Beoordelingen Stokhof Minicar

9,0
20 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Harderwijk

21-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service en uitstekende monteurs.
In november 2016 een M14 aangeschaft,
Rijd uitstekend en ook geen problemen.
Ben benieuwd naar de M20.


Ja, ik beveel dit aan

Reqiana uit Apeldoorn

25-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de derde keer na tevredenheid een nieuwe brommobiel gekocht bij Stokhof Minicar, nu de allernieuwste Casalini M20, grandioos. De ontwikkeling van de brommobiel gaat erg vooruit, dus weer veel plezier van mijn nieuwe aanwinst. De service heel goed en klantvriendelijk en goeie uitleg. Al bijna 10 jaar fijne ervaring met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Heerde

17-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service! Brommobiel gekocht met half jaar garantie, net nadat de garantie verlopen was deed mijn afstandsbediening het niet meer, ondanks dat de garantie verlopen was is dit netjes opgelost door Stokhof Minicar


Ja, ik beveel dit aan

Desiree uit Heerde

25-03-2018
2,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Voor de derde keer terug met m’n nieuwe auto !
Eerste keer remmen ontlucht Tweede keer (drie weken later )voor een beurt en verwarming die gigantisch veel lawaai maakt en plastic door de auto blies. Eindelijk klaar denk je. Dus niet. Een week nadat ik hem heb opgehaald doen de alarmlichten het niet en nadat de auto een 1000km beurt heeft gehad en op een paar dagen na een maand bij garage heeft gestaan zelfs de 1000km beurt niet afgetekend in het onderhoudsboekje

Dit verdiend geen schoonheidsprijs


Freek

25-02-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijn zaken doen en eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

Yara

26-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jan en Wilma

30-10-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vragen worden snel beantwoord en geven eerlijk advies !


Ja, ik beveel dit aan

Willian uit 't Harde

27-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Stokhof Minicar is zeer betrouwbaar ik ben zeer te spreken over hun kwaliteit en klant vriendelijkheid ik heb twee keer een brommobiel bij hun gekocht waar ik over te spreken was mijn eerst brommobiel bij hun vandaan was een Secma Fun Lander en mijn tweede brommobiel bij hun vandaan is een Grecav Sonique Club Elgante.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

02-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Oldebroek

31-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, heb er achteraf spijt van dat ik mijn eerste brommobiel niet bij Stokhof gekocht heb


Ja, ik beveel dit aan