Beoordelingen Ten Oever Auto's

8,9
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Pieter Jan

13-04-2019
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik zie alleen positieve reviews over dit bedrijf, worden die gekocht? Daarom ook even mijn review van vandaag.

Op zoek naar een andere auto bij Ten Oever aangekomen. Eerst gekeken naar mijn in te ruilen auto. Deze werd naar mijn mening echt te laag getaxeerd. Op zich niet erg als de te kopen auto dan maar scherp geprijsd is.
Proefrit gemaakt. Auto ziet er netjes uit, wat roest onder de auto maat wat wil je na 15 jaar. Helaas wilde ze niets doen aan de prijs (een van de duurdere op marktplaats, was al gezakt want hij verkocht niet, en nog steeds niet dus). Verder een net bedrijf niets te klagen, maar in dit geval te duur!


J uit Hendrik Ido ambacht

12-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een leuke Chevrolet Aveo automaat gekocht voor mijn vader doe invalide is geworden, Hans nam alle tijd voor ons en we zijn zeer netjes geholpen!!, de Chevrolet voldoet prima en we zijn uiterst tevreden!!, kortom prima bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Breda

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 31 december van 2018 heb ik hier een Skoda Octavia uit 2008 gekocht. Eigenlijk was ik op zoek naar een diesel vanwege de kilometers.

De eigenaar attendeerde mij op deze auto. Een paar rekensommen later heb ik voor deze auto gekozen. Ondanks de kilometerstand van 210.000 bij aanschaf ziet de auto er zeer goed uit. Ik had een auto in te ruilen en de onderhandelingen over de prijs verliepen fair. Je voelt dat het hier wel goed zit.

Ik heb nog en mooie deal kunnen maken met de winterbanden en we hebben afgesproken dat de distributieriem vervangen zou worden.

Een dag eerder dan afgesproken werd ik gebeld dat de auto klaar stond om op te halen.

Ik ben inmiddels 6000 kilometer verder. Ik ben zeer tevreden met de auto. Inmiddels heeft men ook de grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. De kosten hiervan bedroegen 300 Euro. Ook weer een prima prijs.

Toen ik deze auto ging uitzoeken heb ik veel autobedrijven bezocht. Er zijn bedrijven waar je even binnen bent en waar je snel weer weg wilt, gewoon omdat het niet goed voelt. Bij dit bedrijf had ik dat niet. Gewoon een eerlijke ondernemer die zijn beloftes nakomt. Nu heb ik een goede auto gekocht waar ik al vele veilige (en goedkope) kilometers mee gemaakt heb, maar ik weet vrijwel zeker dat er ook een oplossing komt als de auto mankementen gaat vertonen.

Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Oost Souburg

27-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een KIA Sportage uit 2010 gekocht. De eigenaar is een aardige vent met hart voor zijn zaak. Vriendelijke service. Het bakkie koffie bij de administratieve afhandeling ontbrak dus dat is wel een tip maar verder puike en eerlijke afhandeling. Het bedrijf opteert een aantal garantiepaketten waar je uit kunt kiezen echter dit kwam niet ter sprake. Je zou kunnen zeggen dat je dus niet iets wordt aangepraat wat niet nodig is als de auto 100% in orde is en men staat voor de kwaliteit van de auto. Vooralsnog kan ik dit familiebedrijf van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Oosterhout

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg vriendelijk geholpen zelfs in de avond buiten werktijd. ben erg tevreden hoe de verkoop is gegaan en zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij vrienden en familie. En kom hier graag nog eens.


Ja, ik beveel dit aan

Mamdy uit Sittard

31-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Stellendam

18-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit jaar BMW bij deze garage gekocht met 3 maanden garantie.
Twee weken voor dat de garantie verlopen zou problemen met de motor.
Door gegeven en we konden de auto bij ons in de
buurt laten uilezen zodat we niet helemaal naar Breda hoefden.
Auto kon bij onze garage gerepareerd en rek. naar firma ten.Oever. Binnen een week geld gestort op onze rekening. Supere afhandeling van dit ongemak.
Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Teteringen

08-10-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na het in elkaar rijden van mijn wagen op vrijdag (wat niet in de planning zat) zijn we zaterdag naar Tenoever gegaan, een andere uitgezocht, en nog die dag de wagen kunnen overschrijven, maandag de verzekering geregeld, en zelfs zijn ze de wagen komen ruilen bij mijn thuisadres, zodat ik dinsdagmorgen weer naar mijn werk in Zundert kon rijden. hartelijk bedankt voor de service die jullie leveren !!


Ja, ik beveel dit aan

Tj

01-09-2018
7,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Rectificatie:
Vandaag 1-9-2018 heeft Ten Oever auto's ons goed geholpen met de Opel, heren bedankt dus bij deze graag een rectificatie op mijn bericht van 31-8-2018 @klanten vertellen.
Prima geregeld zo heren en dank!

Tj


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Breda

18-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer nette Renault Megane cabrio gekocht. Na de koop kwamen we erachter dat er een scheur zat in het loopvlak van een voorband. Een kwartier later werden we gebeld door Hans die vertelde dat er morgen twee nieuwe Vredesteins klaar zouden liggen! Top service! Een dikke merci :)


Ja, ik beveel dit aan