Habraken uit Loosdrecht.


Ja, ik beveel dit aan