Beoordelingen Strik Auto´s

8,6
275 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 275 beoordelingen

Elise

01-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Blij met mijn aankoop. Goede service, netjes en vriendelijk geholpen en eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan

Gerke uit Haskerhorne

29-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ondanks dat de koop van een andere auto niet doorging hebben ze toch nog kleine storing kosteloos verholpen aan mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Den Bosch

23-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, zeer goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Driebergen Rijsenburg

16-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jill uit Zoetermeer

14-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettige samenwerking; snelle service, nette aflevering van de auto; geen spelletjes, what you see is what you get. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Venray

12-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en correcte autohandelaar. Niet teveel poespas en een goed beeld van de auto die je koopt.


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Tilburg

07-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geholpen door Richard. Goede verkoper en heel goede service. Wel jammer dat de prijs uiteindelijk hoger uitviel dan eerder gezegd.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Boxtel

05-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Tilburg

01-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Marieke

26-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve ervaring met dit bedrijf. Richard, de verkoper, kwam op mij over als een vriendelijke en betrouwbare verkoper.
Na de aanschaf kwam ik er achter dat de airco van de nieuwe auto niet naar behoren functioneerde. Dit probleem werd snel, vakkundig en kosteloos opgelost.


Ja, ik beveel dit aan