Beoordelingen Strik Auto´s

8,6
291 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 291 beoordelingen

José uit Vught

15-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Yolanda uit Prinsenbeek

08-01-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer aardige mensen, voelde goed en vertrouwd aan


Ja, ik beveel dit aan

diana uit HAPERT

16-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaring auto van 600 euro gekocht , service of hij 6000 was :)


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nederweert

14-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op het moment dat wij een auto kochten bij dit bedrijf leek het van de buitenkant goed. Eenmaal een check bij onze eigen garage bleek er toch iets mis te zijn. Eigenaar van Strik auto’s gesproken en samen tot een goede oplossing kunnen komen! Ze denken echt met je mee om het voor beide goed te houden. Nu maar hopen dat we veel veilige kilometers mogen maken met deze mooie auto.


Ja, ik beveel dit aan

rene uit rotterdam

11-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Langs gegaan voor een gebruikte auto ,klantvriendelijke ontvangst ,kreeg de volop gelegenheid om de auto te testen bij terug komst waren we snel uit over de prijs .
Een open en heldere communicatie . Er kunnen afspraken gemaakt worden en ze denken mee met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Eindhoven

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2de keer hier een auto gekocht. Top service gehad. Wederom met een goed gevoel auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Geleen

24-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel.
Mee denkend en gerust stellend.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Delft

23-11-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer betrouwbaar autobedrijf!! Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!! Steekwoorden: Betrouwbaar!!, Flexibel met afspraken, Kwaliteit gewaarborgd, goede communicatie, komen afspraken na!! Kwaliteit en service is hoogstaand. Ook buiten kantooruren staat dit bedrijf voor je klaar. Zeer aan te bevelen voor koop en inkoop van auto's. In de lastige auto (occasion) branche is dit een bedrijf die ik warm kan aanbevelen!!! Een Parel!! Daarom ook al 30 jaar zeer succesvol in deze branche.
Ga zo door mannen!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijne en makkelijke communicatie. Tot nu toe al heel veel plezier van mijn eerste auto!


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Geldrop

21-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijk, betrouwbaar bedrijf met goede service. Auto is vlot en goed gerepareerd. Bedankt Nard, Erik en Richard!


Ja, ik beveel dit aan