Beoordelingen Sunder Bromfietsen B.V.

8,6
214 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 214 beoordelingen

Richard uit Vlaardingen

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig bedrijf, ruime keuze en vriendelijk/vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit moerman8@zonnet.nl

16-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Laurent uit Den Hoorn

03-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na een rollenbank test kreeg mijn scooter een WOK status.
Sunder Bromfietsen heeft alles uithanden genomen en de scooter afgevoerd, servicebeurt gegeven en transport naar het RDW keuringstation verzorgd.
Netjes telefonisch contact gehad ivm service advies voor een bepaald onderdeel. Uiteindelijk werd de scooter afgemeld dmv een sms.
Al met al zeer goed geregeld en de rekening viel mij alles mee als je ziet wat Sunder ervoor gedaan heeft. Top mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Mathilde uit De Lier

12-12-2017
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor een vrijgezellenfeest scooters gehuurd. Mooie scooters die betrouwbaar en makkelijk te berijden waren. Duidelijke communicatie en meedenkend over betalingen en borg. Ze waren erg flexibel in het tijdstip van terugbrengen. Kortom een zeer goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: In één woord, TOP!!
Vandaag scooter opgehaald na service beurt, netjes een belletje krijgen van de monteur over wat hij is tegen gekomen etc.....om te overleggen, wel niet repareren?
App wanneer scooter klaar is en wat de kosten zijn.
Ik kom deze service nog maar zelden tegen bij bedrijven!


Ja, ik beveel dit aan

ben uit delft

17-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

L.P. van uit Den Haag

16-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service en onderhoud, vriendelijke mensen en echte vaklui.

Kom vanuit Den Haag voor de service, want die is nog van ouderwetse klasse.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Schipluiden

02-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Den Hoorn

13-12-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: aanschaf onderhoud van 4 scooters


Ja, ik beveel dit aan

PCE uit Delft

06-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan