Beoordelingen Ten Oever Auto's

8,9
31 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Yvonne uit Oosterhout

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg vriendelijk geholpen zelfs in de avond buiten werktijd. ben erg tevreden hoe de verkoop is gegaan en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie. En kom hier graag nog eens.


Ja, ik beveel dit aan

Mamdy uit Sittard

31-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Stellendam

18-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit jaar BMW bij deze garage gekocht met 3 maanden garantie.
Twee weken voor dat de garantie verlopen zou problemen met de motor.
Door gegeven en we konden de auto bij ons in de
buurt laten uilezen zodat we niet helemaal naar Breda hoefden.
Auto kon bij onze garage gerepareerd en rek. naar firma ten.Oever. Binnen een week geld gestort op onze rekening. Supere afhandeling van dit ongemak.
Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Teteringen

08-10-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na het in elkaar rijden van mijn wagen op vrijdag (wat niet in de planning zat) zijn we zaterdag naar Tenoever gegaan, een andere uitgezocht, en nog die dag de wagen kunnen overschrijven, maandag de verzekering geregeld, en zelfs zijn ze de wagen komen ruilen bij mijn thuisadres, zodat ik dinsdagmorgen weer naar mijn werk in Zundert kon rijden. hartelijk bedankt voor de service die jullie leveren !!


Ja, ik beveel dit aan

Tj

01-09-2018
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rectificatie:
Vandaag 1-9-2018 heeft Ten Oever auto's ons goed geholpen met de Opel, heren bedankt dus bij deze graag een rectificatie op mijn bericht van 31-8-2018 @klanten vertellen.
Prima geregeld zo heren en dank!

Tj


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Breda

18-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer nette Renault Megane cabrio gekocht. Na de koop kwamen we erachter dat er een scheur zat in het loopvlak van een voorband. Een kwartier later werden we gebeld door Hans die vertelde dat er morgen twee nieuwe Vredesteins klaar zouden liggen! Top service! Een dikke merci :)


Ja, ik beveel dit aan

Margo uit Breda

25-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs mijn derde auto bij Ten Oever aangeschaft. Ik kan het iedereen adviseren. Er word meegedacht, geadviseerd, rekening gehouden met je persoonlijke situatie, en de service is uitstekend.
Vriendelijke werknemers, en ze onderhouden de auto prima met de beurten en keuringen.
Ik heb weinig verstand van autotechniek, maar kan volledig vertrouwen op hun kennis en ervaring.
Bij problemen met de auto staan ze altijd voor me klaar, nemen me serieus, maar is ook altijd even tijd voorn lolletje. Ik vind ze TOP !!


Ja, ik beveel dit aan

Evi uit Tilburg

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf! Een hele mooie auto gekocht en rijd als een tierelier. Er werken fijne en eerlijke mensen! Lekker zichzelf met veel humor! Meteen een goed gevoel bij het bedrijf. Ik beveel dit zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

John en Monique uit Maastricht

07-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij John en Monique Beckers, waren afgelopen zaterdag 12 April 2018 bij de hieren in de garage.
Wat een vriendelijke mannen.
Je word ontvangen alsof je bij familie op bezoeken bent.
Dank jullie wel mannen, dit was de eerste keer maar bes list Niet de laatste kier.


Ja, ik beveel dit aan

John en Monique uit Maastricht

07-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij John en Monique Beckers, waren afgelopen zaterdag 12 April 2018 bij de hieren in de garage.
Wat een vriendelijke mannen.
Je word ontvangen alsof je bij familie op bezoeken bent.
Dank jullie wel mannen, dit was de eerste keer maar bes list Niet de laatste kier.


Ja, ik beveel dit aan