Beoordelingen Stoopman Auto's BV

9,1
573 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 573 beoordelingen

Jorden uit Rozenburg

23-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

koos uit brielle

19-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: gebeld voor defecte verlichting kon direct komen,gelijk geholpen 2 nwe lampjes 1 nwe ruitenwisser arbeidsloon niet gerekend alleen materiaal natuurlijk en gezellig praatje ondanks drukte en n lekker bakkie koffie , jofel tof en nog meer pluimen voor deze tent koos uit brielle


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Hellevoetsluis

18-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jan

16-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijne snelle service.. Ze staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

kayleigh uit Wouw

13-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heel fijn bedrijf waar je goed zaken mee kan doen. Heel vriendelijke en sociale mensen.
Ik werk veel en ze konden mij 17u ontvangen terwijl ze 17:30 zouden sluiten. Een proefrit was ook geen probleem. Om 18:30 vertrok ik weer naar huis met een mooi koopcontract en een blij gevoel.
Hele goede service. De stabilisatorstang van mijn auto had links wat speling. Ze kwamen me tegemoet in de kosten.
Luxe auto voor een mooie prijs. Inruilen van je auto is ook geen probleem. Ik kom hier voor mijn volgende auto zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Hellevoetsluis

10-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goede ervaring ! Klant vriendelijk , goede service , en staan altijd voor je klaar !


Ja, ik beveel dit aan

brigitte uit Hellevoetsluis

10-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

jan uit hellevoetsluis

08-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

René uit Rhoon

07-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan