Beoordelingen Sterdome B.V.

8,6
440 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 440 beoordelingen

Ramon uit Heiloo

02-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al vanaf het eerste contact (telefonisch), een zeer positieve indruk van Sterdome. Wie je ook aan de telefoon krijgt, iedereen is vriendelijk en behulpzaam. De heer Van de Guchte gaf met aanstekelijk enthousiasme antwoord op al mijn vragen. De auto voldeed bij aflevering aan alle verwachtingen. Kortom, echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Yerseke

25-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verkoper heeft aandacht, goede prijs/ kwaliteit
Service, heb de auto net, maar tot nu toe goed


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Spijkenisse.

24-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een geweldige Dealer, die ik van harte kan aanbevelen om daar een auto te kopen.
Vriendelijk personeel!
Waren wat problemen,mijnerzijds met de aankoop van mijn auto,kan niets anders zeggen dat deze zonder verdere kosten zijn verholpen.
Kan dan ook niets anders zeggen,als je op zoekt ben voor een andere auto,ben je hier aan het juiste adres
N.Wiersma.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Hoogerheide

24-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilbert uit DRIEWEGEN

11-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Wemeldinge

27-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne, open communicatie. Tijd en aandacht voor de wensen, eerlijk advies. Hartelijke ontvangst, oprechte interesse.


Ja, ik beveel dit aan

Make five bv uit Burgh haamstede

22-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super netjes zeer correct bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

S uit S Gravenpolder

19-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie MB Sprinter gekocht met twee jaar Garantie! Perfect afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Peter & Tanja uit Zonnemaire

19-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en service staat hier op de eerste plaats! Door toeval binnen gestapt bij Sterdome, waar ik uitermate vriendelijk werd ontvangen door verkoper Cor de Rijke. Ik heb een rondje gelopen door de mooie, goed gevulde showroom.

Een week later nog eens terug. Uiteraard weer allervriendelijkst ontvangen, en Paul van de Guchte weer ontmoet. Die ken ik nog uit de tijd van P.Louwerse Automobielbedrijf te Burgh-Haamstede, waar het destijds ook goed vertoeven was. Na een uitgebreide proefrit met een S500 een goed en fijn gesprek gehad, en zelfs geluncht met de heren. Uiteindelijk door puur toeval een schitterend mooie E280 4Matic gekocht. Deze een week later naar alle tevredenheid opgehaald.

Kortom :mijn inziens is Sterdome een mooi bedrijf met fijne mensen, waar ik me direct thuis voelde. Ik heb het 'Louwerse-gevoel' terug, en Sterdome heeft er een zeer tevreden klant bij!


Ja, ik beveel dit aan