Beoordelingen Stijkel Campers

9,0
92 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Anoniem

11-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Putten

19-09-2018
9,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De voorruit moest vervangen worden wegens steenslag.
Vriendelijke deskundige hulp en adviezen.
Bij dit bedrijf staat de klant op nummer één.
De secretaresse was ook heel vriendelijk en behulpzaam bij het uitzoeken van de levertijd van een nieuwe ruit. Top.


Ja, ik beveel dit aan

Beatrice uit Zeist

17-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wat een top bedrijf! Dat kom je nog maar zelden tegen. Vanaf het eerste bezoek was het duidelijk dat we in goede handen waren. Ik had er meteen vertrouwen in en dat is nog zo. Uitstekende service. Ze denken goed mee en helpen je waar ze kunnen om je optimaal te bedienen. Een echte geheim tip voor camperaars!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Wolfheze

28-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Enkele problemen binnen de garantie periode keurig en netjes opgelost. Ik had dit al eerder aangegeven. Ik kon toen geen waardering met punten aangeven. SERVICES met hoofdletters.


Ja, ik beveel dit aan

Hubert uit Apeldoorn

21-07-2018
10

Reden bezoek: Verhuur Caravan/Camper/Vouwwagen


Ervaring: Wij hebben voor de eerste keer een camper voor 2 weken gehuurd. Bij Stijkel in Harderwijk, omdat iemand ons dat aanraadde. Het is een geweldig bedrijf: eerlijk, vriendelijk, hulpvaardig, goede service en nieuwe campers in de verhuur.


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit emmeloord

19-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Wij zijn erg tevreden over de service van Stijkel. Afgelopen week een klein probleem door onze eigen fout, en we zijn telefonisch goed en prettig geholpen door de medewerkers van Stijkel. ("probleem " was ook direkt verholpen)


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Teteringen

01-06-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In 2015 eerst een gebruikte en vervolgens een nieuwe buscamper bij de fa. Stijkel gekocht. Begin 2018 vanwege niet voorzien beperkt gebruik en toch betekenende vaste lasten (verzekering, mrb, stalling, technisch onderhoud) in bemiddeling gegeven voor verkoop. In juni 2018 door Stijkel voor mij verkocht.

Ik ben zeer tevreden met de bejegening als klant, met de deskundigheid (ook in het administratieve traject van koop en verkoop) en met de zorgvuldigheid van de fa. Stijkel en dat in elke fase van in 2015 het proces van aankoop (eerst gebruikt, later nieuw) en in 2018 de door hen bemiddelde verkoop.

Dat het bezit van een camper voor mij een kort (en daardoor uiteraard nogal prijzig) avontuur is geweest, is een puur persoonlijke kwestie.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Brunssum

15-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf heeft voor ons weer eens bewezen dat service hoog in het vaandel staat. Wij zijn, ondanks de drukte, toch maar weer geholpen.
Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Lelystad

14-05-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk en hulpvaardig bedrijf waar vakmanschap, service en een goede relatie met de klant op een hoog niveau staan!


Ja, ik beveel dit aan

Tonnie uit Lichtenvoorde

26-03-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Wij zijn Tonnie en Gemma te Brake uit Lichtenvoorde.
In 2017 kochten wij een gebruikte Buscamper, alle klachten en nodige werkzaamheden werden correct en vakkundig door Stijkel opgelost.
Daarvoor onze hartelijke dank.


Ja, ik beveel dit aan