Beoordelingen Ten Dam Auto's

9,2
26 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Jelmer uit Eibergen

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

André uit Eibergen

23-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, eigenaar is meedenkend en altijd op zoek naar een snelle en goedkope oplossing.
Personeel is vakbekwaam en netjes.
Onderdelen zijn vaak op voorraad.
Ook een aanrader voor de jaarlijkse APK keuring.
Leen auto aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Neede

18-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht en ben hier keurig geholpen gewoon een eerlijk en duidelijk verhaal, een aankoopkeuring op eigen kosten is ook geen probleem(geen gebruik van gemaakt).


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hoogblokland.

18-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In één woord een geweldige garage.
Heb er een Audi TT cabrio gekocht met garantie.
Had deze auto gevonden via internet. Wij wonen 170 kilometer bij garage ten Dam vandaan.
Men nam alle tijd bij de bezichtiging voor ons.
Na de auto gekocht te hebben hadden we wat kleinigheden met de Audi. De audi is bij de garage keurig weer in orde gebracht en de oude onderdelen die vervangen waren,waren keurig bewaard zodat wij konden zien wat er vervangen was. De auto was keurig gewassen en gestofzuigd toen we hem buiten kantooruren opkwamen halen, zelfs de banden waren keurig in bandenzwart gezet!!
Wat fijn dat we buiten kantoor uren terecht konden dit ivm dat wij er twee uur op moeten rijden en door de weeks werken wij.
Het is een keurig warm en hartelijk automobielbedrijf die niet ergens achteraf op een industrieterrein zit en in een zo kort mogenlijke tijd zijn of haar zakken wil vullen.
Nee ten Dam auto's is een bedrijf met mensen die nog echt om auto's geven en houden, en er verstand van hebben!!
Ik raad iedereen aan die zoekende is naar een nette en eerlijke auto eens contact op te nemen met 'ten Dam auto's uit Haaksbergen'
Want wij weten waar onze volgende auto gekocht gaat worden.
Bedankt heren voor de perfecte behandeling die wij hebben genoten bij u.

Mvg Henk en Nanda.
Hoogblokland.


Ja, ik beveel dit aan

Hjg uit Haaksbergen

22-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige garage ben al jaren klant. zeer gemotiveerde mensen denken graag met je mee naar de juiste oplossingen en naar de wens van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

arne uit neede

27-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij Ten Dam Auto's prima garage nette mensen


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Hengelo

12-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super garage


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Eibergen

02-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een zeer correct en goed bedrijf. Goeie prijs en service.


Ja, ik beveel dit aan

joop uit Hengelo ov

14-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed en zeer betrouwbaar door dat daar gewerkt wordt met bekwaam personeel.
Voor service en onderhoud 100% safe. U gaat bij verlaten van deze garage. Veilig de weg op.
En geen aanslag op uw portemonnee.van woeker prijzen na onderhoud of reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Haaksbergen

19-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een bedrijf dat met je meedenkt. De service is altijd snel en een stapje extra wordt altijd gezet. Eddy en zijn team doen wat je van een vakgarage mag verwachten.
Top.


Ja, ik beveel dit aan