Beoordelingen Stijkel Campers

9,1
101 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 101 beoordelingen

Marijke uit Zelhem

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Top! Mijn ouders kochten een camper. Twee weken voordat ze hem op zouden halen, kreeg mijn vader een hartstilstand. In de week daarop belde mijn moeder om te zeggen dat ze niet wist hoe het zou lopen. Peter was vol begrip en gaf haar alle ruimte. De dag erna lag er een kaart in de bus voor mijn vader. Gelukkig gaat het nu goed met mijn vader. De camper hebben ze opgehaald en ze kunnen ermee op vakantie. Fantastische service en een prachtige camper. Nogmaals dank!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Ermelo

18-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Zeist

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Prettig. Hartelijk ontvangst, er wordt prettig meegedacht. Professioneel. No nonsens.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Medemblik

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Heel goed.

Zorgzame mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Gidi uit Zevenbergen

17-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Hecht grote waarde aan staan voor wat ze beloven


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nieuwerkerk aan den IJssel

29-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Na veel denkwerk en innovatie heeft Bas Stijkel op de camperdeur van onze Adria Coral 2017 een Heosslot kunnen inbouwen. Adria Slovenië kan dit vooralsnog af fabriek niet leveren. Chapeau voor Bas. Zijn heel erg tevreden met de Adria en aankoop/service van Stijkel Harderwijk.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Assen

22-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Wil ik toch even kwijt:
Gisteren mijn camper opgehaald van het onderhoud, valt me wéér op hoe ontzettend gastvrij ik steeds word ontvangen door de receptioniste (cappuccino is aanrader), hoe Bas holt om je te helpen, hoeveel tijd anderen nemen om alle vragen goed te beantwoorden en als ik het niet meteen begrijp nog eens uit te leggen, enz.
Maar vooral hoe snel, accuraat, zelfs vindingrijk als dat nodig is, iedereen je helpt... ja tot en met haal- en brengservice van/naar het station aan toe. Ik kom dat nog maar weinig tegen, bij Stijkel gelukkig als vanzelfsprekend.
Andermaal chapeau beste mensen! Laat dit nooit los!


Ja, ik beveel dit aan

Gitta uit Almere

18-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Toen in onze bijna nieuwe camper onverwacht een ingewikkelde storing optrad, hebben Bas Stijkel en zijn team onvermoeibaar doorgezocht totdat ze de oorzaak vonden. Alles werkt weer als een zonnetje! Superservice! Wij weten wel waar wij onze volgende camper gaan kopen.....


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen

16-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Uitstekende aflevering van gekochte camper. Tijdens aflevering werd op duidelijke wijze uitleg gegeven over de functies van de camper. Er was ruim voldoende tijd voor genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan