Beoordelingen The Hearse & Limo Company

9,4
26 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Compassie uitvaartzorg uit Zoutelande

31-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Constantijn uit Bemmel

25-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij Marc onze eerste rouwauto/overbrengauto aangeschaft en kunnen hier met een goed gevoel op terug kijken. Marc, dank je wel.


Ja, ik beveel dit aan

Antwan uit Sint-Oedenrode

07-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kende Marc al, in 2016 een Cadillac dts gekocht en in januari 2017 een Lincoln town rouwauto.
Marc heeft mij super goed geholpen, meegedacht en gekeken naar mijn wensen.
Het voelt erg vertrouwd.
Tijdens onze gesprekken was het ook nog eens erg gezellig, door zijn ervaring weet Marc waar hij over praat.
Ga zo door, ik kom zeker bij jou terug bij een volgende aankoop van een rouwauto.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred uit Nuth

22-09-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Alles is perfect geregeld bij deze firma, hele goede service en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Geldorp

21-12-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze zakelijke relatie gaat al jaren terug. Nu voor de eerste keer een gebruikte, maar nieuw omgebouwde Mercedes gekocht bij Marc.
De auto zag er uit zoals we verwacht hadden en vooral de kleur wordt door velen heel erg mooi gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Haaksbergen

01-11-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dankzij Marc zijn juiste inlevingsvermogen hebben wij nu een rouwauto met een zeer unieke identiteit. Iedereen die deze auto nu op straat tegenkomt weet bij welk bedrijf deze auto hoort.
Als wij de andere rouwauto gaan vervangen is er voor ons maar een leverancier en dat is Marc van Ravensteijn.


Ja, ik beveel dit aan

Eduard uit Hollum

22-09-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Betto uit Oldenzaal

25-08-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Pas geleden onze 3e cadillac opgehaald bij Marc.
Ook deze is naar tevredenheid afgeleverd, net zoals die andere 2.
Er waren nog wat kleine dingen die niet helemaal naar tevredenheid waren maar deze zijn door Marc perfect opgelost.
Ga zo door Marc, het is prettig zakendoen met je.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Numansdorp ( ZH)

12-08-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In 2014 een zo goed als nieuwe Mercedes Vito overbrengauto, kleur cubaniet silver, bij Marc van Ravensteijn gekocht en onlangs heeft The Hearse & Limo Company een nieuw bestelde Mercedes rouwauto, kleur palladium grijs, aan ons geleverd. Beide auto's zijn het visitekaartje voor onze onderneming ! Goed bedrijf en prettig zaken doen met zowel Marc als Henry.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zeist

23-05-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Service gericht bedrijf en een betrokken Marc,geweldig,helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan