Beoordelingen The Countryman

9,0
12 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Babs uit Breda

08-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Maart 2019.
De site van Jan Willem trok mijn aandacht tussen alle andere mogelijkheden op internet. Toen daar ook nog de Mini werd aangeboden waar naar ik op zoek was, ben ik naar Barneveld gereden.
De professionaliteit, servicegerichtheid en ook de rust van Jan Willem, tezamen met de rijkwaliteit en status van de auto hebben mij al snel doen besluiten de auto meteen te kopen. Na een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden , kreeg ik nog MINI attributen mee en geniet ik nu elke dag van mijn Countryman!
Met dank Jan Willem.


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Beekbergen

24-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste Jan-Willem
Even over onze ervaringen
Na meerdere bedrijven te hebben bezocht was t voor ons al vrij snel duidelijk
Een zeer aangename ervaring met de aankoop van onze Countryman
Een rustige en gedreven man man passie voor deze auto’s
Dit heeft voor ons de doorslag gegeven
Een voorbeeld voor velen
Zou zeggen complimenten van Fam Jochems uit Beekbergen


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Blaricum

07-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig, eerlijk, transparant, betrouwbaar. Jan Willem is een aardige en betrokken verkoper van Countrymans waarbij wij een erg goed gevoel hebben. Wat ons betreft dus een aanrader om hier je Countryman te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Krimpen aan den IJssel

31-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, goede service, snel en persoonlijk contact en betrouwbaar zijn de eerste woorden die in mij opkomen.
Van begin tot eind een fijn gevoel gehad, zowel telefonisch als in persoon.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Krimpen aan den IJssel

30-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze Countryman gehaald. vanaf de proefrit door The Countryman uitstekend geholpen. Heel transparant, vriendelijk en klantgericht! Echt aan aanrader om hier je auto te kopen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Badhoevedorp

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring met The Countryman zijn buitengewoon goed. Nadat we eerst voor een auto bij een andere verkoper waren geweest hadden we een afspraak in Barneveld. Ondanks dat het bedrijf is ondergebracht in een soort schuur, is de ontvangst meer dan prima, je krijgt hier ruimschoots de tijd om alle mini’s te bekijken en vooral veel vragen te stellen. Bij aflevering van de auto was het wederom een warm welkom. Als de auto net zo goed presteerd als dit bedrijf dan gaan wij jaren plezier hebben onze nieuwe aanwinst


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Barneveld

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig advies en begeleiding bij het vinden van de juiste auto. Geen opdringerige verkooptactieken maar gewoon luisteren en zoeken naar de mogelijkheden.


Ja, ik beveel dit aan

Robbin uit Hilversum

13-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne manier van communiceren. Er werd echt tijd voor ons bezoek vrijgemaakt. Jan Willem kon veel vertellen over de countryman en over alle verschillende opties. Het is fijn om veel modellen te kunnen bekijken zodat je uiteindelijk weet wat je graag zou willen. Ook het maken van een proefrit was geen probleem en werd snel geregeld. Ook wanneer het juiste model er niet bij staat kan Jan Willem je helpen om het juiste model te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Den Haag

08-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dirna uit Nijkerkerveen

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed gevoel, wederzijds vertrouwen, fijn contact.


Ja, ik beveel dit aan