Beoordelingen The Countryman

8,6
5 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 5 van 5 beoordelingen

Robbin uit Hilversum

13-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele fijne manier van communiceren. Er werd echt tijd voor ons bezoek vrijgemaakt. Jan Willem kon veel vertellen over de countryman en over alle verschillende opties. Het is fijn om veel modellen te kunnen bekijken zodat je uiteindelijk weet wat je graag zou willen. Ook het maken van een proefrit was geen probleem en werd snel geregeld. Ook wanneer het juiste model er niet bij staat kan Jan Willem je helpen om het juiste model te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Otto uit Den Haag

08-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dirna uit Nijkerkerveen

05-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: goed gevoel, wederzijds vertrouwen, fijn contact.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred

03-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren opzoek naar een Countryman en kwamen uit bij Jan Willem. Hij heeft ons perfect te woord gestaan en erg prettig geholpen. Omdat wij graag wilden weten of de Countryman groot genoeg was, mochten wij de kinderzitjes op de achterbank instaleren en even een proefrit maken. Jan Willem nam alle tijd voor ons en heeft alles goed aan ons uitgelegd.
Na lang overleg hebben wij toch besloten om te kijken naar twee andere typen auto. Mogelijk dat dit beter bij ons past. Jan Willem gaf aan dat wij ook met die andere auto langs mochten komen zodat wij deze naast de Countryman konden zetten.

Al met al vinden wij een hele prettige manier van samenwerken met Jan Willem. Hij vertelde ons de minpuntjes van de auto en wees ons ook op de schoonheidsfoutjes. Dit maakt dat wij Jan Willem als een eerlijk en oprecht persoon hebben ervaren.

Als wij toch besluiten om voor de Countryman te gaan en hij is er nog steeds, dan gaan wij zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rotterdam

21-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen garage en geen particuliere maar iemand die zich gespecialiseerd heeft in in en verkoop van de Mini Countryman.hij weet echt alles van de Countryman ieder knopje en lampje. Bij bezoek heeft hij alle tijd en aandacht voor je en bij het afhalen van je gekochte auto heeft hij nog allerlei leuke Coutryman attributen.


Ja, ik beveel dit aan