Beoordelingen Ten Dam Auto's

9,3
30 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Frank uit Haaksbergen

06-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service is top! Na de winterbandenwissel zat er een kleine trilling in het stuur/auto. Ik mocht direct terugkomen om de banden kosteloos na te laten te kijken en opnieuw uit te laten balanceren.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Haaksbergen

30-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Universeel autobedrijf met echt verstand van zaken, hier denken ze met de klant mee. Je krijgt altijd een offerte voor reparatie en deze is mij nog nooit tegengevallen.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Diepenheim

08-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs weer een auto gekocht en keurig geholpen, ik kom hier ook voor onderhoud en reparatie dit word altijd keurig uitgevoerd tegen concurrerende tarieven.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Eibergen

29-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer bekwame garage met personeel die weten waar ze voor staan. De problemen die ik had zijn goed en snel verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jelmer uit Eibergen

02-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service en vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

André uit Eibergen

23-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, eigenaar is meedenkend en altijd op zoek naar een snelle en goedkope oplossing.
Personeel is vakbekwaam en netjes.
Onderdelen zijn vaak op voorraad.
Ook een aanrader voor de jaarlijkse APK keuring.
Leen auto aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Rudi uit Neede

18-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een auto gekocht en ben hier keurig geholpen gewoon een eerlijk en duidelijk verhaal, een aankoopkeuring op eigen kosten is ook geen probleem(geen gebruik van gemaakt).


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Hoogblokland.

18-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In één woord een geweldige garage.
Heb er een Audi TT cabrio gekocht met garantie.
Had deze auto gevonden via internet. Wij wonen 170 kilometer bij garage ten Dam vandaan.
Men nam alle tijd bij de bezichtiging voor ons.
Na de auto gekocht te hebben hadden we wat kleinigheden met de Audi. De audi is bij de garage keurig weer in orde gebracht en de oude onderdelen die vervangen waren,waren keurig bewaard zodat wij konden zien wat er vervangen was. De auto was keurig gewassen en gestofzuigd toen we hem buiten kantooruren opkwamen halen, zelfs de banden waren keurig in bandenzwart gezet!!
Wat fijn dat we buiten kantoor uren terecht konden dit ivm dat wij er twee uur op moeten rijden en door de weeks werken wij.
Het is een keurig warm en hartelijk automobielbedrijf die niet ergens achteraf op een industrieterrein zit en in een zo kort mogenlijke tijd zijn of haar zakken wil vullen.
Nee ten Dam auto's is een bedrijf met mensen die nog echt om auto's geven en houden, en er verstand van hebben!!
Ik raad iedereen aan die zoekende is naar een nette en eerlijke auto eens contact op te nemen met 'ten Dam auto's uit Haaksbergen'
Want wij weten waar onze volgende auto gekocht gaat worden.
Bedankt heren voor de perfecte behandeling die wij hebben genoten bij u.

Mvg Henk en Nanda.
Hoogblokland.


Ja, ik beveel dit aan

Hjg uit Haaksbergen

22-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurige garage ben al jaren klant. zeer gemotiveerde mensen denken graag met je mee naar de juiste oplossingen en naar de wens van de klant.


Ja, ik beveel dit aan

arne uit neede

27-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom al jaren bij Ten Dam Auto's prima garage nette mensen


Ja, ik beveel dit aan